Heeft een totaal van 942 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews benadrukken vooral snelle levering en betrouwbare service. De kwaliteit van de producten blijft hoog en de prijzen zijn redelijk. Klanten waarderen de attente klantenservice en extraatjes bij de bestelling. De totale winkelervaring is consequent positief.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Uitstekende klantenservice
Gebaseerd op 66 reviews
Uitstekende service!, smaakt naar meer.....
Nam niet zoveel tijd in beslag, was netjes bezorgtd.
18 September 2026
Rudy
Enschede
Goedemiddag Ruby,
Dankjewel voor je prachtige beoordeling en geniet van je aankopen.
Geweldige klantenservice
Zeer behulpzaam en meedenkend met de keuze. Zeer tevreden over DongDong.
8 September 2026
Nel
Soest
Dag Nel, goedenavond.
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden over ons bent!
Veel plezier met je aankoop.
Groetjes en een fijne avond.
Aanrader
Service super ,ook bij contact en vragen zeer correct
De Tai chi muiltjes perfect .
Snelle bezorging dus een aanrader
6 September 2026
Marion
Oostzaan
Hoi Marion, goedemiddag.
Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling en veel plezier met de Tai Chi schoentjes.
Groetjes en een fijne middag.
DongDong
Super vriendelijk en prima service
Ik had Tai Chi schoenen in de verkeerde maat besteld, had een e-mail gestuurd en kreeg meteen een snelle reactie dat ze dat konden veranderen en gelijk is dat ook gebeurd.
Heel goede reactie en service!
3 September 2026
Jacqueline
Maastricht
Hoi Jacqueline, goedemorgen.
Hartelijk dank voor je schitterende beoordeling, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service!
Veel plezier met de Tai Chi schoentjes.
Verliefd op de Thermos
En ja hoor, de volgende twee kannen zijn weer deze kan op gekomen.
De doos waarin ze verpakt waren staat nog lekker hier, die geurt me vrolijk tegemoet.
Heerlijk vind ik dat.
En wat extra leuk is: ‘ Wat een leuke kan, waar heb je die gekocht?’ Ik geef de site met plezier door :-)
3 September 2026
Martine
Balgoij
Hoi Martine, goedemorgen.
Dankjewel voor je geweldige beoordeling. En uiteraard ook bedankt voor het doorgeven van onze site, dat is helemaal fantastisch!
Veel plezier met de thermoskannen.
DongDong
Zoals altijd…prima materiaal en vlugge levering
Heel tevreden
28 August 2026
Piet
Koksijde
Goedemorgen Piet,
Hartelijk bedankt weer; voor je nieuwe bestelling en je prachtige beoordeling!
Veel plezier met je aankopen.
Groet en een fijn weekend.
Prima service.
En de juiste wierook omdat er er twee van zijn uit verschillende fabrieken met dezelfde verpakking en jullie hebben het duidelijk vermeld.
15 August 2026
Moonheart-Artworks
Emmen
Hoi Moonheart-Artworks, goedemorgen.
Hartelijk bedankt voor je fantastische beoordeling, daar zijn we erg blij mee! We proberen inderdaad alles zo goed mogelijk te omschrijven zodat het duidelijk is wat je besteld.
Geniet van de wierook.
Helemaal top!
Mijn eerste bestelling en zal zeker niet mijn laatste zijn. Mooi geprijsd, snel en goed verzonden. Kreeg nog een bedankje (heerlijke wierook). Zij weten hoe ze de klant tevreden houden en terug laten komen. Dit gaat nu mijn vaste wierook adresje zijn :)
2 August 2026
Saartje
Purmerend
Hoi Saartje,
Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling. Wat leuk om te lezen dat deze eerste bestelling zeker niet de laatste zal zijn ;-).
Geniet van de wierook en graag tot de volgende keer.
Groetjes en een fijne avond.
Goed produkt
Chinese thermoskan gekocht. Goed produkt. Heel goed verpakt en snelle levering.
31 July 2026
J
Houten
Goedemiddag J,
Dankjewel voor je schitterende beoordeling en veel plezier met de thermoskan!
DongDong
Top producten en top service
Snelle levering van goede producten.
31 July 2026
Niels
Rhoon
Hai Niels, goedemorgen.
Hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling, daar zijn we erg blij mee!
Geniet van je aankopen en een fijn weekend.
DongDong
Zoals altijd is alles weer perfect geleverd
Bestellen via de site is eenvoudig en snel. Levering altijd vlot en keurig verpakt.
14 July 2026
Corne
Mdam
Hoi Corne, goedemorgen.
Hartelijk bedankt weer... voor je bestelling en je prachtige beoordeling!
Geniet van je aankopen.
Groet en een fijne dag.
DongDong
Overzichtelijk site,snelle nette beozrging.
Ben zeer tevreden over de producten die DongDong levert,ook snelle bezorging.
