Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat leveringen vaak snel zijn en de service betrouwbaar. De kwaliteit van de producten en de pasvorm krijgen positieve noten. Klanten waarderen het vriendelijke en deskundige personeel en het soepele retourproces. Al met al veel positieve ervaringen en vertrouwen in de service.
Was netjes verpakt en een snelle levering
17 April 2026
Miranda
Zetten
Erst eine bestellt um zu sehen wie die Qualität ist...sehr gut,mein Mann ist zufrieden. Dann gleich noch eine bestellt. Immer wieder gerne
14 April 2026
Angelika
24539 neumünster,
Maar het retouren voor een grotere maat ging heel vlot!
12 April 2026
Jet
Middelburg
De aankopen die ik gedaan heb zijn in perfecte maat. Deze zijn goed in snit en fijn te dragen. Tot een volgende
10 April 2026
John
Waalwijk
Ik twijfelde, dus ik belde en werd zeer deskundig te woord gestaan. Ik had de tuinbroek (cadeau) snel nodig. En heb ook 15 uur besteld; de dag erna om 12 uur al geleverd. Kan menig bedrijf iets van leren!
29 January 2026
Monique
Maastricht
Wat fijn om te horen dat we je telefonisch goed hebben kunnen helpen en dat het cadeau zo snel binnen was! Dank je wel voor het delen van je ervaring en veel plezier met de tuinbroek.
Team Tuinbroekshop
Super netjes, maatvoering klopt en supersnel geleverd!!
13 December 2025
Eduard
Hollum
Dank je wel voor je fijne reactie, mooi om te horen dat de broeken goed bevallen en de maat precies klopt. Fijn dat alles ook zo snel bij je binnen was!
Team Tuinbroekshop
Zeer tevreden met de ruime keuze op de site. De maattabel is heel gemakkelijk, hierdoor meteen de juiste overalls kunnen bestellen in verschillende kleuren. De overalls zien er goed uit en zijn ook nog eens snel geleverd. Dus zeer tevreden met de aankoop en de service
9 October 2025
Mirella
Sprundel
Wat fijn om te horen dat de keuze en maattabel je zo goed hebben geholpen en alles naar wens is aangekomen. Bedankt dat je dit met ons deelt, daar worden we echt blij van.
Team Tuinbroekshop
Prima ervaring. Ruime keuze en zeer betrouwbaar
23 September 2025
Patty
Lelystad
Wat goed om te horen dat alles vlot is verlopen en je zo’n fijne ervaring had met onze keuze en betrouwbaarheid.
Team Tuinbroekshop
Snel geleverd en toen een andere maat nodig was, eenvoudig retour en gelijk al de juiste maat verstuurd, goede service.
19 September 2025
Ronald
Baarn
Fijn dat de levering vlot ging en het omruilen naar de juiste maat zo soepel voor je verliep.
Team Tuinbroekshop
bestelling gedaan, kreeg vlotte reactie. Ook toen voorraad er niet was meteen bericht en samen kijken naar oplossing erg fijn
8 July 2025
Bram
Zwolle
Wat fijn dat je de communicatie en het meedenken als prettig hebt ervaren, daar doen we het voor!
Team Tuinbroekshop
Makkelijk te bestellen en alles snel geleverd
15 June 2025
Carolien
Alphen
Wat goed om te horen dat het bestellen zo soepel ging en alles snel in huis was. Bedankt voor je fijne terugkoppeling.
Team Tuinbroekshop
we hebben ze nodig als kostuum voor een muzikale voorstelling, dus niet om in de tuin te werken. maar fijn dat ze allemaal gelijk zijn, zowel qua kwaliteit als qua uitzicht
11 June 2025
Karen
Gent
Wat leuk om te horen dat de rode tuinbroeken precies passen bij jullie voorstelling en mooi zijn in kwaliteit en uitstraling.
Team Tuinbroekshop
Oranje overalls besteld voor Koningsdag. Snelle levering, mooi product, goed advies over de maat. Aanrader
Mascha
Alphen Aan Den Rijn
Wat goed om te horen dat de oranje overalls zo mooi bevielen en precies op tijd binnen waren voor Koningsdag. Fijn dat het maatadvies je hielp.
Team Tuinbroekshop
Goede kwaliteiten, correcte verwijzing naar de maat voering, correct afgehandeld.
Frans
Dordrecht
Fijn dat alles naar wens verliep en de kwaliteit en maatvoering goed uitpakten. Dank je wel voor je terugkoppeling.
Team Tuinbroekshop
Perfecte service! Razendsnelle verzending en goed retour beleid
Jenneke
Castricum
Nette tuinbroeken, fijne stof, goede pasvorm, mooie kleur
30 April 2025
Selma
Annen
Na hier een tuinbroek besteld te hebben, kwam ik erachter dat ik een te grote maat had besteld. Zodoende heb ik gebeld om te vragen of ze deze konden annuleren. Dit was geen probleem en uiteindelijk ben ik zelf daar een broek gaan kopen. Super blij met deze service en goed geholpen aan de telefoon. Uit ervaring weet ik dat webshops hier namelijk de moeite niet voor nemen. Dik tevreden!
25 February 2025
Max
Van valen
Mooie kwaliteit .
16 September 2024
Bert De Vries
Aalsmeer
Mooie, kleurvaste tuinbroek, vlot geleverd
13 August 2024
Evy
België
Supersnelle verzending en een goede prijs/kwaliteit verhouding
12 August 2024
Ellen
Noordgouwe
Netjes en snel geleverd
6 August 2024
peter
Bussum
Had 8 broeken besteld waarvan er toch 3 omgeruild moesten worden voor een andere maat. Geen probleem bij dit bedrijf, maandag de broeken retour gestuurd, woensdag een bevestiging dat ze de broeken hadden ontvangen en donderdags had ik de nieuwe maten al in huis! Duidelijk communicatie en prima service....
25 January 2024
Iris
Drunen
schnelle Lieferung hat alles einwandfrei geklappt, vielen Dank
Beveelt niet aan
15 January 2024
Jörg M.
Haßler
Tuinpak retour gestuurd ivm te klein en binnen 3 dagen een grotere maat in huis.
12 January 2024
Michelle Aalbertsberg