Fijne service!
Snel verzonden, duidelijke communicatie, goed product. Raad het zeker aan!
12 November 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 218 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,8
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle en vriendelijke service, met duidelijke communicatie en snelle levering. Er wordt vaak melding gemaakt van goed advies en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Enige bestellingen kennen wachttijden of leveringsproblemen, maar de meeste ervaringen eindigen positief met tevreden klanten. De algehele indruk is er één van betrouwbaarheid en klantgerichte service.
Snel verzonden, duidelijke communicatie, goed product. Raad het zeker aan!
12 November 2025
Anne
Nijmegen
Goede service en snelle leveringen.
2 November 2025
Jos
Axel
Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd. Kwalitatief hoogwaardige producten en werkt super.
15 October 2025
Wilko Van der velde
bakkeveen
7 October 2025
Rosalie
Amsterdam
zeer snelle levering; product prima
7 October 2025
frans
Leeuwarden
Ik werd teruggebeld en op mijn vraag of ze 2 ledlampjes hadden van 12 volt met diameter 55mm had in binnen 1 uur foto,'s en een aanbieding binnen. Top.
4 September 2025
Nigtevecht
29 August 2025
R.
MANTGUM
Led verlichting en spotjes besteld. Helaas had ik eerst een combinatie besteld wat helaas niet mogelijk was te combineren. Hierin werd ik goed geadviseerd en kon ik op tijd nog het juiste bestellen en werd alles goed geleverd. Hierdoor hebben wij goed en mooie verlichting/ dimmers in huis. Bedankt voor de top service! Wij zijn erg tevreden!
29 August 2025
K
Den Bosch
Had twee lampenfittings besteld in het zwart. Werden geleverd in het wit. Kan gebeuren. Maar na DRIE maanden nog steeds geen vervangen. Mailtje sturen krijgt na dagen pas een antwoord. Maar geen actie. Blijkbaar is de klantenservice niet aanwezig of het interesseert ze gewoon niet.
26 August 2025
Tim
Utrecht
Snel geregeld.
22 April 2025
Remko Bakker
Haarlem
Product niet ontvangen door handelswijze vervoerder TransmMssions. Na 2 dagen wachten en 3e dag geen levering op afgesproken tijdsblok, mijn geduld op en product retour afzender (ThatsLed) Zou nog teruggebeld worden door een medewerker van ThatsLed maar is niet gebeurd. Mijn advies is: stap over naar DHL, PostNL of GLS. dat scheelt in het toekennen van het aantal te vergeven sterren.
19 April 2025
Klaas
Marken
Product voldoet aan de omschrijving op de site.
19 April 2025
C.A
Alkmaar
Ik bestelde per ongeluk een artikel dat 8 weken levertijd kende. Ik kreeg meteen een persoonlijk mailtje of ik dat gezien had. En de suggestie voor 2 alternatieve producten die wel meteen leverbaar waren. Het alternatieve product bleek ook nog goedkoper. Binnen 1 dag op de post en terugbetaling van het teveel betaalde. Super service, ze denken met je mee!
7 April 2025
Jeroen
Utrecht
Snelle en correcte levering en product
31 March 2025
Jan
Diest
Mijn ervaring is goed, en betrouwbaar Meedenkend in ons geval! Prima
27 March 2025
Jan
Neede
Ik had wat advies nodig bij het uitkiezen van de juiste lampen. Ik werd snel en vakkundig gehulpen en krijg mijn bestelde lampen snel binnen. Mooi spul voor prima prijzen! Als ik weer verlichting nodig heb is dit de eerste site waar ik ga kijken.
15 February 2025
T
Franeker
Ik heb een led lamp voor mijn trimless spothouder voor geode verlichting boven mijn keukenaanrecht besteld. Dit betreft een AR70 B15d Led Spot 6W 1800-3000K | Incl dimbare driver. Goede led lamp, gerichte bundel en prima te dimmen. 100% 3000K (geelwit) en gedimd 1800K (geel)
9 February 2025
Rien van der Poel
Almere
Snelle levering en koude keuze.
9 February 2025
Astrid
Hardinxveld
Snel en betrouwbaar
6 February 2025
Armand
haarlem
Zeer snelle levering waar we op zaten te wachten. Bedankt!
31 January 2025
Dani
Tolbert
Maandag besteld Zaterdag nog niks binnen Een week onderweg en nog niks binnen
25 January 2025
Erik
Oud Beijerland
Beste Erik,
Bedankt voor je bericht.
Excuses dat je onze service als zodanig ervaart.
Ik heb je bestelling er even bij gezocht.
Ik zie dat er vooraf contact met je is geweest over de levertijd.
Hier was je vantevoren dus wel van op de hoogte.
Jammer dat je op deze manier je ongenoegen uit.
Graag hadden we je even willen bellen.
Echter heb je het telefoonnummer van iemand anders ingevuld :(.
Ik zie dat je bestelling verder wel op de aangegeven datum door DHL bezorgd is.
Graag zijn we je in de toekomst weer van dienst.
Mochten er wel verdere vragen zijn, mail of bel ons gerust! ;)
Met vriendelijke groet,
ThatsLed.nl
Ik kreeg gelijk een echt persoon aan de telefoon met snelle hulp en goed advies. Bestelling direct verzonden. Super.
21 January 2025
Alex
SCHIEDAM
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent en dat je bestelling direct verzonden is.
We staan altijd klaar om je van advies te voorzien.
Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!
Correctie levering, product van goede kwaliteit conform omschrijving.
9 January 2025
Joke
Nederweert
Goede keuze, nette prijs en snel geleverd
9 January 2025
Maarten
Velsen
ThatsLed – Dé specialist in LED-verlichting
Bij ThatsLed vind je hoogwaardige LED-lampen en slimme, dimbare LED-verlichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons brede assortiment aan energiezuinige verlichtingsoplossingen zorgt niet alleen voor een sfeervolle verlichting van je ruimte, maar helpt ook je energieverbruik te verlagen.
We staan bekend om onze uitstekende service en snelle levering. Of je nu je huis, kantoor of winkel wilt verlichten, bij ThatsLed ben je verzekerd van duurzame en stijlvolle LED-verlichting.
Ontdek ons volledige assortiment en lees de ervaringen van tevreden klanten op onze website: ThatsLed
Lytse Wyngaerden 8
8404BL Langezwaag