Heeft een totaal van 107 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment82%
De meeste feedback benadrukt uitstekende service en een vloeiend bestelproces. Klanten waarderen snelle levering en duidelijke bestelvolgorde. Eén review noemt betrouwbaarheid en communicatie als aandachtspunt. Over het geheel genomen is de ervaring positief.
Sterke punten
Vloeiend bestelproces
Gebaseerd op 5 reviews
Netjes gebeld
Er was een deel niet leverbaar, maar na telefonisch overleg netjes opgelost.
Zeer vriendelijke mevrouw aan de lijn gehad.
Voor herhaling vatbaar!
15 February 2024
Rian
Eindhoven
Reactie van Vosmedisch.nl
Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat u tevreden bent met onze service. Het doet ons goed dat u onze klantenservice als vriendelijk heeft ervaren. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Groeten, Angela - Vosmedisch
Goed antwoord van de medewerker
Vroeg naar een specifiek product. De medewerker stuurde mij een link om het te kunnen bestellen
31 January 2024
Bob Borger van der Burg
Coevorden
Reactie van Vosmedisch.nl
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat we u hebben kunnen helpen te vinden wat u zocht. Groeten, Angela - Vosmedisch
volte levering
een breed aanbod en een snelle levering van goed materiaal
26 January 2024
Vandewiele Elien
Putte
Hartelijk dank voor uw review! Groeten, Angela
Heel fijn telefonisch contact gehad super snel verzonden
Ik twijfelde tussen 2 stethoscopen, de medewerker die ik aan de telefoon had heeft me heel goed geholpen bij het maken van een keuze, ik had de stethoscoop met gravering de volgende dag in huis!
26 January 2024
A
Velzen
Reactie van Vosmedisch.nl
Wat fijn dat we u hebben kunnen helpen met uw keuze! Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review! Groeten, Angela
Precies wat ik zocht voor een goede prijs en snel geleverd
De ziekenhuis antislipsokken zijn van prima kwaliteit en een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders. Ze werden de volgende dag al bezorgd en dat is heel fijn want nu kan m'n schoonvader weer veilig zelfstandig rondlopen.
20 January 2024
Roelinda Bastiaens-Zijl
Maastricht
Reactie van Vosmedisch.nl
Wat fijn om te horen dat uw schoonvader nu weer veilig en zelfstandig kan rondlopen! Hartelijk bedankt voor uw review! Groeten, Angela
Snelle levering, duidelijke product en verzendinformatie en goede prijs
19 January 2024
Danielle
Veenendaal
Reactie van Vosmedisch.nl
Dat horen we graag! Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review! Groeten, Angela
Snel geleverd en mooi skelet!
Groter als ik had gedacht en staat mooi op de kast in de spreekkamer!
19 January 2024
Marianne
Maassluis
Reactie van Vosmedisch.nl
Wat leuk om te horen dat het anatomische model zo mooi in de spreekkamer staat! Bedankt voor uw review! Groeten, Angela
Goed artikel, scherpe prijs, levering binnen enkele dagen
2 December 2023
Lucie
Sittard
Hartelijk dank voor uw review! Groeten, Angela
Snelle levering, geen goede beschrijving
Bloeddruk meter besteld, er zit geen enkele uitleg bij, ook niet bij de extra bijbestelde grotere band. Extra stikkers bijvoorbeeld: geen idee waar ze voor zijn. Ik heb hem wel werkend gekregen.
Beveelt niet aan
1 December 2023
Eveline van den Hogen
Volendam
Reactie van Vosmedisch.nl
Bedankt voor uw review, vervelend dat het in eerste instantie niet helemaal goed is gegaan met de gebruiksaanwijzing. Deze hebben we gelukkig snel kunnen nasturen! Groeten, Angela
Perrfect
Goede en snelle service
29 November 2023
Jaap van der Leeden
Rotterdam
Snel geleverd, korting bij grotere hoeveelheden
28 November 2023
Vanessa
België
Reactie van Vosmedisch.nl
Fijn dat u tevreden bent met onze service en bedankt voor uw review! Groeten, Angela
Snel en betrouwbaar
Gegraveerde otoscoop besteld.
