Goeie kwaliteit en snelle levering
Keycords.nl denkt met de klant mee en geeft zeer snel een offerte met het ontwerp uitgewerkt. Kwaliteit is goed en levering snel.
Rogier Zwaaf
Zoetermeer
Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 150 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle reacties en betrouwbare levering, gecombineerd met doordachte adviezen. De prijs-kwaliteitverhouding en kwaliteit worden vaak geprezen. Het bestelproces is eenvoudig en de communicatie verloopt vlot, wat leidt tot een positieve algehele ervaring.
Rogier Zwaaf
Zoetermeer
Zeer tevreden over de communicatie en de service. Keycords ruim binnen de levertijd ontvangen
Teamtousensemble
Deinze
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring, vooral vanwege de uitstekende begeleiding met duidelijke uitleg en snelle reacties via e-mail. Daarnaast had dit bedrijf de snelste levertijd van alle bedrijven die ik heb benaderd, wat voor mij een groot pluspunt was. Tot slot ben ik erg tevreden over de kwaliteit van het product, dat volledig aan mijn verwachtingen voldoet.
Niels
Leiden
Het was makkelijk om met het team samen te werken, de service was snel, to-the-point en ze weten echt waar ze het over hebben. In een woord: super!
L
Eindhoven
Voor mijn klanten heb ik keycords als cadeau. Ik heb ze besteld bij KEYCORDS. Ben zeer tevreden over de Cords zelf. pris kwaliteit staat in goed verhouding. afwikkeling en communicatie was goed.
Geert Jan
Eelderwolde
Al jaren bestel ik de keycords bij Tornado ? Keycords.nl belangrijk is de constante kwaliteit, goede service levering. Inmiddels zijn we duizenden keycords verder voor Alfa & Zorg. Onze keycords zijn met logo bedrukt en dat ziet er strak uit en blijft ook lang mooi.
Roger
Almere
Duidelijke dienstverlening, mogelijkheden worden vooraf gecommuniceerd en zijn met de tool op de website direct zichtbaar. Na aanvraag van offerte krijg je nogmaals een duidelijke proefdruk in de mail om zeker te zijn wat het eindresultaat zal worden o.b.v. het ingestuurde logo. Heldere communicatie en nette afhandeling van de order. Volgende keer maak ik graag opnieuw gebruik van deze leverancier.
30 January 2025
Jacqueline
Hulsel
Snelle levering prijs kwaliteit prima en mooie keycords! full collor gekocht mooie kleuren en mooi bedrukt aan beide kanten!
Monique
zevenaar
Veel leveranciers aan de telefoon gehad geen enkele kon tijdig leveren behalve hier
Bart Roos
Nijverheidsweg 1 5071 NL Udenhout
De keycords zijn snel geleverd, goed verpakt en kwaliteit is prima.
Petra
Tiel
Geslaagd!
Menno
Maarssen
goede en snelle levering en goede service
4 August 2024
Albert de Booker
Zaandam
Door een last minute annulering bij een ander bedrijf, hadden wij met spoed nieuwe keycords nodig. Telefonisch het verhaal uitgelegd, er werd direct hulp geboden en meegedacht naar een oplossing. Onze volgende keycord bestelling zal zeker via jullie verlopen!!
22 July 2024
Eva
Nieuwegein
Voorstellen waren snel gestuurd en levering was op tijd voor ons event. Super! Volgende keer bestel ik weer bij jullie.
18 July 2024
S.
van de Laar
Super service nadat ik met spoed 100 lanyards nodig had. De eerste levering werd door de koerier niet op tijd afgeleverd (Buiten schuld van keycords.nl) Er kon pas weer na het weekendafgeleverd worden :( Omdat ik echt zat te springen om de lanyards heeft Keycords.nl de bestelling nogmaals verstuurd met PostNL zodat ik mijn spullen op tijd zou hebben. Echt super service voor een voor hun onbekende klant. Ze hebben echt een stapje extra gedaan en dat waardeer ik ten zeerste!
17 July 2024
Yvonne
Boxmeer
Perfect geregeld. Goede kwaliteit.
29 March 2024
Bram
Emmeloord
Prima product, dat voldoet aan de verwachtringen. Op de afgesproken tijd geleverd.
23 January 2024
Bert
Voorburg
Sinds 2013 heel veel kids blij gemaakt met de keykords. Snelle levering en goed product!
23 January 2024
Gogrip
Barchem
Prettig contact, prima keycords en fijn op tijd geleverd!
22 January 2024
Danja Willemsen
Kudelstaart
Snelle service en goede hulp ideaal
21 January 2024
Caro
Hemiksem
goed meedenken, en vooral heel snelle levering
20 January 2024
Wilma
Gouda
Goede ondersteuning na indienen model en daarna snelle afhandeling.
4 September 2023
Jacco
Nieuwegein
Keycords met company logo besteld. Vaste klant. Altijd snel geleverd.
4 September 2023
Paul
Mulder
Keycords.nl heeft veel keus, zorgt voor een snelle levering en kent een prima prijs-kwaliteit verhouding.
5 August 2023
Patrick
Hoofddorp
Voor de atletiekvereniging 300 keycords besteld, keurig volgens afspraak geleverd, prima bedrukt en mooie kwaliteit
3 August 2023
Bart