Goedemorgen Sofie, Leuk dat u een beoordeling heeft achtergelaten. Fijn dat u tevreden bent over onze service, wij hopen u graag nog eens! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Lydia, Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn dat alles goed is verlopen en dat u zo te spreken bent over Giga Meubel! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Corien, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Mike, Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent. Hopelijk mogen wij nog eens bij u bezorgen! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Guy, Bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze producten/service! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Carola, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat de bezorging zo is gelopen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Jan, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Anne, Bedankt voor uw bericht. Excuses dat het zo is gelopen. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u ons altijd een mail sturen! Dan kijken wij graag met u mee. Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Michelle, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe mand! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Saskia, Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Susan, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Lamya, Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze producten/service! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Ruud, Bedankt voor deze mooie review. Wij wensen u veel woonplezier, hopelijk mogen wij nog eens bij u bezorgen! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Gea, Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Max
Goedemorgen Lysette, Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijk groet, Max
Goedemiddag Jetske, Bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Max
Goedemiddag Harold, Bedankt voor deze mooie review. Hopelijk zien wij u nog eens in onze showroom! Met vriendelijke groet, Max
Goedemiddag Elisa, Bedankt voor deze mooie review! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Hopelijk mogen wij nog eens bij u bezorgen! Met vriendelijke groet, Max
Goedemiddag Sarah, Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze producten/service! Wij wensen u veel plezier met de eettafelstoelen. Met vriendelijke groet, Max