snelle levering en product zoals beloofd

Voor onze nieuwe kat had ik een aantal spullen nodig en heb deze bij Max en Luna besteld. Producten komen overeen zoals omschreven op de site en snel geleverd.

Snel en vriendelijk

Snelle levering en super vriendelijk onthaal bij vragen.

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering. Producten perfect in orde en goed verpakt

Vriendelijk en hulpvaardig

Bij problemen met het retourneren werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Snel, kwalitatief en vriendelijk!

Vriendelijk personeel wat snel mijn pakketje heeft verstuurd. Bij aankomst bleek het een groot succes bij mijn katten! Mooie en kwalitatieve spullen!

Snelle levering, zoals op de foto. Helemaal goed.

Zéér tevreden

Goede verpakking, levering.

Mooie vorm, degelijk en functioneel

De kittens wisten gelijk dat ze hier lekker hun nagels in konden zetten. Maar ze slapen/spelen er ook heel graag op of in. Het design is super fijn voor het baasje.

Had de nodige vragen over het harnas wat ik wilde voor mijn labrador, kreeg snel en duidelijk antwoord, nadat ik het harnas had besteld was het met 2 dagen in huis, had later nog een vraag en ook die werd gelijk beantwoord met een antwoord waar ik ook wat aan heb.

Fijn

Fijne lijn

Voor een lange wandeling een goede riem

Bij een langere wandeling een goede uitkomst. De lengte is lang genoeg, zodat niet 1 van de 2 achterlangs aan de andere kant gaat lopen. Loopt erg prettig met twee honden

Zeer tevreden. Duidelijke info over levering

Goede kwaliteit van het nieuwe honden kussen.

Goede service, ook als een product geretourneerd wordtz

Ik vind dat er veel leuke producten zijn. In allerlei prijsklassen

Super snelle levering

Binnen 24 uur binnengekregen

Prima service en snelle levering

Ik had Max en Luna benaderd voor een vraag. Er werd meegedacht en ik kreeg snel een positief antwoord. De bestelling werd netjes en snel bezorgd

Snelle service.. Goede producten.

Snelle service... Goede producten.

Fijn bedrijf

Aantal items gekocht voor onze pocket bully maar helaas was niet alles goed uitgekozen. Top advies gekregen hierover en nou ligt er een tevreden hond thuis!

Goede snelle levering en top product

Bestelling geplaatst en volgende werkdag in huis, product was goed verpakt en precies zoals beschreven. Voor de rest niets op aan of af te merken

Makkelijk uitzoeken en snelle levering

Makkelijk en snel uitzoeken. Gelijk bekend wat er op voorraad is. Snelle levering. Prima

Had een geurtje gesteld voor m’n woefje! S middag bestelling geplaatst en de volgende dag in huis!! Perfect!!

Aangename service

Ik had een mand besteld op de site, jammer genoeg een beetje te krap voor onze viervoeter want het was een hele mooie mand. Ik heb deze zonder problemen kunnen retourneren en het geld heb ik snel en netjes terug op mijn rekening zien verschijnen. Erg goede service dus ! Ik zal hier nog shoppen in de toekomst !!

Uitstekend!

Goede producten tegen redelijke prijzen. Vlotte levering. Erg tevreden!

Snelle levering en geen gezeur.

Snelle levering en geen gezeur.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.