Mooi product voor een goede prijs
Product goed verpakt en snel geleverd. Top! Ga zo door!
19 November 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 818 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Product goed verpakt en snel geleverd. Top! Ga zo door!
19 November 2023
Monique Prince
Tilburg
Snel en goedkoop
Brenda Savijn
Scharwoude
Ik ben tevreden. Ik ga dit bedrijf zeker onthouden.
Hilda Takens
Emmen
Duidelijke website Snelle levering
Briggitte Vervoort
Eindhoven
Makkelijk besteld afgeprijsde Yankee candle. Goed ingepakt en netjes op tijd geleverd. Heb meerdere besteld om cadeau te geven. Mis alleen cadeau tasjes voor de kaarsen
Danielle Bruin-Maasbach
Den Haag
Alles verliep zonder problemen
Bus
Maastricht
Producten zijn van super kwaliteit en zeer snel geleverd. Enige min puntje was dat er geen order bevestiging kwam. De eerste mail die ik kreeg was dat het pakket naar PostNL ging.
17 October 2023
Jeroen
Duiven
Het product wat ik wilde hebben, was er volgens de site nog maar beperkt. Na 1 telefoontje duidelijkheid, betaallink ontvangen en binnen 2 dagen de spullen in huis. Top!
16 October 2023
Richard
Amstelveen
4 eetkamerstoelen, Riverdale, snel geleverd volgens afspraak en goede prijs-kwaliteit verhouding. Blij mee.
16 October 2023
Wim VanderLaanWerkt
Hattem
Een mooi dekbedovertrek voor een hele goede prijs.
Maryke Snel
Huizen
Duidelijke foto’s en producten zoals omschreven. De website is wel erg traag
Donna Koning de
Well
Everything was carefully wrapped with paper and the delivery was very fast! Will order again! Recommended.
Simona
Hoofddorp
Ik had 2 krukken besteld en een van de 2 zat onder de krassen gewoon een 2é hands of showroommodel, maar outlet duiven zegt dat dat niet kan omdat de voorraad ruim voldoende is dus mag het terug sturen en 25% terug te keren maar ik heb de mogelijkheid niet om dekruk terug te sturen, omdat deze niet in mijn auto past, om naaar een post nl punt tebrengen. en om een dag vrij te nemen van werken op een nieuwe te ontvangen.
Beveelt niet aan
Roy knot
Sinthubert
Een tevreden klant.
Diana Lambregts
Etten-leur
Betrouwbaar. Volgende dag kreeg ik een mail dat alles niet leverbaar was. Kreeg keuze om gehele bestelling te annuleren, gedeeltelijk geld retour, of andere kleuren(kaarsen). Fijn contact. Snelle levering
Petra
Herwijnen
Mooi produkt, goeie prijs , snelle levering , goed verpakt !!!
Marianne Schaap Oudekerk
Den haag
Lieve behulpzame medewerkers
Muriel Drent
Doetinchem
Mooie producten tegen scherpe prijzen. Alles was snel in huis en zeer netjes verpakt.
10 October 2023
jantine
Uithoorn
Hele goede/fijne ervaring gehad. Snel bezorgd, en keurig netjes verpakt. Product precies zoals beschreven/als op foto.
JM
Winschoten
Hele leuke artikelen voor weinig.
Nathalie
Deventer
Ik kon niet goed bestellen op de website waarna ik telefonisch contact heb opgenomen met de winkel. De medewerker was uiterst vriendelijk en behulpzaam en Ik kon gewoon via de mail overleggen en bestellen. Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. De prijzen vind ik goed. Als ik in de buurt woonde zou ik wekelijks langsgaan om koopjes te jagen.
Felicity
Groningen
Wel grote verpakking voor weinig inhoud en de website is heel erg sloom
Marieke Drenth
Hardenberg
Goede meubels voor een leuke prijs en worden zo goed als in elkaar geleverd. Jammer dat bij de bezorging de meubels in de galerij worden gezet en dat je zelf maar kan uitzoeken hoe het boven bij je eigen voordeur komt en daar betaal je extra voor.
23 May 2023
Ammy
Arnhem
Prima winkel!! De levering is goed verlopen. En de stoelen zijn betaalbaar.
19 May 2023
Mariëtte Roerdink
Zieuwent
0p vrijdag fauteuils besteld in de winkel en dinsdag al bezorgd zonder verzendkosten. Super!!!
19 May 2023
J.W. Kalsbeek
Alphen aan den rijn
Outlet Duiven is de outlet winkel met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen tot 70%. Maar ook de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ben je op zoek naar nieuwe (woon)accessoires voor een landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur?
Lithograaf 9
6921VA Duiven