Ik Wacht nog steeds op de retour van een een verkeerd bestelde reisbench

Op maandag nerd via DPD een zending rectour gestuurd. DE reísbench die we door verkeerde inschatting bestelde was een mata te Klein. Ik zou gran in platas van een mata 62 een mata 72 hebben. De mata 62 nerd teruggestuurd en de groter met werd nog niet opnieuw bezorgd! bestelling op Naam :Jan Cappaert Brandstraat 26 BE-9100 Sint-Niklaas pakket en referente numere 05222822185869 66631652-60224571 gran zo snel mogelijk een antwoord omtrent deze zendingen? vrinedelijke groeten Jan Cappaert +32 478 39 40 54 Ondertussen werd de retour correct verwerkt!

Producten werden snel geleverd. 1 artikel stuur ik terug, omdat ik toch iets anders heb bedacht. Netjes een retour formulier kunnen downloaden. Het katten speelgoed was wel snel beschadigd aan 1 zijde. Maar er werd enthousiast mee gespeeld. Daarom een 7.

Zij knappen de problemen van bol.com op!

Fijn product en een snelle levering

Ik ben zeer tevreden met het product en de snelle levering.

Super snel geleverd, goed verpakt en een blije kat!

Prima service snelle levering

Toen de betaling niet goed gegaan heb ik een e-mail gestuurd, ik kreeg snel antwoord en werd plezierig geholpen. Alsnog snel de producten ontvangen

Gelukkig service op EEN

Diverse dubbele hondenriemen geprobeerd. Volgens de beschrijving DDE RIEM AAN EEN GREEP VOOR 2 hHONDEN. Had ik maar de reviews gelezen. Forse prijs en rommel. Terug naar een hondenriem met 2 lijnen. Geen rolmaat. Werkt uitstekend. Zelf had ik de pech dat de handgrip niet in orde was. Keurig opgelost. Buitengewoon goede service

klantvriendelijk, vlot en efficiënt

heb vriendelijke telefonisch uitleg gekregen. De bestelling was makkelijk te plaatsen en levering werd snel uitgevoerd. Het toestel doet wat beloofd was. Kortom Super , dank u !

Prima producten en snelle levering.

Snellle levering en je wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer het product arriveert.

Prima verlopen!

Fijn contact gehad ivm een vraag over een product!

Makkelijk bestellen

De website is erg duidelijk en het bestellen ging dus ook erg makkelijk. Bestelling was de volgende dag binnen! Hoe de hond het vindt weet ik nog niet want het is een cadeau voor zijn verjaardag (31 augustus).

Product zoals beschreven en snel geleverd

Prima, snelle levering, goed ingepakt en het voldoet aan hoe het er op de site uitzag

Snel

Tevreden

Voorraadbeheer niet lekker op orde en het duurde lang

De selectie van artikelen is wel heel leuk maar niet heel groot. Daarnaast is het gekochte product niet meer op voorraad. Er wordt dan niet met je overlegd (wil je een alternatief of wachten of geld terug?), maar jammer voor je, hier is je geld. Ook duurde het 4 werkdagen voordat het bezorgd werd.

Product goed verpakkingswijze niet

Het product prima, alleen een megadoos voor de helft leeg met heel veel plastic om het op te vullen. Verder was 1 product anders dan op de foto. Op zich inhoud zelfde maar even aanpassen wellicht. MaxenLuna nog werken aan het milieu dan is het top.

Correct en kwalitatief

Mooie degelijke en comfortabele mand, ideaal voor onze blinde border collie van 14j die het soms wat moeilijker heeft een goede en comfortabele ligpositie te vinden.

Kattenluik

Snel bezorgd

positief

goed product en zeer snel geleverd!

Snelle en vriendelijke klantenservice

Het Bionic Bone Outward Hound was niet naar ons zin. Binnen 2 dagen is het bedrag teruggestort! Levering van Max&Luna is ook supersnel.

Bestelling hondenspeeltje

Het speeltje was kleiner dan verwacht… wel snelle levering

Ongelooflijk snelle en goede levering!

Vlotte service.

Besteld en de volgende dag al in huis! Top!

keurig en snel geleverd

bestelling snel en keurig geleverd, een aanrader

Conform verwachting

Hoewel in 1e instantie niet geleverd omdat de betaling niet goed was gegaan, een snelle levering na wel correcte betaling.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.