Tot nu toe een prima service.

Ik bestel met enige regelmaat cadeaubonnen. Zo'n bestelling verloopt altijd vlot.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.
  • Wat vindt u zoal niet handig aan de nieuwe webshop en ziet u graag anders? N.v.t.

Prima, keurige afhandeling!

Keurig geholpen en verzending was goed verpakt.

Niets ontvangen - Oplossing geboden

Een boek besteld, betaald, maar niet ontvangen. Ook geen reactie op mails, maar de mails om een review te plaatsen, blijven komen. Dus bij deze... Met een beetje geluk wordt er hierdoor wel contact opgenomen. Update - Na het plaatsen van de review werd er snel contact opgenomen. Wegens technische problemen was de verzending naar België niet mogelijk, het betaalde bedrag was correct terug gestort. De zeer vriendelijke medewerker heeft een oplossing gezocht en gevonden. Ik verwacht het boek snel te mogen ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste Barbara, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat vervelend dat we tekort zijn gekomen in onze reacties en communicatie. We hopen vandaag uit te zoeken waar het mis is gegaan en u hierover te informeren. Excuses voor het ongemak. Team de Boekenkamer

Prima ervaring bij online bestellen

Voor mijn vrouw 2 boeken besteld. Keurig verzonden, goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces.

Kwam, op zoek naar een bepaald deel van een boekenreeks, via Google hier terecht. Zij hadden het (lang gezochte) deel in huis! Ook nog eens voor een prima prijs en bestelling was vlot binnen.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Overzichtelijk

Gewoon goed.

Alles zoals het hoort.

Alles loopt correct

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? goed

boeken van zeer goede kwaliteit en keurig verpakt

fijn dat ik ook telefonisch kan bestellen en met overschrijving kan betalen.jammer dat er qua bezorging gevraagd moet worden of de boeken al verzonden zijn.ik koop graag bij jullie

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? overzichtelijk

fijn dat jullie het boek hadden

handig

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? makkelijk
  • Wat vindt u zoal niet handig aan de nieuwe webshop en ziet u graag anders? vlot kunnen zien wat er is

goede service

Een boek dat nergens meer te koop was kon door boekenkamer toch worden aangeschaft, heel fijn!

Snel en goed

Mooie website, overzichtelijk, snel en goed verzonden

prima boeken

boeken zijn zoals afgebeeld op foto en ze worden snel geleverd.

Prima keuze voor bestelling van boeken.

Goede afwerking na de bestelling, mijn man geniet weer heerlijk van de boeken om te lezen!!!!!

Correct, vlot, accuraat.

Tevreden.

super fijne winkel, heerlijk ontspannen, en heel vriendelijk personeel

Een uitje om naar toe te gaan..

Zeer te vreden met de aan koop van het boek belijden en beleven

een prachtig boek zeer snel geleverd; in een topconditie!!

ik zocht op titel een tweedehands boek. Kwam heel snel bij de Boekenkamer en vond daar het exemplaar. Direct besteld en 2 dagen later lag het op m'n deurmat. Zeer zorgvuldig verpakt. Een prachtig boek in nieuwstaat!

snelle service

boek de volgende dag al in huis

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? ziet er overzichtelijk uit

Snel, correct en betrouwbaar

De bestelde tweedehandsboeken werden snel en correct geleverd. Ze voldeden aan de beschrijving. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede zorg en snelle bezorging

Snel en duidelijk afgehandeld

Ik kreeg een mail dat het boek waar ik naar op zoek was weer voorradig was.

nette snelle levering

de serie gevonden die ik zocht volledig en als een kadootje ontvangen heerlijk lezen.

Keurig netjes verzorgd

We kregen het pakje keurig verzorgd binnen! Heel fijn .

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Handig op te zoeken

Ik bestel 2 dagen daarna in huis

Vlotte afhandeling. Goede kwaliteit product. Aandacht aan nabestellingen.

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.