Zeer tevreden over onze aankoop

Na de bestelling volgde er een zeer vlotte communicatie over onze levering. We werden voor de levering ook ruim op voorhand door de chauffeur opgebeld en onze bestelde producten werden keuring afgeleverd aan onze voordeur.

Goede service!

Ik bestelde stoelen. Ik krijg correcte info rond leverdata.

Topservice en kwaliteitsproducten!

Ik ben ontzettend tevreden over Gigameubel.nl! De website is heel overzichtelijk en het bestellen ging super makkelijk. De levering was verrassend snel en alles was stevig en netjes ingepakt, waardoor de producten in perfecte staat aankwamen. De kwaliteit is echt top — ik heb twee barkrukken gekocht en ben er enorm blij mee! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie, kwaliteitsvolle meubels en goede service. ⭐⭐⭐⭐⭐

Prachtige meubels, goede kwaliteit voor een goede prijs! Zou dit bedrijf mijn vrienden en familie aanraden. De bestelling kwam in 2 delen. Bij de eerste konden we zelf een bezorgmoment kiezen, voor de tweede helaas niet mogelijk. Avond van te voren te horen gekregen dat ze de dag daarna zouden komen bezorgen. Was fijner geweest om daar ook het bezorgmoment te kiezen.

Slechte communicatie verkeerd en te vroeg geleverd

Super slechte communicatie verkeerd en te vroeg geleverd dus na 8 e-mails uitgewisseld te hebben en afgestemd geen pakket, maar bij de buren ruim een week een gang blokkade. Echt ongelofelijk

Hele fijne ervaring!

Heel fijn, het kon al sneller geleverd worden dan verwacht en het product ziet er fantastisch uit! Wij zijn er ontzettend blij mee! Mooie tafels, stevig materiaal en makkelijk in elkaar te zetten.

Super blij

Verliefd geworden op een complete eethoek bij Giga Meubel. Via de mail contact gehad over de mogelijkheden en we zijn heel snel, klantvriendelijk en beleefd geholpen. Na het plaatsen van de bestelling werden we keurig op de hoogte gehouden en de bezorging verliep zoals gepland en soepel! We zijn super blij met onze nieuwe eethoek.

Snelle afhandeling en duidelijke afspraken

De indicatie voor het bezorgen klopte helemaal. De bezorging liep soepel, van tevoren werd er gebeld en de bezorger hielp mee sjouwen. We hebben een tv kastje besteld, mooie kwaliteit en goed ingepakt. Heel tevreden!

Slecht

Heb 26 november een bestelling geplaatst en deze was op voorraad! Voor 1 december zou ik de kast geleverd krijgen! Helaas zelf erachter aangegaan en na vertraging zou de kast 8 december geleverd worden! Helaas avond vantevoren bericht gekregen dat de chauffeur de kast op wilde halen bij het magazijn en dat deze dus niet geleverd kon worden omdat hij niet op voorraad was! Alle afspraken die we hadden staan voor de 8e december verplaatst en dat dus helemaal voor niets! Heb de kast nu geannuleerd! Geen vertrouwen meer.

Top kwaliteit en service

Mooie meubels en een goeie service.

Behulpzaam, flexibel en levering volgens afspraak

Heel fijn dat we een stoel op zicht mochten meenemen en dat de stoelen heel goed ingepakt en op de afgesproken tijd werden bezorgd. De stoelen zijn prachtig en zitten heerlijk. Blij met de service en de stoelen!

Prima produkt. Snel geleverd.

Wij zijn erg blij met onze aankoop bij Giga Meubel. De kwaliteit van salontafeltjes is robuust. Vallen niet om na een stootje en zien er fraai uit. Aanrader!

Mooi product, goede bezorging

Het aangekochte meubel is prachtig en voldoet aan mijn verwachtingen. De bezorging was snel en goede service door de bezorger. Wat ik jammer vind is dat ik 100 euro meer betaald heb voor het meubel via Fonq en zie dat het meubel bij de online bij Giga meubel 100 euro nu goedkoper is.

Prachtige eettafel voor weinig geld

Eindelijk heb ik mijn ovalen eettafel ! Mijn man wou niet overschakelen naar het ovalen model maar de prijs en de mooie uitvoering haalden hem dan toch over en nu zijn wij beiden heel gelukkig met de prachtige tafel in ons interieur !

