Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan hoge tevredenheid over de kwaliteit van de producten en de snelheid van de levering. De duidelijke website en het vriendelijke personeel worden vaak genoemd. Af en toe treden leveringsproblemen op, maar deze worden doorgaans snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring positief met hoge beoordelingen.
gewoon, mooi op tijd binnen, nicot teelt systeem ...(de doppen etc)
17 June 2026
Bas
Marienheem
Het weekend zat er tussen . Maar toch op tijd bezorgt en netjes verpakt. Zodat het kwetsbare materiaal, bijenraampjes met ingesmolten raat netjes bij ons bezorgd werd.
16 June 2026
Jan
'S-GRAVENZANDE
Ik ben tevreden over jullie webshop. De enige reden dat ik geen 10 geef is het volgende: ik wordt als klant te weinig meegenomen in wat er met mijn bestelling gebeurd na betaling. Een "track en trace" zou een goede aanvulling kunnen zijn. Vooral ook omdat levertijd wat langer is. Dit is geen probleem maar ik als klant zou het erg waarderen te kunnen zien waar de stelling zich bevindt en wat de geschatte levertijd is.
8 June 2026
Gerrit
Wehl
Op 3/6 etiketten besteld en tot nu nog niks gehoord. Kan er iets fout ,ijn gegaan ?
8 June 2026
Jacob
Drachten
Kant en klare ramen besteld, de website gaf aan dat ze op voorraad waren. De levering duurde langer dan een week wat teleurstellend is. Beter om aan te geven dat de levertijd langer duurd dan normaal.
Beveelt niet aan
Beveelt niet aan
24 May 2026
Frank
Hazerswoude
Even over dpd, zij geven vrijdagavond aan het pakket ontvangen te hebben, bezorging in 1 of 2 werkdagen. Dat viel mij tegen, ruim een week na bestelling komt het vermoedelijk binnen. Ok hemelvaart, maar toch
15 May 2026
Herman
Havelte
Netjes geholpen relaxte sfeer
15 May 2026
Pier
Drachtstercompagnie
Altijd als ik kan bestel ik mijn imker benodigdheden bij dit bedrijf. Duidelijke site, snelle levering en topservice
13 May 2026
rogier
Zuidlaren
Precies geleverd wat ik gevraagd heb en dat zelfs binnen twee dagen
11 May 2026
Peter
Dongen
Hi, Ik heb een onleesbare / beschadigde gebruiksaanwijzing van het arrestraam mee gestuurd gekregen. Kan ik een nieuwe ontvangen? Verpakking was zeer goed.
9 May 2026
HEB NOOIT IN DE JAREN DAT IK ER WAT KOOP PROBLEMEN GEHAD
7 May 2026
G J
ST ANNALAND
Het Ielgat is een erg fijne vakhandel. Je krijgt goed advies, en er wordt erg goed met je meegedacht. Helemaal top!
4 May 2026
Irene
Spier
was is van top kwaliteite
3 May 2026
Abde
Leeuwarden
Fijne webshop, goede communicatie en snelle bezorging
2 May 2026
Frank
Elshout
Was op zoek naar goede spullen die voor schappelijke prijs verzonden worden. Kwaliteit bestelde materialen prima, verpakking degelijk. Jammer dat dpd totaal op het verkeerde adres de spullen heeft neergezet. Dit was niet de eerste keer. Dank aan de eerlijke ontvanger.
2 May 2026
Ronald
Son en Breugel
Zeer mooie honingkamers en ramen ontvangen. Als extra een paar raampjes gekregen! Super service en snel in huis.
30 April 2026
Tim
Eerbeek
Gekocht een draadspanner. Echter een te groffe spanner qua draaiwieltjes ontvangen. Verniel er zelfs het raampje mee. Moet te veel kracht geven. Bedrag 8,95 Rest van de levering is goed.
20 April 2026
ino
Raalte
Overzichtelijke site, makkelijk qua bestelling, overzicht van bestelling mooi te volgen, netjes alles afgeleverd
16 April 2026
Familie
Augustinusga
Goede spullen en fijn contact
15 April 2026
Carla
Krimpen
Duidelijke website, werkt prettig
13 April 2026
Erik
Gendt
de honingkamer die ik graag wilde was uitverkocht, maar ik kreeg meteen mee wanneer er wel nieuwe zouden zijn en een uur later stond zowaar Marco voor de deur met de rest van mijn bestelling! toen ik even bij andere aanbieders keek, bleek de honingkamer ook vijftien euro goedkoper bij het Ielgat :).
7 April 2026
gabriëlle
Anderen
B
30 March 2026
JBH
Emmen
Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.
Amen 35
9446 PA Amen