Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden de vleeskwaliteit en de levering geprezen. Bestellen verloopt gemakkelijk en er is duidelijke communicatie over levertijden. Enkele opmerkingen gaan over verpakking of voorraad, maar de algehele ervaring blijft positief.
ruime en interessante keuze voor de vlees- en bbq-liefhebber. ter plekke vriendelijk en corect bediend.
26 June 2026
Ranny
Kalmthout
Premium stukken vlees. Elke maand leuke aanbiedingen. Mochten de vervoerskosten lager zijn zou ik nog meer bestellen.
25 June 2026
Joeri
Brasschaat
Zo fijn om te horen dat onze vleesproducten u bevallen.
De verzendkosten kunnen wij helaas niet laten dalen, maar als u vanaf EUR 99,00 bestelt, dan zijn de verzendkosten gratis. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw bestelling in onze winkel te Hoogstraten af te halen. Deze is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 08.00 - 18.00 uur en zaterdag van 08.00 - 15.00 uur.
Geen opmerkingen, zeer correcte webshop.
24 June 2026
Koen
9120 Beveren
16 June 2026
nick
Brecht
Gemakkelijk om te kiezen, te bestellen, te betalen en te laten leveren. Alles netjes vacuüm verpakt. Heel lekker vlees van dieren die met respect zijn behandeld. Dus dubbel genot!
30 May 2026
Elke
Schilde
na wat transport problemen, is mijn bestelling aan gekomen , en er is maar een conclusie het is super vers en mals heerlijk en eerlijk stukje vlees
27 May 2026
ton
Oisterwijk
Ia allemaal goed afgeleverd vind alleen de bezorgkosten flink aan de prijs maar het vleeszag er goed uit.
27 May 2026
Ton
Lelystad
Beste Ton,
Wat fijn dat u tevreden bent. U betaalt geen bezorgkosten als u boven EUR 100,00 bestelt. Zorg de volgende keer dat u uw bestelling met wat gehakt of kip filet aanvult, altijd handig voor in de vriezer, zodat u geen bezorgkosten meer hoeft te betalen.
Met vriendelijke groet,
Mariola Jansen
MeatMarket.online
Voor te starten mooie stukken vlees !
22 May 2026
stefan bral
Meerdonk
kwaliteitsvlees, doe zo voort!
17 May 2026
JOSEPH
Nieuwpoort
zeer goede kwaliteit. correcte behandeling. klein minpuntje: als er iets niet meer in voorraad is, haal het van de website.
27 April 2026
Rik
Loenhout
In het weekend besteld en woensdag overdag gekregen en kon het volgen op de app. Het speenvarken was nog goed bevroren toen hij/zij aankwam
26 April 2026
Henk
Den Helder
Voor de eerste keer bij meat market besteld. Ik vond hun assortiment heel aantrekkelijk (zwezerik, kwartels ontbeend, kalfslever). Alle gekozen producten waren diepvries verkocht. Het was keurig verpakt in een ice box met koelelementen. Alles was nog goed bevroren bij het leveren door dynalogic. Alleen de kalfslever was te zacht en ontdooid om in de vriezer te zetten. Wij hebben het de dag zelf gegeten en het was heerlijk. Hun customer dervice heeft ook mijn opmerking over de lever goed ontvangen en een snelle reactie gegeven. Ik ben tevreden en zal een andere keer weer bestellen.
18 April 2026
Sophie
AMERSFOORT
Op woensdag besteld en vrijdagavond binnen. Werd netjes met koelelementen geleverd
31 March 2026
johan
Oegstgeest
goed vlees snelle verzending ik ben zeer tevreden
HUBERT
lede
Kwaliteit en snelle en verzorgde levering.
Dominique
Deurne
Aanrader.
Han
Zonnemaire
Zeer correcte zaak en bij vragen helpen ze je met plezier verder
10 February 2026
Marc
Minderhout
High quality, great meat. Good shipping service.
9 February 2026
Koosh
Amsterdam
7 February 2026
Marie
Deinze
correcte informatie- stipte levering - goede kwaliteit
12 January 2026
Karel Remi L
tremelo
Aan te bevelen
siegfried
Nazareth
Besteld online en zelf afgehaald. Goede, vlotte service!
Paul
Hoogstraten
Onlangs nog eens bij Meatmarket-online besteld. Ondanks dat het goed vlees is, toch wederom enkele punten wat de tevredenheid omlaag drukt. - De verpakking van het vlees was kapot. Niet 1 verpakking, maar van 3 vleesverpakkingen. - Het bevroren vlees was voor de helft al ontdooid. Dit vlees kon ik weggooien omdat ik enkele dagen weg was.
RICK
Schinveld