Blij met stoere meubels

Altijd weer blij met de stoere en smaakvolle meubels die ik bij Giga Meubel koop! Jammer dat net niet alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Hoewel levertijd dan vaak nog altijd sneller is dan bij veel andere woonwinkels.

Duidelijke communicatie en nette levering

Ik vind het bestel- en afleverproces van Giga Meubel uitstekend in elkaar zitten. De bevestigingsmail kwam direct binnen en ook de communicatie over wanneer de kast zou komen was duidelijk. De bezorger zette - ondanks dat hij alleen was - de twee meter hoge kast in mijn woonkamer neer. De kast was netjes verpakt met karton en plastic. Ook stond er duidelijk op de doos wat erin zat. Ik vond het nog wat spannend, omdat ik de kast alleen op plaatjes had gezien (niet in het echt), maar hij staat prachtig!

Magische sfeer

Het was even een werkje om deze magische bol mooi te stylen maar het effect mag er zeker zijn! Het lijkt een beetje op mistletoe en zorgt voor een magische sfeer in je woonkamer het hele jaar door!

Mooie tafel!

Mooie kwaliteit, erg blij mee!

Mooie aankoop

Prachtige zwarte ovale tafel met vissegraad motief! Flink pakket maar heel makkelijk in elkaar te zetten. Staat prachtig, krijgen veel complimenten erover. Levering zoals beloofd. Scherp geprijsd.

Prima product!

De schapen huiden voldoen aan de eisen.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Hedwig, Bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met de aankoop. Met vriendelijke groet, Saar

Waardeloos

Keukentrapje besteld en men zegt dat deze op mijn adres is afgeleverd door DPD. Niets ontvangen!!!

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Tim, Vervelend om te lezen. Onze klantenservice kijkt altijd graag mee en kan hiervoor even een onderzoek starten bij DPD. Graag horen wij dan ook van u. Kunt u ons mailen naar info@gigameubel.nl? Wij horen het graag. Met vriendelijke groet, Saar

Vlotte levering

Tijdens de black-friday een mooie dressoir gekocht met een aantrekkelijke prijs. We konden geen leverdatum kiezen. Dag vantevoren werd gemaild dat de dressoir de volgende dag geleverd zou worden. Gelukkig waren we die dag vrij en thuis. Kwam het toevallig goed uit. Netjes binnen gezet. Dressoir bevalt prima. Staat mooi bij het geheel.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond John, Bedankt voor uw review. Wat een mooie, positieve review! Wij zijn blij dat u deze positieve ervaring met ons wilt delen. Met vriendelijke groet, Saar

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en een snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Stevie, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop,. Met vriendelijke groet, Saar

Goede prijs/kwaliteit en levering

Tafel kunnen bezichtigen in Soest, online aangekocht en ik kon kiezen wanneer de tafel bij mij thuis geleverd gaat worden. In een woord goed bezig Giga

Reactie van het bedrijf

Goedenavond, Bedankt voor uw review. Wat een mooie, positieve review, zijn wij erg blij mee! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel. Met vriendelijke groet, Saar

Goed product en snelle levering

De twee lampen die wij bestelden leken 8 tot 12 weken levertijd te hebben op andere websites. Bij Giga Meubel werden ze binnen een week geleverd.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Edwin, Bedankt voor uw review! Wij zijn blij dat u deze positieve ervaring met ons wilt delen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lampen. Met vriendelijke groet, Saar

liefste bezorger!

De bezorger was zo vriendelijk & attent, goederen zijn perfect :)

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Miray, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Saar

Uitstekende service

Snelle levering van onze schoenenkast. Helaas was deze tijdens transport flink beschadigd. Giga Meubel reageerde binnen een paar uur op onze mail hierover en hebben samen met de leverancier voor een passende oplossing gezorgd.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond, Bedankt voor uw review en fijn dat onze klantenservice het op een goede manier opgelost heeft! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe schoenenkast. Met vriendelijke groet, Saar

geweldig

vlotte levering zoals vermeld.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar

geregeld

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Winda, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar

Snelle levering, problemen snel opgelost

Wij ontvingen 1 barkruk die stuk was. Contact gehad met de klantenservice hierover en direct een nieuwe barkruk aangeboden gekregen. De levering was snel. En het bestellen op de site makkelijk.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Anne, Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar

GEWELDIG

Mijn eerste bestelling bij Giga meubel. wat een geweldig goed bedrijf. Duidelijke webside. De levering precies op tijd. De tafel zooo mooi. De verpakking uitstekend. Zelfs nog, een onderhouds middel gratis erbij. ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen. Hartelijk dank, voor de perfekte levering van een kwaliteits meubel voor een zeer lageprijs.

