Pluspunten

Overzichtelijke website. Klant gericht.

Pluspunten

- zeer snel en makkelijk te gebruiken - goede service - overzichtelijk - prijzen zeer inzichtelijk

Pluspunten

Mooi medium om bij de beste keuze terecht te komen. Very easy in gebruik

Pluspunten

Snelle service, goede bereikbaarheid en vernieuwend platform!

Pluspunten

Betrouwbare, verzorgde verhuizers. Geen lousche types.

Soort track & trace inzicht a la deliveroo wanneer de verhuizers komen en de route die ze rijden. Of aantrekkelijke opties aanbieden speciaal voor studenten/starters die maar paar meubels hebben, zonder dat je alle stappen hoeft te doorlopen. En dat je pas na wat prijzen te hebben gezien je gegevens te hoeft in te vullen. Nu kan de drempel hoog zijn / kans groot om af te haken in het proces omdat er veel stappen / invoervelden zijn. Optie om overige meubels direct naar 2e handswinkel of grofvuil plaats te brengen.

Pluspunten

Snel, overzichtelijk en duidelijk in de verhuisjungle.

Het mag wel wat frisser.

Pluspunten

Sympathieke en accurate service.

Pluspunten

Je verhuizing regelen via ScanMovers - veel makkelijker wordt het niet. Vlekkeloze verhuizing gehad voor de scherpste prijs. Ik kan scanmover iedereen aanbevelen!

Pluspunten

- snel gehandeld - flexibel - makkelijk in communicatie - sterk in planning - last-minute inzetbaar - vriendelijk

Pluspunten

Goede service Vakbekwaam

Pluspunten

altijd snel en bereikbaar

Pluspunten

- Binnen een uur al 5 offertes - Zeer tevreden over het gekozen verhuisbedrijf. Super aardige mannen Volgende keer verhuis ik zeker weer met ScanMovers

Ga zo door!

Pluspunten

Mijn verhuizing via ScanMover was super snel geregeld. Het opgeven van de inboedel was erg eenvoudig. Goed persoonlijk en onafhankelijk advies en goede offertes waardoor ik veel geld heb kunnen besparen. Ik ben in ieder geval zeer tevreden over dit bedrijf en kan het iedereen aanraden!

Op dit moment geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle Service Bespaart een hoop tijd en geld Makkelijk proces

Meer Offertes

Pluspunten

Snelle, duidelijke service

Pluspunten

fijne service, binnen 10 minuten 4 offertes, ook goede tips op de site

Pluspunten

Snel, makkelijk en duidelijke communicatie. Ook de opzet m.b.t. de factuur was overzichtelijk waardoor je een goed gevoel hebt bij de dienstverlening. Vervolgens waren de verhuizers zelf ook nog is heel aardig en behulpzaam!

Pluspunten

Ik zou ScanMovers zeker aanbevelen, ik ben erg goed geholpen met mijn verhuizing. De communicatie verliep prettig, ik kreeg snel antwoord en ze dachten goed met mij mee. De verhuizing verliep vlekkeloos. ScanMovers, veel dank!!!

Pluspunten

Een makkelijke manier om je verhuizing op de rit te krijgen!

Pluspunten

Goeie service! Duidelijke communicatie. Ik wist direct waar ik aan toe was :)

Verhuizen is altijd spannend, maar ScanMovers heeft mij enorm geholpen. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Zoeken goed en snel voor goede verhuizers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke mensen!

Mm, volgens mij kun je wel meer van de Facebook maken!

Pluspunten

Levert snel voordelige offertes op van verhuisbedrijven

Pluspunten

Fijne communicatie. Vriendelijke samenwerking.

Pluspunten

Werkt makkelijk, veel reacties op offerte vraag.

Raadhuisstraat 15

1016 DB Amsterdam

Over ScanMovers

ScanMovers is een snelgroeiend vergelijkingsplatform voor verhuisbedrijven dat ontstaan is in 2017. De markt is niet transparant, hopeloos verouderd en verhuizers vergelijken kost veel tijd en moeite. Dat moet anders kunnen! ScanMovers revolutioneert elke stap in het verhuisproces zonder daadwerkelijk zelf met dozen te sjouwen. Zo hebben wij een eigen verzekering gelanceerd, helpen wij verhuizers met een nieuwe website, nemen wij de klantenservice over en verkopen wij verhuismateriaal. Wij faciliteren en ondersteunen verhuizers waar we kunnen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze het beste in zijn, namelijk het verhuizen zelf!