Prima product

De krabpaal is prima. Katten moeten er nog aan wennen. De bezorging vond ik minder goed. Het product werd in een te kleine doos gepropt en bezorgd waardoor het beschadigd was bij aankomst.

Ontvangst was snel en leuk verpakt, moest het retourneren want het was niet handig voor mij maar dat was wel een enorm gezoek hoe je dat moet doen. Je vindt dat niet op de site zelf maar in een mail. Super vaag onderaan. Maar goed het is gelukt verder een hele leuke site.

Hele goede ervaring

Producten waren snel geleverd, goed ingepakt en de katten zijn er heel blij mee (ook met de doos waar het in geleverd werd). Super!

Snelle levering van een goed product! Blij mee.

aangenaam verrast

ik heb het zonder problemen aangedaan en ja wat een groot verschil om nu te wandelen zeker een aanrader

Goede textiel

Redeleke prijs

Prima en snel

Zeer snelle levering

Perfect, duidelijk en snel

Alles ging perfect en snel

Snelle levering, het artikel is geweldig

Het bed is zeer stevig en makkelijk inklapbaar

Snelle bezorging

Vlotte levering

Eenvoudig te bestellen en vlotte levering

Alles was perfect

Perfect niks op aan te merken

Ben zeer blij met de aanschaf, snelle levering en goed verpakt

Duidelijke en makkelijke website en snelle levering

Zie titel

Duidelijke website, zeer snelle levering, zoals vermeld bij product.

Snelle levering goed produkt

Geweldige service!

Ik heb twee katten/hondjes slaapzakjes gekocht. Na twee dagen bleek bij 1 de binnenvoering los. Waarschijnlijk een productiefout. Na 1 mailtje een vervangend slaapzakje ontvangen. In 1 woord, geweldig opgelost. Ik hen mijn online dieren accessoire zaak gevonden..

Snelle levering makkelijk site

Snel verzonden en geleverd. Site is overzichtelijk

Excellent

Quick delivery, it was exactly what I have seen online and it is a great quality.

Snel en correct

Snelle levering, artikel precies zoals op de plaatjes.

Redelijk

Ik had een tracker gekocht voor mijn hond. Helaas is de beschrijving niet in het Nederlands en ook heel klein. Ik had een veel betere beschrijving verwacht. Jammer

Hele fijne mand

de mand is super zacht ook de rand en zo kan de hond lekker zijn hoofd erop leggen zonder nekpijn te krijgen. Helaas was een ongelukje gebeurt en moest ik de mandwassen op 30 graden en wolwasgang. Nou de mand is als nieuw. Mijn hondje zal er nog veel plezier mee hebben. De mand is zeker aan te raden

Onze hond Luna is blij met haar nieuwe bedje!

Luna lag altijd op een goed kussen maar geen steuntje in haar rug. Dus tegen de muur. Nu is net alles geschilderd en willen we de muren graag schoon houden. Hiervoor is haar nieuwe plekje heel goed voor.

Snel geleverd! Heel fijn

Goed bevallen

Goede stevige kwaliteit.

Ligt goed in de hand en heeft stevige stop.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.