Goed product!
Consultancy inhuurcontract in het Engels. Opdrachtgever had alleen wat specifieke aanvullingen maar in het algemeen zeer goed te noemen. Heeft mij enorm geholpen.
20 July 2019
Review overzicht
20 July 2019
Onno Meijer
Rotterdam
Waar ik anders een halve dag of meer kwijt zou zijn. Heb ik nu in 15 minuten kunnen verwezenlijken.
18 July 2019
Perfect Health
Amstelveen
Ik heb op een makkelijke manier adequaat kunnen voorzien in dat waar ik naar op zoek was.
23 June 2019
Kenneth
Nieuwveen
Pluspunten
Een gratis disclaimer voor op mijn website! Prima service!
VerbeterpuntenGeen idee!
17 June 2019
7 June 2019
Nct holland bv
4 June 2019
27 May 2019
Jonathan
DRUNEN
Pluspunten
Heel gemakkelijk om ingewikkelde en gepersonaliseerde documenten snel in bezit te krijgen.
16 May 2019
Kees
Breda
Pluspunten
Snel een document ontvangen dat voldoet aan de verwachting
9 May 2019
Breda
Het Engels in de documenten is dramatisch. Spelfouten en onprofessioneel geschreven.
Beveelt niet aan
8 May 2019
1 May 2019
anoniem
Pluspunten
Goede en betaalbare oplossingen voor het zelf maken van juridische documenten. Daarnaast snelle en goede service, aanrader!
29 April 2019
Jonathan
Den Haag
29 April 2019
anoniem
Pluspunten
sneller reactie in de chat, dat is heel prettig!
VerbeterpuntenOp 4 april heb dhr V. de Jongh een mail gestuurd met een aantal vragen.....Helaas heb ik tot op heden nog geen antwoord/reactie mogen ontvangen. Graag zou ik alsnog de feedback van dhr de Jongh willen ontvangen.
9 April 2019
For the Love of the Picture
5 April 2019
Winix Europe BV
Amsterdam-Zuidoost
Pluspunten
Helder, duidelijk en gewoon goed. Makkelijk te bestellen, duidelijke vragen en zit goed in elkaar. Fijn ook de PDF- en .DOC-versies.
VerbeterpuntenDe webwinkel-bundel is lastig te vinden/achterhalen. Kwam hier via een landingspagina maar kon deze later niet meer terugvinden.
4 April 2019
Arjan van Griekishop
Hoogeveen
3 April 2019
Rens Handelsbedrijf
Vasse
Pluspunten
gratis hulp
Verbeterpunteneigenlijk niet. erg prettig om een disclaimer gratis beschikbaar te stellen
24 March 2019
BARC
Oude Wetering
Pluspunten
Nou IK vond het zeer positief dat ik mijn bestelling een rap had ontvangen. Dank daar voor.
VerbeterpuntenNou Niet dat ik zou weten
22 March 2019
Thuiszorg-Salomé
Lier
Pluspunten
Ja weet ik eigenlijk niet Ik ken dit bedrijf niet zolang
VerbeterpuntenZie antwoord vorige vraag
16 March 2019
4 March 2019
Amsterdam
Pluspunten
Denken heel goed mee en adviseren je indien nodig. Top bedrijf! :)
26 February 2019
21 February 2019
Sew-A-Liscious
Brakel
21 February 2019
Human Websites
Maastricht
Pluspunten
Snel en bij vraag supersnel antwoord via chat
15 February 2019
The Digital Concierge