10 July 2026
Floris
Voorme aan Zee
Hai Floris, goedemorgen.
Hartelijk bedankt voor je fantastische beoordeling. Goed om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze producten en de bezorging van je bestelling.
Geniet van je aankopen!
Feestje
Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende bestelling. Ik ben gek op de thermoskannen.
Het vervelende is, dat ze allemaal leuk zijn. Dus wacht ik tot ik een reden kan vinden om een ander kleurtje er bij te bestellen.
Bestellen voelt voor mij als een feestje.
Uitzoeken, wachten op de bezorging en dan uitpakken.
Blij met de service,
4 July 2026
Martine
Balgoij
Goedemorgen Martine,
Wat een geweldige beoordeling, dankjewel... daar zijn we erg blij mee!
Veel plezier met de thermoskannen en wij wachten rustig af tot je een reden gevonden hebt om een ander kleurtje er bij te bestellen ;-)
DongDong
Terug een heel vlotte levering, super blij dat de alaukik wierook in voorraad is, blij met de gratis pakjes wierook, kortom alles perfect.
3 July 2026
Ingrid
Gent
Dag Ingrid, goedemorgen.
Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling, fijn om te lezen dat alles weer helemaal naar wens is. Geniet van de wierook!
Groetjes en een mooi weekend.
Heerlijke wierook!!
Vertouwd
25 June 2026
Kim
Amersfoort
Hai Kim, goedemiddag.
Dankjewel voor je geweldige beoordeling en geniet van de wierook!
Heerlijke schoenen
Ik draag decennia kungfu-schoenen alleen met harde zool is het comfort sterk afhankelijk van de juiste vorm daarvan. De Tai Chi schoenen zijn voor mijn voeten perfect, krijg nooit zweetvoeten en het loopt erg ontspannen. Daarnaast gaat het bestellen hier altijd goed, net als het leveren. Top, bedankt Dongdong!
19 June 2026
Robin
Appingedam
Snelle levering !
Snelle levering en nog een kadootje ook !
14 June 2026
SALOME
Callantsoog
Goedemorgen Salome.
Dankjewel voor je schitterende beoordeling en veel plezier met je aankopen!
Alle jaren vaste klant
Ik koop al jaren bij DongDong….altijd tevreden over product en verzending. Service ook top!
13 June 2026
Nick
Den bosch
Duidelijke site, snelle reactie en levering. Super mooie kwaliteit kimono.
5 June 2026
Gerdy
Weert
Hoi Gerdy, goedemiddag.
Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling en veel plezier met je kimono!
DongDong
Blij met de producten én met de hele goede service
Blij met de gekochte kimono.
Ook met de tai chi schoentjes, al pakte de maat kleiner uit.
Maar hier is heel goed op reageert én gehandeld. Dus zeker zo blij met de service!
30 May 2026
Saskia
Roosendaal
Hoi Saskia, goedemorgen.
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling, fijn om te lezen dat je blij bent met de kimono en onze service!
Veel plezier met de kimono.
DongDong
Mijn ervaring met DongDong is geweldig
Het is fijn om te ervaren, dat er nog web winkels zijn, die service hoog in hun vaandel hebben staan en hier ook praktisch invulling aan geven. Bedankt DongDong.
24 May 2026
Lex
Arnhem
Goedemorgen Lex,
Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling. Fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent over onze service. En ook bedankt voor je nieuwe bestelling, deze wordt z.s.m. opgestuurd.
Goede kwaliteit
Ik koop al jaren bij dong dong, steeds goede kwaliteit en redelijke leveringstermijn.
21 May 2026
Walter
Boechout
Reactie van DongDong
Hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling Walter, daar zijn wij heel blij mee.
Veel plezier met je aankopen en graag tot de volgende keer ;-).
Groet en een fijne middag.
Prachtige kimono
Snelle levering, kimono is prachtig
8 May 2026
J.C.
Spanbroek
Goedemorgen J.C.
Dankjewel voor je prachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kimono's, veel plezier ermee!
Groet en een fijn weekend.
DongDong
Snelle service, prima prijs.
Snelle service, prima prijs.
8 May 2026
YVONNE
Gelderland
Hoi Yvonne, goedemorgen.
Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling en veel plezier met je aankoop.
DongDong
Prima produc erg blij mee.
Levering kwam alleen niet met de bezorgdienst van PostNL maar per brievenbus. Was iets later. Geen probleem. Werd keurig op de hoogte gehouden. Alle lof ook hiervoor.
6 May 2026
Eugénie
Sint-Oedenrode
Hoi Eugénie, goedemorgen.
Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling, daar zijn we erg blij mee.
Klopt; we versturen de bestellingen via PostNL of DPD, soms in een pakket soms in een brievenbuspakje... dat ligt een beetje aan het product.
Veel plezier met je aankoop!
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 942 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Over DongDong
DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”.
Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen.
We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.