Overzichtelijke en snelle shop
Fijne webshop om mijn sportkleding te bestellen. Mijn sportkleding werd netjes binnen 3 dagen geleverd.
1 February 2021
Review overzicht
1 February 2021
Robert
Den Haag
Meld je aan voor de nieuwsbrief! geweldig leuke aanbiedingen elke week!!!
21 January 2021
Brigitte
Arnhem
alleen een misser met het email programma
14 January 2021
Jan
Soerendonk
Binnen notime had ik mijn pakketje binnen. Ik heb een dames trainingsbroek op deze site besteld, het model Premium een aanrader voor dames die van getailleerd houden!!
10 January 2021
Zoë
Petten
Ik bestel al jaren via deze site, het merk JAKO is prettig, de website is overzichtelijk en er word gebruik gemaakt van een callcenter waar je niet uren heeft te wachten maar gelijk geholpen word!!
8 January 2021
Gerrit
Zenderen
Prima op alle vlakken zeker weten.
15 December 2020
Bonnewyn Eddy
Sint martens lierde
erg makkelijk veel verschillende artikelen kunnen vinden Bedankt JAKO! Groetjes Kathy
20 November 2020
Roerdink
Gronau
Voor Sinterklaasgeschenken kun je hier terecht, leuke aanbiedingen in voetballen, handschoenen, mutsen, bidons etc. Gr. Hanny
12 November 2020
van den Berg
Urk
Wat prettig om persoonlijke service te ontvangen van een bedrijf die online actief is. Goed geholpen door de klantenservice per telefoon, en niet 1 of andere rare chatrobot!
10 November 2020
Saskia
Zutphen
Super sportkleding! Medewerkers geven je de juiste info wanneer dit nodig is! + Snelle levering!
20 August 2020
Frank
Delfstrahuizen
Ik besteld hier voor mijn voetbalteam een gehele set shirt, short en kousen met ook nog een mooie kortingscode. Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen!
20 August 2020
Margriet
Amersfoort
Fijne website, enorm goed geholpen door de helpdesk!
18 August 2020
Harry
Deventer
Fijne website om te bestellen!
15 August 2020
Patrick
Maastricht
Kleding en accessoires besteld en erg snel binnen! Mooie kwaliteit voor een goede prijs!
3 July 2020
Jesse
Joure
Voor mijn 14-jarige Zoon sportkleding besteld in de stijl van zijn voetbalclub met bedrukking en op tijd geleverd voor zijn verjaardag, super !
19 May 2020
Marjon
De Blesse
Wij bestellen wel vaker bij deze winkel. Van de week ook, echter geen orderbon ontvangen. S avonds een mail gestuurd, binnen een uur contact en vervolgens alles snel geregeld en de volgende dag al geleverd. Top
30 April 2020
Richard
ZWOLLE
Voor mijn zoon van 7 een JAKO trainingsset op deze site besteld. Hij 'woont' letterlijk in deze outfit. Het liefst staat hij ermee op en gaat hij er mee naar bed. Ook na veel wassen blijft het shirt, het broekje en de kousen van prima kwaliteit! Een tevreden moeder!
23 April 2020
Debby
Vlissingen
Jakosportkleding heeft goed meegedacht en meegewerkt aan een super oplossing bij een retournering. Mailwisseling verliep vlot en vriendelijk. Hebben zich keurig aan de gemaakte afspraken gehouden. Nogmaals TOPservice!
16 April 2020
Cindy
Dedemsvaart
Tevreden met de kwaliteit en prijs van het merk. Goed op de hoogte gehouden over de levering.
14 April 2020
Gerrit
Den Helder
De kwaliteit van Jako sportkleding is de laatste jaren uitstekend en het design doet ook niet meer onder voor veel duurdere concurrenten (Adidas, Nike, Puma). Daarnaast is de klantenservice van Jakosportkleding uitmuntend - snel en netjes afgeleverd en gemakkelijk te ruilen indien nodig en, vooral, een vlotte service wanneer je om hulp vraagt via de mail of telefoon ! Ik heb alleen goede ervaringen met deze website en raad hem dan ook van harte aan!
10 April 2020
Joël
Sint Stevens Woluwe (België)
Voor volgend seizoen alvast onze teamkleding besteld. Bedrukkingen van zeer goede kwaliteit. Top service
8 April 2020
Viktor
Weert
Mooie sportkleding voor een goede prijs.
8 April 2020
Annamarie
Leeuwarden
Afgelopen week mijn hardloopkleding gekocht via deze webshop. Snelle levering en kleding van hoge kwaliteit met fijne materialen. Ik zou hier zeer zeker vaker mijn sportkleding bestellen.
7 April 2020
Karin
Arnhem
In mijn bestelde trainingsbroek bleek een stiknaad los te zitten, na 1 telefoontje met de klantenservice werd direct een nieuwe broek opgestuurd. Erg tevreden met deze prima service!
6 April 2020
Monique
Emmen
Hier vind ik altijd mijn ideale sportkleding!
3 April 2020
Thea