Pluspunten

Snel vriendelijk

Ga zo door

Pluspunten

Snel een indicatie over wat een verhuizing gaat kosten. Veel reviews van andere mensen die door deelnemende bedrijven zijn verhuisd. Keurige bijstelling van mijn offerteverzoek (nadat ik zelf iets vergeten had). Offertes komen snel binnen (zeker vergeleken met andere offerte-sites)

Deelnemende verhuizers lijken niet allemaal even professioneel. Misschien goed om eventuele keurmerken apart te vermelden in het offerte-overzichtje.

Pluspunten

Was moeilijk om door de bomen het bos te zien van alle mogelijke verhuisdiensten. Deze dienst zet gelijk meerdere verhuizers op een rij en biedt zo een uitstekende oplossing.

Meer dan vijf offertes kunnen aanvragen zou handig kunnen zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Korte reactie tijd. Persoonlijk contact en overleg.

Pluspunten

Aanrader! Professionele verhuizers gevonden met hart voor de zaak. Door de snelle scan konden we direct in contact treden met verhuisbedrijven die op een klus zaten te wachten. Iedereen is hierbij gebaat. Ook de zakelijke markt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site en snel resultaat.

Pluspunten

Voordelig efficiënt verhuizen! Erg fijn om samen mee te werken, je hoeft het niet allemaal zelf te regelen dat doen zij voor je!

Pluspunten

Zeer overzichtelijke vergelijksite, maakt het kiezen van de juiste verhuizer aanzienlijk makkelijker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kon geen verhuizer vinden in Limburg die nog plek had, via ScanMovers snel een goede verhuizer gevonden! En een goeie! Budget verhuizer die mijn verhuizing perfect heeft uitgevoerd.

Pluspunten

Vriendelijk en servicegericht!

Pluspunten

duidelijk, snel, en gemakkelijk; precies wat je zoekt als je gaat verhuizen. aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kreeg snel offertes binnen voor mijn verhuizing naar Amsterdam

Ik had graag meer offertes met een vaste prijs ontvangen

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Good service, very easy quotations! Would recommend!

Pluspunten

Dankzij de verschillende offertes en snelle service heb ik flink bespaard op mijn verhuizing. De verhuizer die ik via ScanMovers heb gevonden was niet alleen voordelig maar ook vriendelijk en professioneel.

Pluspunten

Top service en ook erg vriendelijke klantenservice. Ik zat even met een issue maar was snel opgelost.

Ga zo door, biedt misschien ook de website in andere talen aan

Pluspunten

Super snelle reactie van scanmovers! Ik kon makkelijk de offertes vergelijken en zo prijs tegen service afwegen! Top service

Nog meer scanmovers aansluiten voor nog meer vergelijkmateriaal!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ideaal als je geen idee hebt welk verhuisbedrijf je moet inhuren. Ik kreeg al snel een aantal offertes opgestuurd en kon hier makkelijk mijn keuze op baseren.

Ga zo door! Het aanbod van verhuizers zou in sommige buurten nog wel groter mogen worden.

Pluspunten

Makkelijk opgeven hoeveel spullen ik in huis heb zodat er een goede offerte werd gemaakt.

Ben benieuwd naar de mensen achter het bedrijf

Pluspunten

Nette en behulpzame verhuizers Goed geprijsd

Meer online marketing zodat meer mensen gebruik kunnen maken van het concept

Pluspunten

goede service bij last minute oproep

Pluspunten

Very good and efficient online interface, big network of movers ensuring best rates for its customers and professional service delivered by the movers that are part of the platform

Raadhuisstraat 15

1016 DB Amsterdam

Over ScanMovers

ScanMovers is een snelgroeiend vergelijkingsplatform voor verhuisbedrijven dat ontstaan is in 2017. De markt is niet transparant, hopeloos verouderd en verhuizers vergelijken kost veel tijd en moeite. Dat moet anders kunnen! ScanMovers revolutioneert elke stap in het verhuisproces zonder daadwerkelijk zelf met dozen te sjouwen. Zo hebben wij een eigen verzekering gelanceerd, helpen wij verhuizers met een nieuwe website, nemen wij de klantenservice over en verkopen wij verhuismateriaal. Wij faciliteren en ondersteunen verhuizers waar we kunnen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze het beste in zijn, namelijk het verhuizen zelf!