Mooi aankoop, helaas snel kapot.

Ik heb een speel fontein gekocht voor mijn hond. Deze lekte snel maar kon geen gaatje vinden Echter volgende dag zag ik dat de naad onderkant los is. Ik neem hiervoor contact op.

Snelle levering, prachtige mand

Altijd mooie en leuke artikelen voor mijn hond Pepper bij Max&Luna!

Correct en vlot , zal zeker nog bestellen

Positief

Mooi model

Ontwerp is leuk, ziet er mooi uit! Helaas wordt het door me kat nog niet gebruikt, maar hopelijk komt dat nog. :) Item was wel erg lomp en instabiel ingepakt en er zaten al wat deukjes in het karton. Hierdoor zou ik niet zo snel weer iets kopen.

Top zaak ga zo door

Ik heb voor de eerste keer besteld, mijn producten waren perfect en op tijd geleverd, ben zeer re vreden, met het product wat ik besteld had Ik zou max en luna, zou dit ook melden bij fam en vriendenkring, om bij jullie te bestellen

Het in eerste instantie aangeschafte hondenspeelgoed was teleurstellend qua kwaliteit

Onze hond heeft gelijk een ''extra sterke " bal aan stukjes gekauwd. Max & Luna hebben ons gelijk daarna gecompenseerd en in staat gesteld een alternatief stuk speelgoed uit te zoeken, Top service

Goed product

Snel geleverd en leuke draagzak voor onze pup

Mooie kwaliteit hondenkussen en zeer snelle levering

Goed,dacht dat kwaliteit beter ging zijn voor 50 euro

Geen prijs kwalitteit

Fijne winkel

Fijne winkel, leuke prijzen. Spullen zijn snel verzonden en goed aangekomen!

Artikel precies wat ik verwachtte, snelle levering

Perfect !

Perfecte afhandeling.

Prima geregeld

Snelle levering en een goede prijs

Prima, eerlijk en duidelijk

Prima, eerlijk en een duidelijke webshop

Snelle bezorging, goed verpakt

Mijn pakket werd snel thuisbezorgd. Netjes verpakt. Bal met touw. Helaas alleen de verkeerde maat besteld. Large ipv small. Tip: Maten erbij vermelden.

Mijn hond is weer blij.

Snelle levering en goede producten. Daardoor een lekker ruikende en blijde hond in huis. Kortom prijs kwaliteit verhouding is echt goed.

Snelle levering en een goede service!

Fijne website, snelle levering en een goede service. Ik kom er zeker terug!

Snel en goed

Snel en goed!

Doen wat beloofd wordt! Prima product .

Dikke duim omhoog.

Top product zijn er heel blij mee

Wij hebben een kattenluik gekocht met chip.

Snelle en correcte levering

Bestelde artikel was volgende dag in huis. Goed verpakt, geen transportschade en tegen een redelijke prijs

alles voor je lieve huisgenoot !

de site van max en luna is zeer uitgebreid met leuke spullen voor je lieve huisgenoot. De service is super !

Snelle levering en goed product

we hebben een koelmat gekocht voor onze hond, deze was snel geleverd.

Snelle service en prima prijs.

Alles prima.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.