Pluspunten

Duidelijke communicatie, professioneel en klantvriendelijk.

Pluspunten

snel en duidelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Handig, 1 ingang. Alle offertes overzichtelijk onder elkaar. Aandacht voor de klant, nabellen e.d.

Bij het doorgeven van welke inboedel er verhuisd moest worden, was er sprake van miscommunicatie. Bijv. volgens ScanMovers kon een brommer gewoon meeverhuisd worden, volgens de verhuizers zelf niet en ScanMovers is vergeten te vermelden dat bij een fitness apparaat de gewichten van te voren verwijderd moesten worden waardoor de verhuizers dit alsnog moesten doen, waren ze niet blij mee.

Pluspunten

Wat ik heb ervaren is alleen positief! Ik kreeg 6 offertes en de prijzen verschilde nog al wat! Ik zal dan ook iedereen aanraden om zich hier eerst te laten informeren als je gaat verhuizen!

Pluspunten

Good service to find the best deal for moving.

There were a few problems with miscommunication when describing our needs but not a big deal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrokkenheid door een echte medewerker, die voor beter passende offertes heeft gezorgd en er de beste uitkiest.

Erkende verhuizers doen niet mee of zijn ondervertegenwoordigd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reacties van bedrijven.

Niet alle kasten kunnen uit elkaar. m3 klopt dus nooit

Pluspunten

Truly professional and very supportive.

It's just perfect.

Pluspunten

Snel, duidelijk, gebruiksvriendelijk, echt een aanrader.

Pluspunten

Snel contact Vragen worden goed beantwoord Meedenkend Status offertes wordt bewaakt

Ddhh

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Is een vergelijking website en meer niet.

Pluspunten

Harde werkers betrouwbaar flexibel eerlijk l

Zo doorgaan

Pluspunten

Duidelijke offertes, zodoende aan een verhuisbedrijf gekomen!! Dank je wel

Pluspunten

Snelle offertes toegestuurd gekregen.

Pluspunten

Alle aanbieders op een rij zodat je een goede prijsvergelijking kan maken.

Misschien het aantal uur dat een bedrijf berekend erbij te zetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en snel!

Ik kreeg maar 1 offerte via ScanMovers waardoor ik er zelf nog een naast heb moeten zoeken om te vergelijken. Dus meer aanbieders zou top zijn. En misschien personen met een geaccordeerde offerte uitsluiten in jullie retargeting op social ;)

Pluspunten

Snel 6 offertes ontvangen

Pluspunten

geen stress

Pluspunten

Werkt prima, ik heb zo honderden euros bespaard, en wel professioneel verhuisd!

De interface is soms wat onhandig, als je in de chat, kan je niet terug naar het overzicht van de verhuizers. Is een klein puntje, maar onhandig :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helder hoe je de verschillende offertes krijgt en ook prima in de manier waarop je in gesprek kan raken met het verhuisbedrijf.

Pluspunten

Snelle vergelijking aanbieders en makkelijk direct contact wanneer nodig.

Vaak worden offertes aangepast na bezoek van verhuizer bij potentiële klant, dit kan nu niet worden verwerkt met een update van de bestaande initiële offerte. Ook zou ik graag de voortgang in status willen aangeven. Dan hoef ik niet ieder keer gebeld te worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

bij een verhuizer terecht gekomen die ik niet kende.

de offerte van scanmovers klopt niet met zoals aangevraagd en verwerkt door verhuizer. communicatie is slecht en niet afgestemd met klant en verhuizer.

Raadhuisstraat 15

1016 DB Amsterdam

Over ScanMovers

ScanMovers is een snelgroeiend vergelijkingsplatform voor verhuisbedrijven dat ontstaan is in 2017. De markt is niet transparant, hopeloos verouderd en verhuizers vergelijken kost veel tijd en moeite. Dat moet anders kunnen! ScanMovers revolutioneert elke stap in het verhuisproces zonder daadwerkelijk zelf met dozen te sjouwen. Zo hebben wij een eigen verzekering gelanceerd, helpen wij verhuizers met een nieuwe website, nemen wij de klantenservice over en verkopen wij verhuismateriaal. Wij faciliteren en ondersteunen verhuizers waar we kunnen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze het beste in zijn, namelijk het verhuizen zelf!