Clear and easy to use
Flexible, easy to use.
6 July 2019
Philppe
Brugge
Fijn en overzichtelijk systeem. Flexibel in te richten en dat is voor ons handig i.v.m. onze diversiteit aan ticketsoorten en verkoopkanalen.
2 July 2019
Hemlvaartfeesten
Ulft
19 June 2019
Jp
Dronten
Eventgoose is a great ticket service, easy to use, great overview and reporting utilities and support employees are fast and friendly.
17 June 2019
Mike
Arnhem
Works easy and so clear, nice staff and always available for questions and problems.
12 June 2019
Thijs Vink
Bodegraven
Pluspunten
Fijne samenwerking met goede helpdesk!
20 May 2019
Ãrjen Geelhoed
Heerhugowaard
Pluspunten
Super platform en daarnaast ook supersnelle en bereikbare service!
VerbeterpuntenGoede vraag...; geen idee zo....
22 March 2019
Ronde Tafel 31
Zeist
Pluspunten
(Redelijk) eenvoudig in gebruik, de user interface kan echter nog wat duidelijker. Goede vriendelijke helpdesk
VerbeterpuntenKost van de betalingsmodaliteiten ligt redelijk hoog.
13 March 2019
anoniem
BE
Pluspunten
Top bedrijf en fijne samenwerking
12 March 2019
Arjen
Heerhugowaard
Pluspunten
Prima advies, vlotte dienstverlening en snelle betaling.
19 February 2019
HORAL
Beersel, België
Pluspunten
Snel en duidelijk communicatie! Veilig en makkelijk om re gebruiken. Ik zal Event Goose in de toekomst zeker weer gebruiken!
VerbeterpuntenDuidelijker interface
7 January 2019
Cafe Bax
Amsterdam
7 January 2019
Moviamo
Heers
Pluspunten
soepele diensten, snelle service, vlotte afrekening.
5 December 2018
Philippe
Brugge
Pluspunten
Vlug antwoord bij vragen!
VerbeterpuntenBeetje meer begeleiding bij het opstarten van een evenement (wat moet ingevuld worden om wat te ontvangen?)
7 November 2018
So.me Pink
Pluspunten
Alles was gemakkelijk te volgen en efficiënt
29 October 2018
Alvarine
Pluspunten
vlot, makkelijk, transparant, flexibel
Verbeterpunten1,3€ kosten per ticket vind ik nogal duur.
17 October 2018
anoniem
Pluspunten
Helpdesk altijd zeer behulpzaam en goed bereikbaar. Systeem werkt prima!
26 September 2018
Superfun
Amersfoort
Pluspunten
Korte lijnen, systeem werkt perfect. We maken sinds enkele jaren gebruik van de diensten van Eventgoose.
Verbeterpunten-
19 September 2018
Molentje
Silvolde
Pluspunten
Snelle service, goede adviezen en fijne oplossingen.
VerbeterpuntenMeer mogelijkheden in het systeem, zoals kaarten op 0 euro zetten.
19 September 2018
KersVers
Amsterdam
Pluspunten
Persoonlijke, deskundige en snelle reactie op vragen.
VerbeterpuntenIk zou graag onder "Rapportages" een voortschrijdend overzicht/staafdiagram willen zien van de verkopen en gecumuleerde omzet. Dit kan je wel zien onder "Verkoopcijfers" maar dat is weer twee klikken verder.
9 September 2018
Richard
Den Haag
Pluspunten
Snelle service, goed contact, betrouwbaar en overzichtelijke backoffice.
Verbeterpunten(1) Sneller en makkelijker kunnen checken hoe veel tickets er verkocht zijn. Nu moet ik eerst naar de website, op de website inloggen, klikken op reportages en als ik het totaal wil zien eerst naar verkoop cijfers, dan het evenement invullen en dan de begin en eind datum van de verkoop periode invullen om het totaal te kunnen zien. (2) Vaak werkt het checken van de totale verkoop periode niet. Als ik de begin en eind datum invul en dan op "toon" klik dan krijg ik wit beeld. Stel ik hem dan per week in werkt het vaak wel. (3) Het zou goed werken als ik zelf de Facebook en Adwords codes voor het meten van conversies zou kunnen invullen zodat dit niet via via gedaan hoeft te worden. Werd wel erg snel opgepakt steeds!
6 September 2018
Max
Rossum
Pluspunten
Nette duidelijke website en kostenstructuur. behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn dat een ticket de mogelijkheid geeft om toegang te verlenen tot meerdere events op 1 dag. Denk hierbij aan een symposium.
Liebrand - onderwijs instelling
Doetinchem
Pluspunten
Correcte en vlotte responsietijd bij vragen of veranderingen!
Verbeterpuntennvt
Gustus - Vijverkafee
Diepenbeek - België
Pluspunten
Snel direct en persoonlijk contact met partner
VerbeterpuntenVoor elke optie in de backoffice meer info bieden wat de klant of organisatie er mee kan, nu moet de organisatie er speelenderwijs maar achterkomend wat iets doet of betekend.
Bouwmeister Event Support
Hengelo
Pluspunten
Flexibel, meedenkend, bereikbaar, behulpzaam en professioneel
VerbeterpuntenCommunicatie bij bepaalde handelingen kan beter, voordat het uitgevoerd wordt.
4 September 2018
Outlands Festival