Erg klantvriendelijk-snel en accuraat

Erg klantvriendelijk-snel en accuraat

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.

Snel en goed geregeld

Alles naar wens geregeld.

Heel goede ervaring met de Boekenkamer

Snelle levering, ziet er keurig netjes uit.

Uitstekend i gepakt en keurig op tijd!

Prima.

Ruime keuze, snel geleverd.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Geen idee. Werkt goed.

Heel tevreden

Mooi snel geleverd

Ik ben heel tevreden over De Boekenkamer

Snelle levering van de bestelde boeken. De boeken waren keurig ingepakt zodat beschadiging haast onmogelijk was. Dat maak je wel anders mee.

Alles prima geregeld!

Scherpe prijs en snelle levering

Er is een ruime keus aan boeken tegen scherpe prijzen. De bestelling werd snel verzonden in een stevige verpakking.

Snel en correct

Keurige site, goed en overzichtelijk

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Onbekend ga zo door

Goed geregeld.

Het bestelde boek ontving ik de dag na de bestelling in goede staat.

Betrouwbaar

Een betrouwbare winkel.

Snelle levering ruime keuze

Ruime keuze in de boeken serie die ik zocht, snelle levering en goede prijs

Breed assortiment, veel mooi jeugdsentiment, snelle levering

Gemakkelijk bestellen: duidelijke website. Prachtige "oude" (jeugd)boeken, heldere communicatie, snelle en correcte levering, en alles deugdelijk verpakt!

Perfect.

Ik bestel in de toekomst wel weer.

Goede ervaring

Gemakkelijke en vlotte manier van bestellen via de website. Fijn dat alles met een factuurbetaling mogelijk is!

Prima service!

Goede en snelle afhandeling!

Snelle en nauwkeurige levering

De gekochte Boeken waren 2e hands maar in een zeer goede staat, de prijs was netjes en de boeken waren goed verpakt

Het tweedehandse boek zag er als nieuw uit

Snelle levering en goed verpakt.

Fijn contcact en snelle levering

Goede website

Duidelijke website en een snelle levering!

Goede en snelle service

Het boek wat uitverkocht is, heb ik hier toch kunnen vinden! Makkelijk bestellen, snelle levering. Top!

zeer correcte afhandeling

Alles heel goed geregeld. We kozen van de website 2 dezelfde tweede hands boeken. Dat was even lastig voor de web site. We hadden echt 2 ingevuld. Verder ging de afrekening van 1 boek uit. Mijn man heeft hier voor moeten bellen. Maar toen kwam het helemaal goed. Toch kun je een aantal aan geven. Hier moeten jullie even aandacht aangeven. Het is helemaal goed gekomen, dat wel, De boeken waren keurig. Als nieuw. [al vind ik echte oude boeken heerlijk...deze waren als nieuw] mevr. van Zwieten

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? De opgeven aantallen ook daadwerkelijk meerekenen. Zodat het gelijk goed is.

Perfect!

Makkelijk besteld en snel geleverd, top service.

Tweedehandsboek. Zag er keurig uit. Snel geleverd. In goede verpakking.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Niet op standaard zetten dat je je moet abboneren voor de nieuwsbrief!

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!