Dikke prima
Snelle goede levering, en tevreden met het product, ik had spiegels voor de scooter besteld, die waren ook prima verpakt.
21 July 2022
Review overzicht
21 July 2022
Tim Pelle
DRUNEN
Uitstekende service. Uitleg en erg professioneel
4 July 2022
Ernst
Grou
Goede uitleg en snel geleverd dus erg tevreden.
2 July 2022
Leoni
Franeker
Prima service. Scooter besteld en werd met drie dagen geleverd, hadden geluk met de route. Alles volgens afspraak en goede prijs.
28 June 2022
Jan-Hendrik
Deil
Goede scooter, prettig telefonisch contact, goede bezorging, goede uitleg, vriendelijk!
3 May 2022
Steven
Maartensdijk
Vriendelijk geholpen en heel goede service. Alles duidelijk vermeld.
2 May 2022
Irene Elisabeth
Heerenveen
Ondanks dat alles via de mail ging, was alles heel duidelijk en bij de levering was de uitleg ook uitstekend
25 April 2022
Eltjo
Appingedam
Normaal krijgt een track en trace code vooraf zodat men weet wanneer het pakket komt die heb ik niet gehad. Onverwacht stond de bezorger voor de deur
7 April 2022
Sipke
Onbekend
Super scooter. Niet duur. Service geweldig
29 March 2022
D.J.
Groningen
Super geholpen bij al mijn vragen. Snelle levering goede uitleg gekregen. Ben zo goed behandeld dat ik er nog een scooter gekocht heb voor mijn vrouw!
12 March 2022
john
Nieuwegein
Duidelijke uitleg, en toch snel geleverd.
9 March 2022
Geert
Burgum
Prima geregeld
24 September 2021
Mark
Hurdegaryp
Na bestelling binnen week thuis afgeleverd met kenteken. Goede tekst en uitleg over de scooter.
2 September 2021
wiebo
franeker
Door zelf de accu niet op de juiste manier op te laden hield deze er voortijdig mee op. Nieuwe accu besteld en hierbij, telefonisch, duidelijke instructie gekregen wat de juiste gebruik en oplaadwijze is. Op deze manier kan ik nog vele veilige kilometers maken met een energiezuinige scooter.
5 July 2021
Renee
Franeker
Voordat ik tot aanschaf scooter overging, heb ik 2 verschillende scooters kunnen uitproberen d.m.v. proefritjes. Ook goede uitleg gekregen van medewerker. (filiaal Leeuwarden). Ik vind dat ik zeer goed ben geholpen.
9 June 2021
Johan Hendrik
Leeuwarden
wilde eigenlijk een mat bruine Vicenza, maar levertijd was nog 5-6 weken. heb nu een witte besteld die binnen een week is geleverd! Eerste 100km al gereden, rijdt super. Prima tevreden over scooter en aflevering.
18 May 2021
Peter
Utrecht
Moeite met de bestelling online En de telefonisch communicatie En na een paar bellen werd ik erg onvriendelijk te woord gestaan Aflevering en uitleg was prima
14 May 2021
abdelkader
Den haag
Goede snelle service
14 May 2021
Sander
Kudelstaart
De persoon dus kwam afleveren krijgt een pluim voor zijn correcte aflevering en zijn duidelijke uitleg. Hij nam er de tijd voor. We zijner erg blij mee. Fam D van Ginkel Oude Barneveldseweg 55 3925 TA. Scherpenzeel
29 March 2021
Dirk
Scherpenzeel
Snelle afhandeling van bestelde scooter,snelle levering tot aan de deur,ook nog goede uitleg over hoe de scooter werkt,prima service!
23 March 2021
Maurice
Den Haag
Vriendelijk personeel, snel op afspraak geholpen
23 March 2021
Floris
Capelle aan den IJssel
Heb pas de Vicenza elek scooter thuis bezorgt gekregen. Heel aardige man en alles goed uitgelegd. Ik rij enkele weken op de scooter ,en het rijd wel zo goed en lekker. 2de elek scooter thuis gekregen de E-Nice elek op 12-12-2020 .De zelfde aardige man zeer goed uitgelegd Heb nu 2 elek scooters van www.online-scooters.nl. Ben zeer tevreden. fijne dag Peter.
27 November 2020
peter
Helmond
n.v.t
12 October 2020
Sylvia Heijdenrijk - Tijssen
Babberich
alles is goed verlopen van bestelling tot bezorging en de man die hem bezorgde gaf ook een goede uitleg top raad ze zeker aan
29 September 2020
Nancy Rensen
den haag
Op tijd zoals afgesproken de nw scooter met een prima uitleg van een hele aardige man . De scooter voldoet aan alle verwachtingen heel tevreden klant tot nu toe
28 September 2020
Loes