Goede service en afhandeling
De maten doorgegeven en het paste perfect.
15 August 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 459 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De maten doorgegeven en het paste perfect.
15 August 2022
Krijntje
Ouddorp
Matras voor Frans caravan bed besteld. De afwerking van de schuine kant was niet strak afgewerkt. Jammer.
Beveelt niet aan
8 August 2022
C.J. van Sas
De Wijk
wat ik al heb gezegd de bestelling netjes op tijd het product precies zo als we besteld hebben
30 July 2022
c.p. Stadhouder
Oirsbeek
Gemakkelijk bestelproces met hulp voor de juiste maten, zeer snel geleverd.
29 July 2022
Johan
Lelystad
Snel geleverd, de maat goed en het ligt heerlijk
27 July 2022
F.H. Pels
Harderwijk
We hebben mail contact gehad omdat ze helaas telefonisch niet bereikbaar waren,dat was spannend maar onze vragen werden beantwoord(oa.5 tot 7 dagen levertijd),dat was krap aan maar nadat de bestelling gedaan was kreeg ik al snel een leveringsmail voor maandag!Via de vervoerder werden we netjes op de hoogte gehouden en.werd ons matras netjes optijd bezorgd. Supersnelle en goeie service!Bedankt
Carola
zuid holland
Na 1 telefoontje over hoelang het duurt savonds matras besteld via internet, 4 dagen later al thuis.
rene
Surhuisterveen
Telefonisch gevraagd of snelle(re) levering -i.v.m. vakantie - mogelijk was. Was geen probleem. Vrijdag besteld, woensdag 2 op maat gemaakte toppers bezorgd! Tevreden over de service en de toppers!
Willem
Poortugaal
Super mooi matras en precies op maat. Ook snelle levering!
Arjan
Burgum
Volledig naar wens en zeer snelle levering !!!
Luc Albert Vermeulen
Houthulst ( Belgie )
De levering was boven verwachting en kwaliteit in 1 woord goed.
Gerrit
Westendorp
Snelle levering en matras precies op.maat we moeten er nog op gaan slapen maar verwachting is hoog
Olaf
Amersfoort
Heerlijk matras en snelle Levering
Marcel
Rotterdam
Ik was verrast door de vlotte levering. Super
Anneke Dogger
Schoonebeek
Makkelijke site. Snelle levering en een heerlijk matras voor in de caravan.
Laura
Zeewolde
Zoals gezegd, een zeer snelle levering. Aangezien het gaat voor de caravan moet hij nog uitgeprobeerd worden, maar de eerste indruk is goed.
Bert
Assen
Nog geen ervaring.
Martin
Delden
Na het lezen van een aantal recensies en de informatie op de site, een op maat gemaakte matras voor onze caravan besteld (frans bed). Matras besteld, welke snel geleverd werd. Nu lekker uitgerust wakker worden op vakantie.
11 July 2022
Hendri
Hattem
Na een foutieve levering is het uitstekend opgelost. Ook de snelheid en reactie zijn prima in orde.
10 July 2022
Foppe
Kollumerzwaag
Eerst even voor advies gebeld voor een matras opmaat. Daarna 2x een matras besteld voor mijn caravan 65x189cm. Inclusief bedden goed op maat. Bestelling zou er binnen 7 dagen zijn maar werd al binnen 3 dagen geleverd. Geleverde matrassen en bedden goed zagen er goed afgewerkt uit en lagen heerlijk en waren goed passend. Kortom zeer tevreden
6 July 2022
Wilco
Gouda
Het ziet er top uit en exact op maat zeer tevreden.
6 July 2022
Zierts
Ouderkerk aan de IJssel
Prima uitleg om te bestellen wat betreft de maten en een hekel snelle levering, binnen een paar dagen. Super
3 July 2022
W.A. Van der Kaaden
Scherpenzeel
Mooi matras, geleverd in een paar dagen.
30 June 2022
C Van Woensel
Kaatsheuvel
20 juni matras besteld, 21 juni savonds laat een bericht van de vervoerder dat ze de volgende dag voor de middag komen leveren. Bericht niet gezien,dus chauffeur komt aan de gesloten deur. Afspraak gemaakt, vrijdag voor de middag leveren. Wij wachten, geen matras. Weer gebeld, maandag leveren op het werk bij mijn vrouw. Weer geen matras, dinsdag morgen 7:45 matras bij mijn vrouw op het werk buiten neergelegd. Gat in folie klein beetje vuil. Dus ik zou zeggen zoek een andere vervoerder.
29 June 2022
Frans
Vianen nb
Door een paar gaatjes in tijk is het keurig opgelost om een nieuw tijk te sturen. Dank jullie wel. Over paar weken gaan wij het uitproberen.
27 June 2022
Ellen
Limmen
De specialist op slapen,Wij leveren boxsprings,matrassen en topdekmatrassen door heel Nederland,Belgie en Duitsland voor de scherpste prijzen
Metaalstraat 3A
7483 PD Haaksbergen