Snelle levering en fijne communicatie

Mijn bestelling bestaat uit 2 delen, 1 deel al ontvangen. Had wat vragen maar via de mail fijn en goed kunnen communiceren hierover. Andere deel wordt later geleverd zoals staat aangegeven op de site.

Prima, maar de bezorgservice is niet top

De bezorgservice geeft gewoon aan wanneer het bezorgd wordt, maar biedt niet de mogelijkheid dit te verplaatsen. Daarvoor lijkt je contact op te moeten nemen via de klantenservice maar die heeft via de mail nooit gereageerd. Verder superblij met de salontafel.

Erg tevreden

We hebben een tuintafel besteld van Gigameubel, naast er ook al 2 jaar plezier te hebben gehad van onze eettafel voor binnen van Gigameubel! En ook dit keer weer enorm tevreden

Mooie tafel voor een correcte prijs

Mooie tafel voor een correcte prijs . Afgeleverd zoals afgesproken. Een aanrader

n melding gemaakt

ik heb gemeld dat bij het openen van de doos ontdekte ik n vlekje in de stoel heb dat naar jullie gestuurd maar geen reacties meer gehad

Fijne snelle levering en mooie tafel

We zagen het al in de winkel, het barst bij Giga Meubel van mooie woon items. Toch sprak deze tafel ons het meeste aan omdat de vorm en kleur perfect in ons interieur passen. Bedankt voor de snelle levering, We komen graag weer bij jullie terug!

Mooie kwaliteit en top bezorging!

Ontzettend blij met mijn nieuwe salontafel van Giga Meubel. Ik had bij de bestelling aanvullende bezorginstructies aangegeven waar ze goed rekening mee hebben gehouden. De salontafel was goed en netjes ingepakt. Blij mee!

Order snel verzonden

Erg blij met mijn lamp, order snel en netjes verzonden

Waardeloos bedrijf KOOP HIER NIET

Giga Meubel levert ondeugdelijke producten en neemt vervolgens geen verantwoordelijkheid. Onze tafel bleek door verkeerd geboorde gaten onmogelijk te monteren. Een duidelijke productiefout. In plaats van een oplossing te bieden, verschuilt de klantenservice zich achter een termijn van 5 werkdagen en weigert iedere vorm van hulp. Telefonisch bereikbaar? Vergeet het maar. Je krijgt niemand te spreken. Wij zitten nu met een dure, onbruikbare tafel en een bedrijf dat geen enkele verantwoordelijkheid neemt. Waarschuwing aan iedereen: koop hier niet. Zolang alles goed gaat is er geen probleem, maar zodra je een klacht hebt, sta je er alleen voor. Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.

stroef qua levering maar uiteindelijk prima opgelost

Dag, Na lang wachten onduidelijke communicatie is het toch goed gekomen en hebben we onze eetkamerbanken in Barneveld op kunnen halen. Heel erg blij mee. Vervolgens toch een mail gestuurd dat het niet allemaal lekker liep. Hierop kreeg is excuses aangeboden en een bon van 100 euro. Top Giga meubel, jullie hebben dit netjes voor ons afgehandeld.

Slechte service

Stoelen besteld die in gebruikte staat en met ontbrekende essentiële onderdelen aankwam. Meteen contact opgenomen, maar de klantenservice weigert het kosteloos retour te nemen zelfs toen ik aanbood het naar de winkel in Amersfoort te brengen. Ik zal dus zelf €40 aan retourkosten moeten betalen voor producten die zij niet goed afleveren. Heel slecht.

Veel keus en prettig personeel

Wij hebben afgelopen maand eetkamerstoelen gekocht. Zo prettig dat je niet gedwongen bent alles online te doen. In de winkel was er veel keus, we konden lekker testen en het viel ons op dat het personeel wist waar ze het over hadden. Wij hebben het winkelen als erg prettig ervaren. Na een paar dagen hadden we de stoelen al in huis en we zijn er enorm blij mee.

Erg fijn snelle service goede producten

Prima prijs kwaliteit

Mooie winkel met leuke meubels en snel geleverd

In Amersfoort een winkel bezocht, op zoek naar mooie fauteuils en daar gevonden, toch nog zoeken bij andere winkels om te kijken voor betere prijs en levering. Maar niets beters gevonden dus uiteindelijk bij Giga besteld. Binnen 2 weken geleverd en staat absoluut top in het interieur. Dus ben zeer tevreden over winkel, communicatie met winkel personeel en de levering

Divers aanbod met eerlijke prijzen

Veel keus en niet de standaard meubels. Je wordt ook vriendelijk geholpen door het personeel.

