Goede producten.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.231 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten geven aan hoge tevredenheid over de kwaliteit van de producten en de snelheid van de levering. De duidelijke website en het vriendelijke personeel worden vaak genoemd. Af en toe treden leveringsproblemen op, maar deze worden doorgaans snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring positief met hoge beoordelingen.
ben tevreden
8 May 2026
Harrie
Neede
HEB NOOIT IN DE JAREN DAT IK ER WAT KOOP PROBLEMEN GEHAD
7 May 2026
G J
ST ANNALAND
Het Ielgat is een erg fijne vakhandel. Je krijgt goed advies, en er wordt erg goed met je meegedacht. Helemaal top!
4 May 2026
Irene
Spier
was is van top kwaliteite
3 May 2026
Abde
Leeuwarden
Fijne webshop, goede communicatie en snelle bezorging
2 May 2026
Frank
Elshout
Was op zoek naar goede spullen die voor schappelijke prijs verzonden worden. Kwaliteit bestelde materialen prima, verpakking degelijk. Jammer dat dpd totaal op het verkeerde adres de spullen heeft neergezet. Dit was niet de eerste keer. Dank aan de eerlijke ontvanger.
2 May 2026
Ronald
Son en Breugel
Zeer mooie honingkamers en ramen ontvangen. Als extra een paar raampjes gekregen! Super service en snel in huis.
30 April 2026
Tim
Eerbeek
Gekocht een draadspanner. Echter een te groffe spanner qua draaiwieltjes ontvangen. Verniel er zelfs het raampje mee. Moet te veel kracht geven. Bedrag 8,95 Rest van de levering is goed.
20 April 2026
ino
Raalte
Overzichtelijke site, makkelijk qua bestelling, overzicht van bestelling mooi te volgen, netjes alles afgeleverd
16 April 2026
Familie
Augustinusga
Goede spullen en fijn contact
15 April 2026
Carla
Krimpen
Duidelijke website, werkt prettig
13 April 2026
Erik
Gendt
de honingkamer die ik graag wilde was uitverkocht, maar ik kreeg meteen mee wanneer er wel nieuwe zouden zijn en een uur later stond zowaar Marco voor de deur met de rest van mijn bestelling! toen ik even bij andere aanbieders keek, bleek de honingkamer ook vijftien euro goedkoper bij het Ielgat :).
7 April 2026
gabriëlle
Anderen
B
30 March 2026
JBH
Emmen
Er is betaald voor thuisbezorging. Blijkbaar had de DPD bezorger daar geen zin in en zo kreeg ik bericht dat ik het pakket bij een pakketafhaalpunt kon halen, 7 km verderop.
Beveelt niet aan
25 March 2026
Sible
Dronryp
Al vaker bij ielgat besteld, tot op heden niets te klagen :)
15 March 2026
P-W
Creil
zeer snelle levering, goede materialen, goed advies
14 March 2026
Lea
Amsterdam
Ik kom al jaren bij het ielgat. Altijd veel keuze en goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Gewoon goed!
11 March 2026
Gp
NL
Snel en netjes geleverd.
9 March 2026
Johanna
Amsterdam
Heel fijne service. Alle tijd als je belt voor advies. En eenmaal online bestelt snelle levering.
8 March 2026
Jeroen
Oudewater
Ik heb 6 arrestramen besteld en heb deze ook snel en in goede conditie ontvangen. De ramen waren goed verpakt tijdens de verzending. Eén van de ramen was niet helemaal goed in elkaar gezet maar dat heb ik met een beetje duwen en trekken zelf kunnen verhelpen. Ik kijk ernaar uit om er in de zomer mee aan de slag te gaan!
8 March 2026
Julia
Thuis
Snel en correct geleverd Vind alleen DPD een waardeloze bezorgdienst even als DHL.
7 March 2026
Patrick
HELMOND
Eerste bestelling snel ontvangen, goed verpakt. Foutje van mijn kant werd gecorrigeerd.
4 March 2026
Onno
Nigtevecht
zorgvuldig en goed verpakt en goede kwaliteit
28 February 2026
G J
st annaland
Op tijd goed verpakt
23 February 2026
Gerrit
Enschede
goed, want efficient/ snelle verzending ! het beste prijs ook voor wat ik zoekt! en goede communicatie ! gaaf dus
18 February 2026
Noëlle
Leersum
Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.
Amen 35
9446 PA Amen