Een aanrader
Volledig op maat gemaakte matras tegen een correcte prijs.
10 December 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 459 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Volledig op maat gemaakte matras tegen een correcte prijs.
10 December 2022
Nico
Heule
Bezorger via bericht neerzettoesyemming gegeven voor onder een overkapping, hij heeft het onbeschermd in de buitenlucht naast de buitendeur gedropt. Gelukkigwas het droog, anders zeker waterschade..gezien de wijze van verpakken..
Snelle bezorging, goede communicatie en een mooie matras
7 December 2022
Ingrid
Delft
Snelle bezorging, goede communicatie en een mooie matras
7 December 2022
Ingrid
Delft
zeer snelle correcte levering in België
Beveelt niet aan
Correcte en ZEER snelle levering in België
Correcte en ZEER snelle levering in België
Balen
ik heb een goede ervaring met dit bedrijf.wegens de apparte maat die ik nodig had is het toch nog snel geleverd en ook het contact was erg goedzak jullie wel.
5 December 2022
jan
tiel
5 December 2022
jan
tiel
Mooi en een uitstekende box spring moter ontvangen. Werkt uitstekend
1 December 2022
Anton
Haarlem
Ik werd goed geholpen door een van de medewerkers in dit bedrijf en vond dat ze er erg veel verstand van hadden. Ik beoordeel dit met 5 sterren omdat ik dit een heel goed bedrijf vond
27 November 2022
Jurgen
Haaksbergen
Heb voor onze Hymer nieuwe matras besteld op maat, was blij verrast over de prijs en kwaliteit. Snelle levering top !
26 November 2022
Bert
Deventer
Minpunt is de in mijn ogen waardeloze factuur in de vorm van een mail. Deze voldoet beslist niet aan de eisen van de Belastingdienst met het oog op aftrekbaarheid van de aankoop voor de Inkomstenbelasting en teruggave van de BTW. Ook na herhaald verzoek kwam er niets beters tevoorschijn. Een beetje webshop stuurt een nette factuur in pdf per mail, met daarop ook de volledige bedrijfsgegevens van de verkopende partij. Waarom doet dit bedrijf dat niet? Volgende keer bedenk ik me of ik hier nog wel wil kopen.
24 October 2022
Th. Steenbergen
Genemuiden
Goededag
Elke levering komt met factuur per email incl alle gegevens op de factuur zoals het wettelijk verplicht is,
Waarschijnlijk gemist per mail
Er komt eerst een orderbevestiging en daarna een factuur per mail als het artikel verzonden is
We hebben nogmaals per mail een factuur verzonden
Geweldig bedrijf. Heb een matras besteld met een vrij aparte vorm en maten. Nog geen 5 dagen later was hij al geleverd en de maten kloppen precies!
23 September 2022
Stephan
Lelystad
Gemakkelijk bestellen met website tool.
23 September 2022
Jos
Stein
supersnelle levering - tevreden over matras - gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website en bestelling - nuttig info om goede keuze te maken welke matras best te kiezen
20 September 2022
Anoniem
Hasselt
Het matras is snel geleverd en het is een fijn matras.
20 September 2022
Melanie
Staphorst
Goed telefonisch geadviseerd over de soort matras die voor ons geschikt is. Gemakkelijk bestellen, snel geproduceerd, snel en goed veroakt geleverd, snel bezorgd, degelijk produkt perfect op maat, prima prijs.
18 September 2022
Yvette
Leiden
Mijn tweede topper besteld bij deze firma voor de caravan. Knalsnel was dit op maat gemaakte exemplaar klaar en naar mij toe verzonden (in drie dagen).
16 September 2022
Bart
Den Haag
Gemakkelijk om op de site je keuze te maken.
16 September 2022
Els
Eindhoven
Matrasbestellen.nl heeft een heel gebruiksvriendelijke website waarin je makkelijk de wensen voor je matras invult. Je betaalt een prima prijs voor een goed matras dat binnen een week wordt geleverd.
9 September 2022
Jelka
Zeist
Bestelling was snel en makkelijk geplaatst. Zo fijn dat een matras in alle maten besteld kan worden. En dat voor een betaalbare prijs. Matras is snel en netjes geleverd. Matras is van goede kwaliteit. Eentje waar we jaren plezier van gaan hebben.
5 September 2022
Sharon
Zwolle
De specialist op slapen,Wij leveren boxsprings,matrassen en topdekmatrassen door heel Nederland,Belgie en Duitsland voor de scherpste prijzen
Metaalstraat 3A
7483 PD Haaksbergen