Reactie van het bedrijf

Goedenavond Marijke, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de nieuwe aankoop. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel! Met vriendelijke groet, Saar

Slecht

Bij Klantenservice geen aktie nadat verkeerde artikel bezorgd is. Ook staat er dat dingen op voorraad zijn, waar je dan lang op moet wachten.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Het spijt ons ten zeerste te horen dat u problemen hebt ondervonden met onze klantenservice en de bezorging van het verkeerde artikel. We begrijpen dat dit frustrerend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen via klantenservice@gigameubel.nl We willen graag de details van uw situatie begrijpen en werken aan een passende oplossing. Wij zien graag uw mail tegemoet. Met vriendelijke groet, Klaas Team Giga Meubel

Ik vond het wel gedurfd om ongezien een kast aan te schaffen, maar ben zeer tevreden!

We hadden een nieuw tv meubel nodig, maar eigenlijk geen tijd om te gaan winkelen. Een kast uitgezocht op internet en de sprong in het diepe gemaakt door hem te bestellen, helemaal goed uitgepakt en super blij ermee. Een stevige kast met bergruimte van mango hout, zeer tevreden. Greetje

Reactie van het bedrijf

Beste Greetje, Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te lezen dat de kast aan uw verwachtingen voldoet. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen! Met vriendelijke groet, Tess Team Giga Meubel

Snelle levering en goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Romy, Dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit van onze producten. Klanttevredenheid is een prioriteit voor ons, en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel

super fijn en prachtige nachtkastjes

Heel fijn in communicatie en zeer behulpzaam. Producten zijn snel en zorgvuldig geleverd en de kwaliteit is heel goed. Blij mee!

Reactie van het bedrijf

Beste Angela, Goed om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en service, en dat de geleverde producten snel, zorgvuldig en van hoge kwaliteit zijn. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel

slecht ik heb het pakje niet gehad dpd zegt 24-11-2023 bezorgd te hebben niks gehad

mijn eersten bestelling en gaat gelijk mis

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Leo, Vervelend om te lezen dat uw eerste bestelling niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele ongemakken die dit heeft veroorzaakt. Om uw specifieke zorgen aan te pakken en te zorgen dat we het probleem zo snel mogelijk oplossen, vragen we u vriendelijk om meer details te delen over het probleem dat zich heeft voorgedaan. U kunt een mail sturen naar klantenservice@gigameubel.nl. We waarderen uw feedback en de kans om eventuele problemen op te lossen. Dank u voor uw geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Tess Team Giga Meubel

Zeer tevreden. Vanaf het plaatsen van je bestelling tot en met levering wordt je geïnformeerd. Klantenservice snel bereikbaar en erg klantvriendelijk.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Dank u voor uw positieve woorden. Het is ons doel om onze klanten goed geïnformeerd te houden en om een snel en klantvriendelijk klantenservice te bieden. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waarbij we u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen! Met vriendelijke groet, Saar Team Giga Meubel

Goede en snelle levering.

Prettig om zelf het bezorgmoment te kunnen kiezen!

Reactie van het bedrijf

Beste Monique, Dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u het waarderen om zelf het bezorgmoment te kunnen kiezen. Het is ons doel om het bestelproces zo gemakkelijk en flexibel mogelijk te maken voor onze klanten. Bedankt voor uw keuze voor onze service! Met vriendelijke groet, Klaas Team Giga Meubel

Prima levering

Twijfelde wel over de kleur van de stoelen, past niet helemaal perfect bij de tafel. Maar op laten halen voor €75 is ook nogal wat. Vanuit Friesland is het natuurlijk wel een stukje rijden. Daarom toch maar besloten de stoelen te houden.

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.