Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden de vleeskwaliteit en de levering geprezen. Bestellen verloopt gemakkelijk en er is duidelijke communicatie over levertijden. Enkele opmerkingen gaan over verpakking of voorraad, maar de algehele ervaring blijft positief.
Super kwaliteit vlees en snelle service
1 June 2025
Ronald
Oosterhout
Sinds ik hier mijn vlees besteld heb bestel ik nergens anders meer!
31 May 2025
Arthur
Spijkenisse
Snelle service en lekker.
30 May 2025
Dominique
Brakel
De kwaliteit van het vlees is uitstekend. Ook de service en contact is uitstekend
28 May 2025
Bert
Sprang capelle
Mooi product goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd
27 May 2025
w.p.
Westland
Ik zal hier vaker gaan bestellen, goede kwaliteit en veel lekkerder dan de lokale boer. Waar nu wel duidelijk geen gras gevoerd rundvlees vandaan kwam.
25 May 2025
Ger
Wiuwert
Als serieuze BBQ'er heb ik inmiddels tot twee keer toe een speenvarken besteld bij MeatMarket, en ik kan niet anders zeggen dan dat het een absolute aanrader is. De kwaliteit van het speenvarken is werkelijk fenomenaal en de smaak is simpelweg heerlijk! Maar het is niet alleen de kwaliteit die indruk maakt. De service is ook uitstekend. Bovendien is MeatMarket een stuk vriendelijker voor je portemonnee; ik heb ervaren dat ze maar liefst €80 goedkoper zijn dan Nederlandse alternatieven, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat je bestelling vanaf €100 gratis gekoeld wordt bezorgd. Dit is echt ideaal en zorgt ervoor dat je speenvarken perfect aankomt, klaar om de BBQ op te gaan. Ik ben helemaal om en koop mijn bbqvlees nergens anders meer. Een absolute aanrader voor iedere BBQ-liefhebber!
24 May 2025
Frans
Winsum (GN)
Lekker vlees zou ook graag is paarden steaks Will bestellen Heb dat niet gevonden op de site
20 May 2025
Michel
2610 Wilrijk
Fijne betrouwbare manier om wat voorraad op te bouwen dankzij de grote keuze en de kwaliteit van de aangeboden producten.
20 May 2025
Pierre
Kalmthout
Mooi vlees, goed verpakt en gekoeld geleverd. Fantastische smaak na bereiding Volgende bestelling staat al op stapel❤️
19 May 2025
Maria
Barneveld
Rubia dry age, een genot smelt in je mond.
18 May 2025
Theo
Enschede
Ik bestel al enkele jaren bij Meatmarket en meestal is er niks op aan te merken. Soms kan het is mislopen(zelden) maar 1 telefoontje en zonder gemor komt alles in orde.
14 May 2025
Gert
Mortsel
Alles beschreven en geleverd hoe het moet, perfect geleverd !
11 May 2025
David
Assebroek
Levering en kwaliteit van producten goed. 1 product was wat minder qua gewicht dan ik had verwacht. Dit ook teruggegeven als feedback. Ook de website is soms wat lastig navigeren. Wel vind ik de nadruk op diervriendelijk en verantwoord vlees heel fijn. Daarbij moet wel gezegd zijn dat er veel verpakkingsmateriaal is wat ik direct weggooi. Ik herinner mij het gebruik van droogijs van inamood waardoor ik veel minder 'restafval' had zeg maar.
2 May 2025
Hugo
Amersfoort
Goed verpakt en koud bezorgd.Vlees van goede kwaliteit. Alleen is het, gezien het vocht van sommige producten, of het vlees ingevroren is geweest.
2 May 2025
Dirk
Rotterdam
Goed kwaliteit vlees.
27 April 2025
Stefan
Noordwijkerhout
gisteren tijdens de bbq niks anders dan positieve commentaren over de kwaliteit van het vlees (spies, everzwijnen worst en hamburgers). Zullen het zeker nog doen.
20 April 2025
Rita
Rode
Net so goed dan vroegere tijd uit mijn kindertijd.
5 April 2025
Zoltan
Alblasserdam
Snelle levering met een cadeautje toe !
29 March 2025
Ronald
Brielle
Komen afspraken echt na
28 March 2025
H
Hulshorst
Voor de eerste keer bij MeatMarket.online besteld en ben zeer tevreden! Mooi buikspek van Duroc en een prachtige picanha. Mooie vetkap en geen opkuiswerk aan. Alles goed verpakt en op tijd geleverd.
24 March 2025
Björn
Bonheiden
Worstpakket duroc, Duroc sparibs, procureur, Bavette en entrecote gekocht. Alles prima verpakt en de gewichten van de kleinere stukken vlees rond opgave. Bij het ene stuk wat meer andere wat minder. Worstpakket duroc is ideaal alles in één voor een aantal verschillende worsten te kunnen maken. Dit pakket was speciaal samengesteld in samenwerking met het Outdoor Cooking Experience Center. Het was een geslaagde, interactieve en leerzame bbq workshop voor het zelf maken van worst en spareribs maken. De spareribs smaakten erg goed, goede vlees vet verhouding voor heerlijk malse ribben. Procureur, Bavette en entrecote daar ga ik binnenkomt een lekker gerecht van maken. Ik verwacht hier in de toekomst zeker vaker te gaan bestellen.
23 March 2025
Raymond
Lekkerkerk
I ordered several times from Belgium and this is by far my favorite place to order meat online !
21 March 2025
Cédric
EGHEZEE
Keep p the good work
17 March 2025
Marco
Wassenaar
Uitstekende kwaliteit vlees en correcte service.
15 March 2025
Bert