Klantenservice zeer slecht

29 maart een halmeubel besteld. Halmeubel is beschadigd geleverd. Kan natuurlijk gebeuren. Klantenservice reageert niet of nauwelijks. Telefonisch niet bereikbaar. Reageren bij kritsche vragen niet meer op email of Wattsapp.

Ondermaatse klantenservice

Tafel besteld van meer dan 800 euro. Kwam beschadigd aan, waarschijnlijk veroorzaakt door de manier van verpakken: een groot zwaar tafelblad in een te ruime verpakking, waar ze wat losse stukken piepschuim bij in hebben gelegd, maar het geheel was niet stevig verpakt… Ook bleek aan een van de poten het voetsteuntje scheef gemonteerd te zijn: hier is duidelijk niet aan kwaliteitscontrole gedaan. Tafel kwam vermoedelijk uit China. Ik merk aan de andere reviews op deze site dat de klantenservice al jarenlang op dezelfde manier te werk gaat: geen gemeende excuses, je moet er telkens zelf achteraan mailen of bellen… de helft van de tijd heb je de indruk met een robot te mailen (wat niet het geval is, maar dit is helaas soms het niveau van de communicatie…). Ik kreeg bijvoorbeeld als reactie: wat vervelend dat de tafel niet naar wens is…. Nee, ze leveren een beschadigd product, dat is iets heel anders! Het pakket met de tafel heeft uiteindelijk drie weken in mijn woonkamer gestaan. Na ophaling duurde het vier weken voor ik mijn geld terug had (nadat ik zelf eerst twee keer moest mailen om hiernaar te vragen). Ik zie ook dat het bedrijf de moeite neemt om op reviews te reageren en telkens herhaalt hoe vervelend ze het vinden… maar dat is natuurlijk volkomen ongeloofwaardig als het ze al jaren niet lukt hun service te verbeteren! Net als anderen had ik overigens ook screenshots van mijn bestelling met “direct leverbaar”, maar als de bestelling eenmaal is geplaatst kom je erachter dat het nog weken of maanden kan duren. Info op de site klopt dus niet maar dit wordt niet toegegeven. Al met al, geen aanrader. ( Het toppunt: in een van de reacties van het bedrijf op een review op deze site, wordt op agressieve toon gesteld dat de klant niet mag klagen omdat het dossier nog in behandeling is. Pardon?!!!! Ga gewoon beter je best doen, dan krijg je ook geen boze klanten met kritische reviews! )

Top!! 5 stars!

This is the best and reliable company that I have ever encountered from ordering to asking for changes, refunds etc. I am contented and therefore I am giving them 5 stars that they deserve. The dinning table that I ordered was beyond my expectations it was very beautiful and elegant. I am happy. Thank you also for the best and topnoch costumer service!

Prachtige houten eettafel

Wij hebben een prachtige houten eettafel besteld bij Giga Meubel. De tafel is snel en vakkundig geleverd. Echt een blikvanger!

Mooie eettafel snel bezorgd

Kan sneller

Goede kledingkast maar 4 weken wachten is lang. Als hij binnen 1dag bezorgd zou worden dan zou hij beter worden verkocht.

Mooie producten

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Giga Meubel en blijkbaar ben ik langzaam maar zeker mijn huis aan het “Giga-meubelen”. Dit keer bestelde ik onder andere een tuinset, en ook nu ben ik weer heel tevreden. De producten zijn mooi, stevig en precies zoals verwacht. Wat ik ook erg prettig vind, is dat de klantenservice snel en efficiënt reageert. Geen eindeloos wachten of standaardantwoorden, maar gewoon duidelijke hulp waar je iets aan hebt. Kortom: fijne producten, goede service en een winkel waar ik zeker nog eens terugkom. Mijn winkelmandje zal waarschijnlijk snel weer gevuld worden.

Service, verstand van zaken en duidelijk

Op hemelvaartsdag bij Giga meubel in Amersfoort terecht gekomen en gelijk het 1 en ander besteld. Ondanks de drukte was er ruimte voor persoonlijk advies. Het weekend erop teruggegaan om ook de rest van de inboedel aan te schaffen voor ons nieuwe huis. Meer dan tevreden en ik kijk uit naar de levering (alles op voorraad maar bewust gekozen voor een latere levering in verband met verbouw werkzaamheden in de nieuwe woning)

Snelle levering Tafel is erg mooi

Super goed

Word goed gecommuniceerd qua leveringen en zo Ben erg tevreden

Astronaut 8

3824 MJ Amersfoort

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!