Helemaal top!

Alles goed geregeld. Van het uitzoeken tot het bezorgen aan toe.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.

Ruime keuze en snel geleverd

De boeken zijn in uitstekende conditie en de levering was erg snel.

Onbeschadigd boek is accuraat geleverd.

Onbeschadigd boek is accuraat geleverd.

Juist wat ik zocht dit boek kreeg ik met kerst van de zondag school was het kwijt geraakt door veel verhuizingen

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Voor mij prima z

Voortreffelijk

Ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden. Klant is hier nog koning.

Hele goede service

Vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden.

kan niet beter

goed en snel

Mijn boek was goed verpakt en werd snel geleverd.

Correct geleverd!

Boek kwam goed verpakt binnen en zonder beschadiging! !!

Duidelijke website

Prettig

Niet kloppende website

Online aangegeven als voorradig maar helaas bleek niet zo te zijn. We snel het betaalde bedrag teruggekregen.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Voorraad

Heel tevreden

Prima website, snelle levering. Wel iets te goed verpakt. Door zoveel plakband was t lastig open te krijgen.

Gekregen wat ik besteld heb in zeer goede nette staat. Ik werd netjes via de mail geïnformeerd over hoe en wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.

Prima service en goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Wij komen met enige regelmaat bij de Boekenkamer om, zoals duidelijk moge zijn, boeken in te slaan. Maar ook voor speelgoed kun je er goed terecht! Het is er altijd een gezellige bedoening. Het boekenassortiment is ruim te noemen. Dat geld zowel voor nieuwe als voor tweedehands boeken. De prijsstelling is sympathiek en fair. Echt een aanrader!

Aankoop ging helaas niet door.

Het bestelde boek was in de webshop aanwezig; toch kreeg ik te horen dat het niet te leveren was. Het bedrag kreeg ik wel snel terug gestort.

Super goed verpakt en snel geleverd!!!

Snel gevonden en bezorgd

Gemakkelijk het goede boek gevonden, besteld en snel geleverd gekregen.

Bestelde boek toch niet aanwezig.... :-(

Het door mij bestelde 2e-hands boek bleek niet (meer) aanwezig te zijn..... Wel wat teleurstellend, dat de voorraadtelling of het systeem niet goed werkt. Maar er werd keurig een mail over gestuurd en het geld werd direct teruggestort.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? De aanwezigheidsregistratie van de boeken moet wel kloppend zijn....

Snel, adequaat, goede prijs

Prima, bedankt!

Overzichtelijke website en snelle levering.

Ik heb nu twee maal online boeken besteld en mijn ervaringen zijn prima. Direct bevestigingsmail gevolgd door track en trace code. Boeken zijn heel degelijk verpakt ter voorkoming van beschadiging.

Mijn wensen op voorraad en snel geleverd.

Goed gevoel

Betrouwbaar en prettig contact

Komt afspraken na en is betrouwbaar. Zeer goede service.

Duidelijk aanbod, snelle levering mogelijk

Fijne ervaring, flexibel in ophaaltijd in de winkel

We hadden een boek uitgezocht en geld overgemaakt Maar we waren net te laat. Het geld is terug gestort.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? De boeken kamer is accuraat

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!