Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en betrouwbare service. De kwaliteit van de producten blijft hoog en de prijzen zijn redelijk. Klanten waarderen de attente klantenservice en extraatjes bij de bestelling. De totale winkelervaring is consequent positief.
Ik gebruik de schoenen van DongDong al jaren (de tai she) ik ben er heel tevreden over.
8 February 2026
Walter
Boechout
Dag Walter,
Dankjewel voor je schitterende beoordeling, fijn om te lezen dat je nog steeds tevreden bent over onze schoentjes.
Graag tot de volgende keer.
Groetjes en een fijne dag!
DongDong
Mijn bestelling weer gedaan meestal voor een jaartje. Ik weet wat ik bestel maar is altijd weer een verrassing door een dingetje wat weer toegevoegd wordt. Gewoon toppie!!!
6 February 2026
Peep
Renkum
Goedemiddag Peep.
Hartelijk bedankt weer voor je nieuwe bestelling en uiteraard ook dank voor deze geweldige beoordeling! Geniet van je aankopen.
DongDong
Sybka realizacja zamowienia. Kadzidełka pachną nieziemsko. Jestem zachwycona!
6 February 2026
Marta
Helmond
Droga Marta,
Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję. Wspaniale słyszeć, że kadzidełka Ci się podobają.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
DongDong
Fijne internet omgeving, duidelijk.. Bedankt voor de attenties voor andere merken qa wierook. Dit is de tweede keer dat ik hier bestel. En het bevalt goed.
30 January 2026
Cor
Koog aan de Zaan
Goedemiddag Cor,
Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling, daar zij we blij mee. Fijn om te lezen dat het je bevalt om bij ons te bestellen.
Geniet van je aankopen en graag tot de volgende keer.
Groetjes en een fijn weekend.
DongDong
Bestelling keer niet ontvangen. 2 dagen later bestelling bezorgd door post Nl. Paket was binnen
28 January 2026
Erik
Almelo
Dag Erik, goedemorgen.
Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling.
Klopt, soms gaat het mis bij de DPD maar dat proberen we dan inderdaad zo snel mogelijk op te lossen. Geniet van je aankopen.
DongDong
Producten (thermoskannen) snel ontvangen en uitstekende prijs/kwaliteit!
20 January 2026
Marion
Haarlem
Hoi Marion,
Dankjewel voor je geweldige beoordeling en veel plezier met de thermoskannen.
DongDong
Kwaliteit en snelle verzending. Duidelijke informatie tijdens de levering van het pakket
16 January 2026
Rob
Alphen aan den rijn
Beste Rob, goedemiddag.
Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Geniet van je aankopen.
DongDong
Ik heb al een aantal keren bij DongDong besteld (wierook) en dat bevalt heel erg goed. Duidelijke website, artikelen worden snel en goed verzonden. Altijd een aardig kaartje bij de bestelling. Extra leuk en attent is dat er een verrassing wordt meegezonden in de vorm van andere geuren wierook of een wierookhouder. Fijn om zo ook kennis te maken met de andere artikelen en dat ik wat geuren kan uitproberen. Kortom: heel erg tevreden!
12 January 2026
Danielle
Apeldoorn
Hoi Danielle, goedemiddag.
Hartelijk bedankt voor je fantastische beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je heel erg tevreden bent, dat vinden we belangrijk!
Geniet van alle wierook en graag tot de volgende keer ;-).
Groetjes en een fijne avond.
DongDong
Les encens que j'achète chez eux sont d'excellente qualité et le service client est très réactif également (je les contacte en nl directement).
4 January 2026
Nathalie
Bruxelles
Chère Nathalie,
Merci beaucoup pour votre excellent commentaire et j'espère que vos achats vous plairont.
Cordialement,
DongDong
Snel geleverd , zal zeker nog eens gebeuren
19 December 2025
jelle
Alken
Hoi Jelle, goedemorgen.
Bedankt voor je schitterende beoordeling en geniet van je aankopen.
Groet en fijne feestdagen!
Gewoon goed!
16 December 2025
Tineke
Heerhugowaard
Goedemorgen Tineke,
Dankjewel voor je geweldige beoordeling, daar zijn we erg blij mee!
Geniet van je aankopen.
Groetjes en fijne feestdagen!
Zie bovenstaand.
5 December 2025
D.
Rosmalen
Beste D., goedemiddag.
Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en geniet van je aankopen!
DongDong
Fijne schoentjes met lekker verende zool
28 November 2025
Annelies
Schoonhoven
Goedemorgen Annelies.
Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling en veel plezier met de schoentjes.
Groetjes en een fijn weekend.
DongDong
Gewoon een super goede winkel.
21 November 2025
Camille
Egmond aan Zee
Hoi Camille.
Allereerst bedankt voor je nieuwe bestelling en ook bedankt voor je geweldige beoordeling!
Geniet van je aankopen.
Groetjes en een fijne avond.
DongDong
Vlugge levering, altijd leuk om bij jullie te bestellen extra doosje wierook en mooie wierookhouder als cadeau, waar krijg je dat nog ? Aanrader
16 November 2025
Ingrid
Gent
Goedemiddag Ingrid.
Bedankt voor je fantastische beoordeling, fijn om te lezen dat je het altijd leuk vindt om bij ons te bestellen!
Geniet van al je aankopen.
DongDong
Snelle levering, perfecte kwaliteit!
16 November 2025
bruno
Ronse (België)
Dag Bruno.
Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling, daar zijn we erg blij mee!
DongDong
Vond daar de schoenen voor Tai Chi die ik nodig had. Snel geleverd en betaalbaar.
15 November 2025
Petra
Hoensbroek
Hoi Petra, goedemiddag.
Dankjewel voor je mooie beoordeling en veel plezier met de tai chi schoenen.
DongDong
Zeer goede en snelle service
11 November 2025
Gitte
Maasmechelen
Goedemorgen Gitte,
Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling, daar zijn we erg blij mee!
DongDong
Overzichtelijk site. Je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis!
7 November 2025
P.
Simpelveld
Goedemorgen P.,
Dankjewel voor de geweldige beoordeling en geniet van je aankopen!
helder, makkelijk en mooi
4 November 2025
carla
Arnhem
Goedemorgen Carla,
Dankjewel voor je prachtige beoordeling en veel plezier met je aankopen!
DongDong
Ik had contact omdat de thermoskan die ik bestelde niet goed was. Ik kreeg supersnel en supergoed reactie, er werd meegedacht, een oplossing geboden. En de thermoskan is prachtig!
4 November 2025
Lidy
Almelo
Hoi Lidy, goedemorgen.
Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling en veel plezier met je nieuwe thermoskan!
DongDong
Prima verpakt, snelle levering en ook een snelle reactie op een vraag die ik had. Dus alles in orde!
25 October 2025
Pamela
Berkhout
Hoi Pamela, goedemorgen.
Bedankt voor je geweldige beoordeling, fijn om te lezen.
Veel plezier met je aankoop.
DongDong
Bestellen ging makkelijk, snel na het bestellen ontving ik al de bevestiging dst de bestelling verzonden was. Alles was compleet en goed verpakt
19 October 2025
Jan-Willem
VENLO
Beste Jan-Willem, goedemorgen.
Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling, daar zijn we erg blij mee!
Veel plezier met je aankopen.
DongDong
Het is leuk om spullen te bestellen bij dong dong, Ik heb get idee dat ze me kennen,al is dat natuurlijk niet zo. We bestellen ook maar een keer per jaar. Maar we maken wel reclame voor het bedrijf bij mensen spullen nodig hebben die dong dong verkoopt.
13 October 2025
Harm
Veenendaal daal
Hoi Harm, goedemorgen.
Dankjewel voor je prachtige beoordeling. Het idee dat we je kennen klopt hoor; we kennen je dan niet persoonlijk maar we weten wel degelijk wie er vaker bij ons bestellen.
Ook heb jij vorig jaar enkele verbeterpunten voor onze website aan ons doorgegeven waar we je dankbaar voor zijn, deze zijn inmiddels gedeeltelijk doorgevoerd.
En uiteraard dankjewel voor het reclame maken bij anderen, daar zijn we helemaal blij mee!
Geniet van je aankopen en graag tot de volgende keer.
DongDong
In het weekend en bestelling gedaan en dinsdag geleverd. Jammer dat van de dames tai-chi schoentjes niet mijn maat was (37), ik heb nl smalle voeten en daarom leek mij zo'n bandjes over de wreef zo handig.
10 October 2025
Silvia
Zaltbommel
Goedemorgen Silvia,
Bedankt voor je geweldige beoordeling, daar zijn we erg blij mee.
We hopen dat de "normale" tai chi schoentjes naar tevredenheid passen anders horen we dat uiteraard graag.
DongDong
DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”.
Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen.
We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.
Branch
Retail, E-Commerce