Prijs kwaliteit, de beste wereldwijd!

Na maanden lang zoeken naar de ideale ronde uitrekbare tafel. Eindelijk gevonden bij Giga meubel. De kwaliteit is super, de prijs zeker waard.

Mooie prijzen en vlotte levering

Mooi tv meubel besteld, meerdere sites vergeleken en hier de beste prijs gevonden. Meubel was wat later beschikbaar maar steeds goede duidelijke communicatie. Nadien vlotte levering

Leuke website!

Hele leuke salontafel gekocht. Netjes geleverd en we zijn er heel blij mee!

We bought a dining table

Very good and fast delivery

Zeer slechte aftersale

Koop een tafel blijkt schade te hebben. Fotos gemaakt en gestuurd. Gaan het eerst met de leverancier kontakt opnemen. Ik koop bij giga meubel. Niet bij een leverancier. Zit nu al dagen te wachten. Zijn alleen van 10 tot 12 te bereiken. Nog geen antwoord of oplossing.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Heel prettig geholpen met matchen van tafel en stoelen.

Mooie opvulling voor onder de kapstok. Kinderen maken er gelijk goed gebruik.

Rommelig wat het eerst was er rond slingerde spullen van de kinderen. Mooie oplossing en staat leuk bij de kapstok.

Klantenervaring voor mij ondermaats

Ik heb 2 artikels aangekocht op Black Friday waarbij je sowieso 5% korting krijgt omdat je een complete set aankoopt. Ik wou gebruikmaken van de korting van BF van 10% maar de klantendienst wil mij deze niet geven omdat er zogezegd al een promo op is (het was geen promo maar korting aankoop bij meerdere artikels). Ze wilden de hoogste geldige korting van 10% niet toepassen na 2x contact per mail met klantendienst, dit doen alle andere webshops in eender welke sector wel. Hoogste korting in winkelmandje telt. Verzending: normaal kan je kiezen welke dag, dit stond aangegeven bij bestellen artikel en heb hier printscreen van maar bleek dat dit via pakket wordt geleverd zonder keuzedag, op een adres waar ik nog niet woon. Het pakket is wel in ontvangst genomen maar niet door mij dus ik heb ook nog geen idee van kwaliteit en of ik het pakket zal ontvangen. Klantenservice had de verzending on hold gezet, via bewijs op mail naar mij toe, maar helaas toch iets misgelopen. Kan gebeuren maar hiervoor geen excuses ontvangen terwijl bij dit meubelstuk ook nu nog duidelijk staat dat bezorgdag zelf te kiezen is en ik heb dit heb aangegeven. Dit dan nog eens samen met een korting die ik niet ontvang terwijl iedereen anders op deze dag wel 10% korting heeft ontvangen is oneerlijk naar mij toe. De klantenservice wat mij betreft is dus helemaal misgelopen zo, zonder dat men enig begrip toont, zelfs geen standaard commerciële zinnen zijn er verstuurd.

Goede service en product

Wat een prachtige mango houten tafel van Giga Meubel! Vanaf het moment dat hij werd geleverd, was ik onder de indruk van de kwaliteit en uitstraling. Het hout heeft een warme, natuurlijke kleur en een mooie tekening, waardoor de tafel meteen sfeer geeft aan de ruimte. Je ziet én voelt dat het om massief hout gaat: stevig, robuust en perfect afgewerkt. De tafel staat als een huis en voelt zeer solide aan, ideaal voor dagelijks gebruik én gezellige etentjes met vrienden of familie. Ook het design is tijdloos: stoer, maar tegelijk stijlvol, waardoor hij in zowel een modern als industrieel interieur perfect tot zijn recht komt. De levering verliep bovendien soepel en netjes. Kortom: een echte blikvanger en absoluut het geld waard. Ik ben er ontzettend blij mee en kan deze mango houten tafel van Giga Meubel van harte aanbevelen!

Product is nice

Product is nice, but the delivery guy was ****ing lazy and even with an elevator, he did not want to bring it to the door of the place. Inside, the package had some bird poo, which I had to clean it.

Verkeerd artikel geleverd

Ze hebben de verkeerde tafelpoot geleverd.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!