Ik had een klacht en dat werd meteen opgelost. Super service
Ik had een klacht en dat werd meteen opgelost. Super service
8 February 2022
Leo
Elst
We hadden al eerder een matras op maat gehad en wilden nu eenzelfde matras (andere maat). Snel geregeld en binnen een paar dagen al ontvangen.
7 February 2022
Rob van Berloo
HERPEN
Het was een super snelle levering, en precies op.de juiste maat, geen afwijking. Goed verpakt en een top kwaliteit
7 February 2022
Fred
Tiel
Wij hebben een mateas op maat laten maken voor onze camper. Hij ligt heerlijk en lag binnen een week al voor ons klaar. Echt super!
4 February 2022
Tara
Eibergen
We hadden een specifieke vraag of matrasbestellen ook herstelwerk kon verrichten aan ons hondenkussen/matras. De jonge pup had de matras gebruikt om de tanden te wisselen en er was een stuk opgegeten...grrr Geen probleem bij de firma matrasbestellen.nl. Hopen dat de hond er nu van afblijft. Namens ons en onze hond bedankt voor de snelle service, er is maatwerk geleverd.
1 February 2022
John
Haaksbergen
De Topper slaapt uitstekend Het frans bed van de caravan moeten we nog passen. Laten we nog horen :)
31 January 2022
Albert
ROSMALEN
op maandag gebeld voor ik ging bestellen had nog wat vragen deze werden duidelijk beantwoord het gaat hier om een matras voor in de camper dus de maten doorgegeven via de site en de bestelling geplaatst op de site stond 6 tot 7 dagen levertijd op woensdag het matras geleverd dus op dag drie super geregeld met de vervoerder. en het matras past prima in de camper zeer tevreden
F boonstra
tolbert
Matras past precies. Stof netjes afgewerkt. Ben zeer tevreden.
WH
's-Gravendeel
Ik heb een matras besteld voor mijn camper. De matras bestond uit 3 delen. Communicatie en levering waren top! Helaas bleek 1 deel van de matras niet te passen in de camper. Abusievelijk was het matras gemaakt met inhammen op de verkeerde plaats (kwartslag gedraaid). Na een telefoontje van nog geen minuut werd direct gereageerd met de boodschap dat de fout hersteld zou worden en dat ik mijn passende nieuwe matras binnen een week kon verwachten. TOP!
Marcel
Biddinghuizen
Het matras lag donderdag 20 januari zonder bericht van de vervoerder In mijn voortuin
25 January 2022
Jelle
Norg
Vlotte levering alles was in orde
19 January 2022
Jill Vandenberghe
Oostende
Het matras is fantastisch afgewerkt en past perfect. Matrasbeschermer komt zelfs gratis mee. Alleen de bijbehorende hoeslakens heb ik 2 weken later nog steeds niet.
19 January 2022
Pascal
Roermond
Zowel bestellen als levering ging makkelijk.
17 January 2022
Jurre
Enschede
Top! Goede service en snelle levering
15 January 2022
Henk
Groningen
Afgelopen zomer al zeer tevreden over onze nieuwe topper in caravan ! Nu wederom super tevreden en kundig geholpen. Was op voorraad en direct geleverd. Super aardige verkoper met verstand van zaken, prettig bedrijf en fijn om zaken mee te doen, no nonsens en goede prijs kwaliteit
14 January 2022
Karin mensink
Oldenzaal
Mijn bestelling was niet 100% in orde, maar ik ben netjes geholpen en heb daarna wel het juiste gekregen. De matras beschermer die ik voor mijn dochter er bij heb gekocht is wel een onding. Het blijft niet fatsoenlijk onder het hoeslaken liggen waardoor ze soms op de vouwen ligt. Er hadden eigenlijk lussen aan moeten zitten die je om het matras kan doen.
5 January 2022
Sanne
Boxtel
Super tevreden met dit bedrijf. Meerdere keren vriendelijk te woord gestaan. Belde nadat ik zelf verkeerde maten had ingevuld. Aflevering werd persoonlijk gedaan. Prijzen zijn ok. Kortom heel tevreden en aan te bevelen.
31 December 2021
Jack
Uitgeest
Voor een Tempur bed heb ik in eerste instantie een draadloze afstandsbediening voor de motor besteld(volgens TEMPUR moesten er (weer) nieuwe motoren onder à€350p/s). Helaas werkte deze niet op de motoren. Na telefonisch contact bleek dit af en toe bij bepaalde type motoren voor te komen. Matrassenbestellen gaf aan de afstandbediening terug te sturen dan zou hij 2 bedrade sturen. Duidelijk aangegeven dat ik prijsverschil wel wilde bijbetalen… Echter zonder bijbetaling binnen 2 dagen 2 nieuwe bedrade afstandsbedieningen. Motoren werken weer perfect!! Door defecte bedrading was enkel een glaszekering van €1,00 in motor defect + de afstandbediening! Tempur plaatst dan andere motor(gereviseerd??)
30 December 2021
Richard
Meijel
Gisteren maten doorgeven voor een kussen voor tussen de benen ivm spreidligging wat moet. Precies op maat gemaakt en de volgende dag ontvangen. Top.
15 December 2021
Brenda Holtmann
Almelo
Matras die in 7dagen moest geleverd worden na 2.5weken nog steeds niet ontvangen. Communicatie was niet echt optimaal. uiteindelijk werd dit opgelost en lag het blijkbaar aan de koeriersdienst. wel een excellente matras
13 December 2021
FARAH mehdaou
HEMIKSEM
Dit is nog eens een bedrijf waar je u tegen zegt,je chat via de site en krijgt direct antwoord Super geholpen dus,ga zo door!
26 November 2021
martin
Enschede
In 2020 een donzen dekbed gekocht helaas een probleem mee gekregen het dons kwam er uit en zat aan de dekbedhoezen vast. Dat was al een half jaar na ontvangst maar ik dacht daar hoef je nu niet meer mee te komen. Na aandringen van mijn moeder die hem aan mijn zoon cadeau gegeven had toch de stoute schoenen aangetrokken en een mail eraan gewaagd. En wat een vlotte reactie kregen binnen een week een gloednieuw dekbed opgestuurd zo blij mee. Heel goede service!!!
20 November 2021
An
Dordrecht
Heerlijk dekbed lang lopen zoeken en mattrasbestellen heeft het in assortiment ganzenveren super keurig verpakt zelfs een dag eerder geleverd
28 October 2021
Willem
Twello
Ondanks dat we 3 kwartier te laat waren voor onze afspraak werden we super leuk ontvangen en geholpen. Proef liggen in de zaak en in onze camper was geen enkel probleem. Dus konden we precies dat uitzoeken wat voor ons de juiste topper was. De topper, queens bed, werd terplekke ingemeten. En vervolgens werd onze topper super snel thuis bezorgd! Wat zullen we lekker slapen!
19 October 2021
Kees
Weener
Het is een pakket van prima kwaliteit. De levering was later dan voorzien, maar de communicatie hieromtrent was vlot en correct. Ze volgen alles goed op en bieden een uitstekende service. Zeker aan te raden.
13 October 2021
Anita
Dubois
De specialist op slapen,Wij leveren boxsprings,matrassen en topdekmatrassen door heel Nederland,Belgie en Duitsland voor de scherpste prijzen
Metaalstraat 3A
7483 PD Haaksbergen