Duidelijke website en vlotte, goede levering van de bestelling!

Het zoeken van de boeken ging snel doordat de website goed toegankelijk is. De bestelling werd netjes en vlot geleverd.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? N.v.t.

Prima ervaring

Was al eerder bij de boekenkamer geweest,altijd goed en vriendelijk geholpen. Dit was de eerste keer dat ik online besteld heb,en ga dit zeker nog vaker doen in de toekomst. Super blij met mijn boeken.

Kwam op de afgesproken tijd binnen en 't was netjes verpakt en in een goede staat voor 2e hands erg blij mee dank jullie wel!!

Prettige boekhandel

Dit bedrijf werkt correct en doen wat ze zeggen!

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Reformatorische Boekhandel , dus pas op maandag en niet vlak voor het weekend verzenden is een goede verbetering!

Heel groot assortiment en een hele snelle keurige levering.

Supergoede service!

Supergoeie service! er was een klein probleempje maar dat werd snel opgelost en jullie kwamen met een fijne oplossing vond ik! Nogmaals heel erg bedankt! En ik kom zeker vaker kijken of jullie nog leuke boeken hebben.

Prima winkel

Mijn ervaring is uitstekend

Wel vond ik de verzendkosten aan de hoge kant !

fijne winkel

vriendelijk personeel overzichtelijke winkel

snel klaar liggen van bestellingen

als je iets bestelt ligt het binnen een kwartiertje klaar.

goed verpakt en snel bezorgd

overzichtelijke website , goed verpakt en snel bezorgd.

Prima prijs , snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht op een heldere website

Super goed!

Door de aanbieding en de lage prijs was het een leuk koopje! De bestelling was snel geleverd en de boeken waren in goede staat terwijl het wel tweedehands was.

Prima verzorgd en zeer snel ontvangen.

Een bestelling bij u plaatsen is zeker voor herhaling vatbaar!

Redelijk. Boeken niet ingepakt, dit wel aangegeven bij de bestelling (cadeau service).

Twee boeken die volgens de site voorradig waren, bleken toch niet meer beschikbaar te zijn. Hier heb ik een mail over ontvangen en het geld is teruggestort.

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Zie boven

Wij zijn zeer tevreden over het uitgebreid assortiment de goeie hulp bij het uitzoeken van de boeken. En ook nu in deze tijd met de service die jullie bieden Dikke pluim

Mooie kinderboekjes schappelijk prijsje snel bezorgd

Komende afspraak na

Prima geregeld

Perfect!

Ondanks de decemberdrukte, zeer snelle en correcte levering! Dankuwel

Goede levering. Makkelijke website. Snel besteld. Bedankt!

Zeer positief...

...snel en keurig afgehandelde bestelling!

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? Niets...

Snel en zorgvuldig

Bestelling wordt goed en zorgvuldig verzorgd. Fijne zaak!

heel goed

leuke boeken en snelle bezorging!

• Sinds februari 2023 hebben we een nieuwe webshop. Wat vindt u zoal handig? ??

Echt perfect! En zelfs op de dag geleverd zoals de website aangaf, ondanks december maand!

Wesselseweg 178/2

3774 RM Kootwijkerbroek

Over De Boekenkamer

‘Van boeken krijgt u nooit genoeg!’ Die uitspraak kent u vast wel. Theologie-, kinder-, lees- en prentenboeken, nieuw of tweedehands: grote kans dat u bij ons het boek vindt dat u zoekt. Bent u op zoek naar een uitgave die al lang is uitverkocht of een preek over een bepaald Bijbelgedeelte? Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. U vindt hier onze nieuwste aanwinsten en een uitgebreide zoekfunctie. Voor bestellingen boven de 40 euro rekenen wij geen verzendkosten (binnen NL). Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om op uw gemak te snuffelen. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!