Goede service en snelle levering
Tuinpak retour gestuurd ivm te klein en binnen 3 dagen een grotere maat in huis.
12 January 2024
Michelle Aalbertsberg
Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 873 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat leveringen vaak snel zijn en de service betrouwbaar. De kwaliteit van de producten en de pasvorm krijgen positieve noten. Klanten waarderen het vriendelijke en deskundige personeel en het soepele retourproces. Al met al veel positieve ervaringen en vertrouwen in de service.
12 January 2024
Michelle Aalbertsberg
Ga zo door
Marjon
Wijk bij Duurstede
Ijn ervaring is, binnen vier dagen is het bestelde orde thuis.
ZH
Haaksbergen
De tuinbroek paste van geen kanten lijf veel te lang. Retour gestuurd wat mij 11 euro kost . Wacht nog op mijn terugbetaling
mireille
Waanrode
Bedankt voor uw bericht en excuses voor het ongemak.
Retourkosten zijn inderdaad voor rekening van de consument, zodat wij onze producten scherp kunnen aanbieden. Wanneer u de bestelling volledig retourneert, ontvangt u het gehele factuurbedrag terug, met uitzondering van de gemaakte retourkosten. Deze retourkosten bedragen niet 11 euro, maar 5,95 via ons retour portal.
De tuinbroeken kunnen worden versteld door middel van de gespen bij de schouders. Als de beenlengte te lang is, heb je de optie om de broekspijpen in te korten of om te slaan.
Met vriendelijke groet,
Tuinbroekshop.nl
Maat valt veel kleiner als aangegeven, had gelukkig 2 maten groter besteld maar zelfs deze viel eigenlijk te strak
E Visser
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Ik heb mijn outfit klaar voor carnaval, en daarna kan ik hem ook nog in de tuin gebruiken. Top!
Frits
Gemert
Goede service en kwaliteit
Kor
Den haag
Waardeloos!!! pakket met grote schreeuwletters tuinbroekshop, terwijl dit een kerstcadeau was maar die verrassing was dus gelijk weg voor diegene voor wie hij bestemd. Leuk oom reclame voor je toko te willen maken maar op deze manier zwaar waardeloos voor de koper!!! Maatvoeing waarceloos, past niet en na gelezen hebben in de negatieve reviews moet je zelf retourkosten betalen. Je kunt beter goede service verlenen en retourzendingen gratis maken dan schreeuwletters tuinbroekshop op je pakketten zetten. Zo krijg je betere service !!!!
6 December 2023
E.
Deventer
Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend te horen dat het cadeau niet aan de verwachtingen voldeed en begrijpen dat de schreeuwletters op het pakket de verrassing hebben bedorven.
We willen je vriendelijk wijzen op het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Hier kun je speciale verzoeken, zoals discreet verzenden, vermelden. We doen ons best om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen.
Retourkosten zijn voor rekening van de consument, zodat wij onze producten scherp kunnen aanbieden. Wanneer u de bestelling volledig retourneert, ontvangt u het gehele factuurbedrag terug.
Met vriendelijke groet,
Tuinbroekshop.nl
Wel opletten bij levering wordt de doos aan de deur gezet zonder dat iemand hiervan wordt verwittigd
8 May 2023
Fabienne
Diksmuide
een tuinbroek die mij past
John Eshuis
Amsterdam
Snel, degelijk, duidelijk.
Sam
Gent
henk hondebrink
ALMELO
Ik heb echt heeeel lang geleden besteld maar nooit wat ontvangen. Ik snap niet waarom ik nu deze mail krijg maar ik ben echt ontzettend ontevreden
4 May 2023
Godelieve legtenberg
3 May 2023
Iris
Emmen
Ik vind het fijn om te dragen
P.E.
Varik
Snel efficiënt prijs-kwaliteitverhouding
Wendy
Kapelle-op-den-Bos
Zeer goede keuze
Hedwig Vertriest
Kortrijk-Rollegem 8510
de kwaliteit van de tuinbroek is goed, de kleur precies zoals is afgebeeld (wij hadden de oranje kleur). de levertijd is zoals is aangegeven.
angelique
dedemsvaart
snelle levering goede kwaliteit
29 October 2022
Vincent
Delft
Wij hebben de tuinbroek besteld als outfit voor een vrijgezellenfeest. Deze paste perfect en de vrijgezel droeg deze met veel plezier. Zij moest vervolgens opdrachten uitvoeren waarvan de antwoorden op de outfit werden geschreven. Daar is deze dus ook voor geschikt!
28 October 2022
Michelle
Abbenbroek
Snel en makkelijk
28 October 2022
tabitha
Lelystad
Product voldoet aan de verwachting, snel geleverd en goed verpakt!
Ronald
Spijkenisse
Zocht een tuinbroek, vond tuinbroekshop en bestelde er meteen drie!
Twan
Arnhem
Snel 2 uurtjes Dankjewel buurman
Jolanda
Volkel
Prima broek alleen de maatvoering klopt niet. Dat is jammer, want ruilen kost veel geld. Ik heb m nu aan iemand anders gegeven.
Antoinette
Amsterdam