Mijn ervaring met dit bedrijf is echt super goed. Ik had een bestelling geplaatst en was iets vergeten dus gelijk een bestelling erbij gedaan en toen kreeg ik netjes een mail dat ik maar 1 x verzendkosten hoefde te betalen. Dit vind ik super goede service en de levering was ook erg snel. Ik kan niets anders zeggen dat het een super goed bedrijf is!
Goedemiddag Wendy, Wat een prachtige beoordeling, dankjewel! Fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent over onze service en levering, daar zijn we blij mee. Geniet van je aankopen. Groetjes en een fijne middag. DongDong
Vanaf het eerste moment bijna verbazingwekkend goed. Reacties zijn altijd vriendelijk en zeer snel. Ik meldde al eerder dat ik me afvroeg of die mensen nooit hoeven te slapen; dit bedrijf springt overal bovenuit. Mijn laatste bestelling was er een die ik als presentje wilde laten bezorgen. Met een paar seconden (ok, zo ongeveer dan) komt er een voorstel of ze me konden helpen met een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dat soort kleine dingen zijn het die DongDong voor mij de enige shop zijn, ik neem niet eens de moeite om anderen te bezoeken. Eén en al lof!
Hoi Paul, goedemorgen. Hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling, daar zijn we weer erg blij mee! We zien dat je presentje goed aangekomen is en hopen dat het bij de ontvanger in de smaak viel! Groetjes en een goed weekend. DongDong
tai chi schoenen van goede kwaliteit en goede maatvoering
Goedemorgen M. Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling en veel plezier met de schoenen! Met vriendelijke groeten en een fijn weekend. DongDong
Netjes verpakt en op tijd geleverd. Prachtige kwaliteit lampionnen.
Hoi Moniek, goedemiddag. Dankjewel voor je prachtige beoordeling, fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verpakking, levertijd en kwaliteit. Veel plezier met de lampionnen! Groetjes en een fijne dag. DongDong
Zie boven
Dag Yanna, goedemiddag. Hartelijk dank voor je schitterende beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met je aankoop. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Goed pruduct
Goedemiddag Kees, Dankjewel voor je schitterende beoordeling en veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet en een fijne dag. DongDong
Na 1 dag had ik het bestelde product in huis, dat is heel snel. De levering verliep correct en het product is van goede kwaliteit. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!
Beste Blanca, goedemiddag. Wat fijn om te lezen dat je zeker opnieuw bij ons gaat bestellen, daar zijn we blij mee. En hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling! Groetjes en een fijne dag. DongDong
Duidelijke site. Goede zoekfunctie. Product zoals afgebeeld. Snelle verzending
Beste J, goedemorgen. Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met je aankoop. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Kocht schoenen, waren naar wens, maar ik werd 's avonds helemaal benauwd van de sterke wierookgeur van die verpakking had. Zelfs het pepermuntje wat als verrassing was bijgesloten had die geur aangenomen. Dus beveel de winkel niet aan voor wie daar gevoelig voor is.
Beste Bart, goedemorgen. Bedankt voor je beoordeling, wat fijn dat je ons hierop attent maakt. We hebben in ons magazijn de wierook en de andere producten zo goed mogelijk van elkaar gescheiden maar kunnen helaas niet voorkomen dat de andere producten enigszins naar wierook ruiken. Naar aanleiding van je beoordeling hebben we nu een waarschuwing op onze site geplaatst zodat het van tevoren duidelijk is, zie de onderstaande link. https://www.dongdong.nl/product-categorie/harmonieus-ontspannen/tai-chi-schoenen/ Mocht de wierookgeur toch teveel in de schoenen blijven hangen en blijf je daar last van hebben, stuur ons dan even een mailtje dan zorgen we voor een nette oplossing. Met vriendelijke groeten en een fijne dag. DongDong
Goede en vlotte bezorging
Beste F.G., goedemorgen. Hartelijk dank voor de schitterende beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groeten en een fijne dag. DongDong
Geweldige snelle service !
