Goede kwaliteit, prima bezorging
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 619 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Over het algemeen worden de vleeskwaliteit en de levering geprezen. Bestellen verloopt gemakkelijk en er is duidelijke communicatie over levertijden. Enkele opmerkingen gaan over verpakking of voorraad, maar de algehele ervaring blijft positief.
Goede kwaliteit, prima bezorging
Roman Mischa
Zeer professionele mensen.!
Francisco
Deurne
Aanrader.
Han
Zonnemaire
Zeer correcte zaak en bij vragen helpen ze je met plezier verder
10 February 2026
Marc
Minderhout
High quality, great meat. Good shipping service.
9 February 2026
Koosh
7 February 2026
Marie
Deinze
correcte informatie- stipte levering - goede kwaliteit
12 January 2026
Karel Remi L
tremelo
Aan te bevelen
siegfried
Nazareth
Besteld online en zelf afgehaald. Goede, vlotte service!
Paul
Hoogstraten
Onlangs nog eens bij Meatmarket-online besteld. Ondanks dat het goed vlees is, toch wederom enkele punten wat de tevredenheid omlaag drukt. - De verpakking van het vlees was kapot. Niet 1 verpakking, maar van 3 vleesverpakkingen. - Het bevroren vlees was voor de helft al ontdooid. Dit vlees kon ik weggooien omdat ik enkele dagen weg was.
RICK
Schinveld
Meatmarket bied goede service en als er al iets mis gaat met een bestelling zijn ze totaal niet moeilijk, (wat zelden voorkomt) dat waardeer ik erg. Het vlees is van topkwaliteit! De bezorging is ook altijd goed geregeld met Dynalogic.
Arno
Wormer
Echt goed vlees en goede service
Twan
Nistelrode
De mogelijkheid om bij de bestelling voorkeuren mee te geven en de keuze van de bezorgdag helpen om het bestelproces makkelijk te maken. Het was snel geleverd met updates voor de bezorgtijd. Goed prijs-kwaliteit verhouding
22 December 2025
Kees
Valkenswaard
Het beste vlees dat ik al gegeten heb een klein minpunt is dat je 22 euro moet betalen voor verzending in Belgie? Terwijl je vlees besteld in Nederland is het gratis verzending vanaf 150 euro Anders zou ik elke maand bij jullie bestellen
17 December 2025
Michel
Wilrijk 2610
Met blackvriday heb ik tomahawk's gekocht deze waren extreem groot je krijgd echtbwaarde voor je geld
10 December 2025
Patrick
Tilburg
Uitstekende producten en service
3 December 2025
Bert
Sprang-Capelle
Al enige jaren koop ik bij meatmarket. Het vlees is van goede kwaliteit. Leveringen worden altijd netjes verzorgd.
12 November 2025
Marinka
Haarlem
Snelle verzending en duidelijke communicatie, producten zagen er weer goed uit. Smaak en kwaliteit is natuurlijk even afwachten
11 November 2025
Patrick
Ter Apel
goeie prijzen, klant gericht, netjes en snel geleverd gewoon altijd super
matthias
den haag
In de duidelijke webshop bestellen gaat gemakkelijk en je word altijd keurig op de hoogte gehouden hoelaat de chauffeur arriveert. Het meeste vlees is hier echt top, vooral het rundergehakt!
Arno
WORMER
Bestelproces is makkelijk. De geleverde producten zijn van geweldige kwaliteit. Goed verpakt, goed gekoeld. Prachtig vlees!
Maria
Schut
kwaliteitsvlees en geweldige bezorgservice
17 October 2025
Dane
Berm 5
Al vaker vlees bij hier en zeer tevreden over het vlees. Alleen viel de bezorging deze keer hard tegen ik had expres voor een avond bezorging gekozen tussen 17.00/22.00 uur.(en daar extra voor bij betaalt) En dan belt de bezorger om half vier op en doet moeilijk omdat er niemand thuis is. En dan wil hij ook nog de bestelling zo maar voor de deur zetten. daar ging ik natuurlijk niet mee akkoord gelukkig heeft hij toch gewacht tot er iemand thuis was
9 October 2025
Frans
Zundert
Leuke cuts, goed verpakt en topservice
12 September 2025
Matthias
Brugge
Super mooi 2kg Sashi coat de l’or besteld en kwam super vers aan! Hier gaan we van genieten
10 September 2025
Leon