Kapotte tafel geleverd

Helaas heb ik vandaag mijn eettafel beschadigd geleverd gekregen. Bij het uitpakken bleek de tafel duidelijk kapot te zijn, wat erg teleurstellend is bij een product van deze prijs. De levering zelf was op tijd, maar de staat van het product was absoluut niet in orde.

Top service!

Op 31 januari had ik een nieuwe eettafel besteld. Er stond dat deze direct leverbaar was, dat was fijn. Je kon zelf in een email een voorkeursdatum opgeven. 1 Dag vóór de leverdatum kreeg ik een email met een tijdsindicatie en op de dag van de bezorging werd ik netjes gebeld door de chauffeur hoelaat hij er ongeveer zou zijn. Al met al goede service!

geweldig

mooie winkel

Zacht, cosy en super stijlvol

Deze zetel ziet er superleuk uit, ik ben er erg tevreden mee! Hij zit comfortabel en voelt kwalitatief aan voor deze prijs. De zacht groene kleur is echt heel mooi, ook de stof voelt aangenaam en zacht aan. Het is een ideale zetel om bij de zithoek te plaatsen, maar ook perfect geschikt voor een apart chillhoekje. Leuk om te stylen met een kussentje of een plaid!

Communicatie niet altijd top, maar zoeken altijd naar een oplossing!

communicatie gaat in een groot bedrijf nu eenmaal niet altijd top! Er wordt wel in oplossingen gedacht dus dat maakt dit bedrijf fijn! Wel kloppen voorraden niet altijd waardoor je als klant/ inkoper een verkeerde indruk krijg van levering bestelde materialen. Verder mooie items!

Ik kocht onlangs een salontafel, ik had vragen over de leveringstermijn en dezelfde dag werd ik nog geholpen

Waardeloos bedrijf, koop hier niet

Bedenk je voordat je hier iets wilt kopen. Zowel de zogenaamde levertijd als de klantenservice is waardeloos bij dit bedrijf. 'De levertijd van uw bestelling is 2 tot 4 weken'. Dit is het enige bedrijf dat bestaat die met levertijd bedoelt: wanneer komt de bestelling bij Giga meubels binnen ipv wanneer kan de klant hem verwachten. Compleet onduidelijk en voor de klant dus geen enkele inschatting wanneer het bezorgt wordt. Klantenservice is kortaf, slecht en kan net zo goed opgeschort worden om nog meer kosten te besparen. Bezorging gaat slechts tot de voordeur nadat je al extreem lang gewacht hebt, oftewel 'U rest zich er maar mee'. Zelfs de 'uitlevering' richting de bezorgservice kan dit bedrijf niet goed doen, en zelfs daar zijn ze te laat. Vervolgens hebben ze een bezorgservice in dienst die levert met slechts 1 bezorger, zeer verstandig bij het bezorgen van zware pakketten. Dit bedrijf en hun meubels zijn de moeite en het geld niet waard. Ik zou dit bedrijf nooit en te nimmer aanraden aan wie dan ook.

Snelle service, duidelijke communicatie en alles netjes volgens afspraak geregeld.

Ik ben zeer tevreden over de service. De communicatie was helder, de levering snel en het product/werk voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Alles verliep soepel en professioneel. Zeker een aanrader.

Zeer mooie winkel , heel snel geleverd

Tv meubel binnen 2 weken netjes thuis geleverd. Goede service , vriendelijk en behulpzaam

Salontafel Moos

Tevreden met onze nieuwe aankoop. Precies zoals afgebeeld en keurig afgeleverd. Dit is overigens niet onze eerste bestelling. Ook onze barkrukken komen hier vandaan. Ook deze levering ging perfect.

Prachtige tafel gemakkelijk te monteren. Het transportbedrijf heeft goed werk geleverd. De tijd van levering stond gepland tussen 14.15 en 16.15 uur en hij was er 14.19 uur fantastisch.

Goede kwaliteit en service. Snel contact

2 nette jongens kwamen mijn bed keurig naar de 1e verdieping brengen. Prachtig bed. Goede kwaliteit en slaapt heerlijk!

Goed geholpen ,zou er zeker weer kopen

Vriendelijk geholpen , meubel snel geleverd en veel keuze

Snelle webshop. Zelf je afleverdatum kunnen aangeven en live track en tracé! Om het af te toppen een erg aardige bezorger!!

Mooi meubel

Meubel bleek niet op voorraad waardoor levering iets langer duurde. Wel netjes op de hoogte gehouden hiervan via de mail. Uiteindelijke bezorging konden we geen dag kiezen, hierdoor 4 ipv 5 sterren. Meubel is mooi en zoals verwacht.

Prachtige tafel

Prachtig licht beige/creme tafel, hij is zwaar en stevig en dus stabiel! Helemaal happy!

Prachtig product

Heel tevreden met de qualiteit van de barkrukken. Helaas wel een langere levertijd dan op de site aangegeven.

Fijne winkel met fijne producten!

Via de duidelijke website een vloerkleed aangeschaft die erg goed bevalt. Duidelijke omschrijving en foto’s maken online winkelen erg makkelijk.

Duidelijk

Duidelijk, snel en oplossingsgericht uiteraard mooie spullen van goede kwaliteit

Veel keus in mooie producten

Je kiest iets moois uit en laat het online in een foto van je eigen woonkamer plaatsen, zodat je kunt zien hoe het staat. Als dat zo is, plaats je de bestelling en binnen afzienbare tijd ontvang je het product. Het is heel goed verpakt, zodat het niet beschadigd is. Na het uitpakken zie je dat het precies is zoals je het je hebt voorgesteld en kun je ervan gaan genieten!

Zeer tevreden, fijn contact

Bij Giga Meubel een fauteuil besteld. De fauteuil zelf was prachtig, alleen was het geen match met onze bank. Daardoor helaas het product retour moeten zenden. Daarover heb ik fijn contact gehad met een medewerker die behulpzaam en coulant voor ons was. Giga Meubel is zeker een aanrader!

alles klopte gewoon

Mooie stoelen gekocht goede levering en duidelijke informatie en 1000 onnodige berichten gehad

Snel

Afgelopen weken meerdere in de winkel geweest om te kijken naar een eettafel. Bij vragen was er altijd iemand beschikbaar. Daarna werd de koop snel gesloten en volgende er een snelle levering. Ideaal!

Topmeubel

Hele mooie kast besteld en snel geleverd. De bezorger was zeer vriendelijk.

Net meubel

Net meubel en gemakkelijk op te hangen. Geen schroeven meegeleverd.

Astronaut 8

3824 MJ Amersfoort

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!