Goedemorgen Elsa, Dankjewel voor je prachtige beoordeling, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze snelle service! Geniet van je aankopen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Na eerst bij een andere website gekeken te hebben voor tai chi schoenen, kwam ik uiteindelijk bij dong dong terecht en de prijs was aanzienlijk lager. Bij de andere site duurde de levering 3 dagen en bij dong dong kreeg ik het artikel de volgende dag. Er zat nog een klein presentje bij, dank daarvoor. Ook mooie oosterse artikelen op de website. Al met al een zeer tevreden klant
Beste Cynthia, goedemorgen. Hartelijk bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling. We zijn erg blij om te lezen dat je zeer tevreden bent! Veel plezier met de tai chi schoenen en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet en een fijne dag. DongDong
Leuke kimono, kleur wel war feller rood dan gedacht maar mooie ochtendjas. Goed op lengte ook, voor mij, bijna tot op de grond. Ik ben 171 lang.
Goedemorgen Marianne. Wat een schitterende beoordeling, dankjewel! Het is inderdaad altijd lastig om via een foto de kleur van de kimono precies goed over te laten komen, we zoeken hiervoor ook nog een oplossing. Veel plezier met de kimono! Groetjes en een fijne dag. DongDong
Super snelle verzending en goede service
Hoi Pauline, Dankjewel voor je geweldige beoordeling en heel veel plezier met je aankoop! Groetjes en een fijne dag. DongDong
snel en goed en goed gecommuniceerd. Aanrader!
Dag Mieke, goedemorgen. Wat een schitterende beoordeling, hartelijk dank daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met je aankopen! Met vriendelijke groet en een fijne dag. DongDong
Donderdag besteld, zaterdag geleverd. Niet duur en zitten goed.
Goedemorgen RB, Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en veel plezier met de tai chi schoenen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Goedemorgen Yolanda. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je aankoop. Groetjes en een fijne dag. DongDong
De schoenen hebben een licht/ draag comfort. Helemaal tevreden!
Goedemiddag J. Bedankt voor je prachtige beoordeling, fijn dat je helemaal tevreden bent! Veel plezier met de schoenen. Groetjes en een fijne middag. DongDong
Tai Chi pantoffels besteld maat 39. Aangezien ik ondertussen al 32 jaar Tai Chi beoefen heb ik al vele jaren ervaring met die pantoffels en de juiste maat voor mij. Ik vind die supercomfortabel en draag die dan ook dagelijks thuis na mijn werkuren zowel in de winter als de zomer. Dankzij DongDong is het nu zoveel gemakkelijker om ze te kopen, gewoon via hun online shop vanachter mijn computer besteld en betaald en een paar dagen later thuis, in België, bezorgd. Dit alles zeer vlot en snel. Dank je wel DongDong!
Beste Valerie, goedemorgen. Hartelijk bedankt voor je geweldige en uitgebreide beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met de pantoffels. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Goeie prijs, vlot, vriendelijk en prettig contact. Zeer tevreden.
Goedemorgen Ronald, Bedankt voor je fantastische beoordeling! Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze prijzen en de klantenservice. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Goede communicatie, netjes ingepakt en afgeleverd
Dag Inge, goedemorgen. Dankjewel voor je geweldige beoordeling! We hopen dat de ontvanger blij was met het cadeau! Groetjes en een fijne dag. DongDong
Product was goed verpakt en snel geleverd.
Goedemorgen Wai, Hartelijk dank voor je schitterende beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met je aankopen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Goede spullen. Goed verzorgd en op tijd verzonden.
Hoi Luus, goedemorgen. Dankjewel voor je prachtige beoordeling en geniet van je aankopen! Groetjes en een fijne dag. DongDong
Ik faam het iedereen aan
Beste Jan, goedemorgen. Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groeten en een fijne dag. DongDong
Zoeken op internet naar goedkoopst mogelijke japanse wierook. Hier gevonden. Hoe meer ik bestelde des te meer korting ik kreeg. Gistermiddag besteld en vandaag in de middag ontvangen. Netjes verpakt en nog een extra wierook pakje kado! Geweldig gewoon.
Hoi Tarkan, goedemorgen. Hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Geniet van de wierook! Groetjes en een fijne dag. DongDong
DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.