HELE SLECHTE ERVARING!!!!

ik heb op dinsdag 7-10-2025 2 eetkamerstoelen besteld waarvan er nog 4 op voorraad zouden zijn en waarbij vermeld staat voor 13:00 besteld, morgen in huis (bestelling gedaan in de ochtend). het is nu 13-10-2025 en ik heb nog steeds mijn stoelen niet ontvangen en nog steeds geen tracking gekregen met een lever datum. Ook vanuit de klantenservice krijg ik alleen maar te horen dat het "verstuurd" zou zijn maar verder geen bruikbare informatie. ik ben erg ontevreden! de stoelen kunnen jullie retour verwachten.

Snelle en goede service

Bestellen ging makkelijk. We mochten vervolgens zelf een bezorgdag kiezen. Bezorger kwam ook op afgesproken tijd, netjes en vriendelijk.

Van bestellen tot levering was het goed geregeld. Keurig kunnen volgen waar mijn bestelling was en ook de chauffeur meldde 20 minuten voor levering dat hij er aan komt.

Afwachtend !

Heel lang moeten wachten op mijn bestelling Nu enkel een stoel ontvangen Wacht nog op de eettafel en de andere stoelen Site zei bij bestellen iets anders Vandaar daar gekocht ivm verkopen oude set Hele zomervakantie geen stoelen en geen tafel Dacht een compensatie te ontvangen Maar hier doen ze niet aan

Prachtige lamp!

Snelle levering en mooie lamp

Alles perfect in orde

Zeer mooi bijzettafeltje gekocht bij giga meubel: perfect ingepakt, zeer verzorgd, goede communicatie, zeer goede kwaliteit. Een tevreden klant.

Mooi op tijd geleverd

Tafels zijn prachtig en niet te duur goeie service aanrader

Het duurt even maar dan heb je ook wat

We zijn megablij met onze aankoop Goed verpakt en zorgvuldig geleverd Communicatie was top En ook nog eens voor een hele schappelijke prijs Bedankt ! Wij komen vast in de toekomst weer bestellen

Snel en degelijk

Vlotte bestelling en levering. Beloofde kwaliteit

Prachtige eetkamerstoelen

De Alexia eetkamerstoelen zijn erg mooi en zitten lekker. Wel jammer dat ze niet per stuk worden verkocht.

Een mooie eyecatcher en makkelijk te installeren

Super leuk bankje die mooi op de gang staat. Was ook super makkelijk te installeren dus was zo klaar. Verzending was ook snel en goed contact over levering. Ik zou zeker aanraden om hier wat te kopen en zelf misschien nog een keer doen!

Mooie meubels in een grote winkel

Mooie winkel met veel opties in tafels, stoelen en banken. De winkel is groot, maar niet té groot. Wij zijn er snel geslaagd!

Tafeltjes zijn leuk voor een goede prijs

Prima communicatie mbt levering

Mooie zaak met prachtige meubels. Onze gewenste artikelen werden ingekocht bij de leverancier en we werden netjes op de hoogte gehouden. Levering was snel en soepel.

Een hele mooie en stijlvolle meubelcollectie, kwaliteit en service is ook top

Ik heb eerder bij Giga Meubel mijn eettafel gekocht en nu 2 jaar later met de verbouwing ook weer bij Giga Meubel mijn eettafel besteld. Zeer tevreden over hun producten, de levering en over de service. Heel blij met mijn aankopen.

De service is helemaal top !!!

Had mijn bestelling de volgende dag direct gekregen. Makkelijk in elkaar te zetten. Zal zeker nog bestellen

Goede snelle levering en goede service

Prima geholpen in de winkel. Bezorging van de gekochte tafel verliep ook prima.

Betreft giga relex stoel bruin.

Het eerste wat ons tegenstond ,was het zelf naar boven brengen van de stoel men zou proberen met 2bezorgers maar ja met de buren is het gelukt ik ben zelf 76 jaar dat kon ik niet alleen doen. Het belangrijkste was stoel in elkaar zetten na dat er een meubel maker in de buurt woond is het gelukt maar de stoel is geen succes als je gaat zitten vliegt hij alle kanten op dus voor je gaat zitten opletten . Als ik ter plaatse was gekomen in de showroom had ik NIET voor deze stoel gekozen maar ja dit is weggegooid geld het betreft de Bull Giga bruin. Tot overmaat van alles was de oplader voor de accu ook defect duidelijk omschreven (foto er bij ) waar het om ging maar na 2x loze verzendingen kwam het juiste onderdeelaan.

Heel slecht

Hele slechte ervaring. Een bartafel besteld met een levertijd van 1 tot 3 weken. Na 6 weken zelf drie keer moeten bellen wat er aan de hand was. De levertijd bleek een half jaar, maar daar werden we nooit actief over geïnformeerd. We kozen voor annulering en terugbetaling. Ook daar moest ik meerdere keren achteraan. Voor mij nooit meer gigameubel.

spullen komen niet aan en klantenservice onbereikbaar

Incomplete levering en wordt niet opgelost.

prachtige stoelen

Duidelijke communicatie. Levering was stipt. Stoelen zijn zeer mooi en van goede kwaliteit. Top!

Het product wat wij hebben gekocht hadden wij in een andere winkel zien hangen. Door de korting bij Giga Meubel gekocht ondanks dat wij de winkel niet kende. Fijn dat één van de mogelijkheden is om achteraf te betalen. De levering was ook snel.

Tevreden

Mijn ervaring met Giga Meubel was erg bijzonder positief. De levering verliep vlekkeloos en de bezorger was uiterst vriendelijk en professioneel. De producten (eettafel en stoelen) waren uitstekend verpakt, waardoor geen enkele schade was bij aankomst, wat ik zeer waardeer. Daarnaast was de klantenservice snel en efficiënt in hun communicatie. Via e-mail werd ik continu op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling, wat het proces zeer transparant maakte. De bezorgdatum kan je zelf uitkiezen. Al met al ben ik zeer tevreden over de gehele service en zou ik Giga Meubel zonder enige aarzeling aanbevelen.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!