Was netjes gedaan!
28 November 2023
Robert
Eindhoven
Reactie van Vosmedisch.nl
Fijn dat u tevreden bent met uw gegraveerde otoscoop en hartelijk dank voor uw review! Groeten, Angela
Snel en helemaal top bestelling
27 November 2023
26 November 2023
Floor Wijnen
Amstelveen
Reactie van Vosmedisch.nl
Precies wat wij willen een snelle en soepele levering! Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review! Groeten Angela
Zeer snelle, ongecompliceerde bestelling.
Erg snelle levering van mijn stethoscoop, dus ik daardoor de volgende avond tijdens mijn avonddienst nog kon gebruiken.
24 November 2023
Gijs de Wit
Reactie van Vosmedisch.nl
Dit horen we graag! Fijn dat we u zo snel van dienst hebben kunnen zijn! Groeten Angela
Hele fijne communicatie
Zeer zorgvuldig, behulpzaam en snel geleverd!
19 November 2023
Petra Angelone
Amersfoort
Reactie van Vosmedisch.nl
Wat fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review! Groeten Angela
Supersnel en zorgvuldig geleverd
Goede producten, snel geleverd, makkelijk bestelproces.
18 November 2023
Elisa Wekker
Amstelveen
Reactie van Vosmedisch.nl
Bedankt voor deze leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze gratis gegraveerde penlight! Groeten Angela
Zeer snel geleverd, goede kwaliteit
Uit het verleden weet ik dat er goede service wordt geboden
18 November 2023
Anne Booij-Klijnsma
Vught
Reactie van Vosmedisch.nl
Bedankt voor uw review en wat leuk om te horen dat u ons al langer bezoekt! Groeten Angela
Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen.
Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen. De bestelde artikelen voldoen aan de verwachtingen en zijn keurig verpakt en snel geleverd.
15 November 2023
Monique
groesbeek
Reactie van Vosmedisch.nl
Bedankt voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent, daar doen wij ons best voor! Groeten Angela
Uitstekend materiaal
Veel kennis, veel soorten instrumentarium, jarenlange ervaring. Als professional kan ik altijd terecht
KNG Nienhuys
Hartelijk dank voor deze mooie review! Groeten Angela
Rita Lacroix
Bedankt! Groeten Angela
Snel
Besteling gedaan vlgd dag geleverd
Dank
Simon Van Otegem
Wolvega
Reactie van Vosmedisch.nl
Graag gedaan en hartelijk dank voor het achterlaten van uw review! Groeten Angela
Bestelling goed uitgevoerd en snel bezorgd! Pluim
Mts .J. van der Weijden
Leidschendam
Reactie van Vosmedisch.nl
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Groeten Angela
Prettige service
In corona heb ik jullie ontdekt en sindsdien bestel ik af en toe iets. Some is het vervelend dat een bestelling langer op zich laat wachten en dit niet op de site stond. Maar de service is altijd prettig, vriendelijk en professioneel.
Kevin JOLLY
Leiden
Reactie van Vosmedisch.nl
Hartelijk bedankt voor uw review en wat leuk om te horen dat u al zo lang klant bij ons bent. Wij zijn ondertussen druk bezig met het finetunen van ons voorraadsysteem! Groeten Angela
Goed product en snelle levering.
Goed product en snelle levering.
Ron Brandenburgh
AMSTERDAM
Wij zijn heel blij met uw positieve feedback! Hartelijk bedankt! Groeten Angela
Review overzicht
Positief sentiment82%
Heeft een totaal van 107 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Over Vosmedisch.nl
Vosmedisch.nl / A. Vos en Zoons B.V., is dé specialist in medische artikelen, praktijkbenodigdheden en thuiszorg hulpmiddelen. Vanuit Duivendrecht nabij Amsterdam leveren wij dagelijks aan zowel zorgprofessionals als particulieren in heel Nederland en België.
Of u nu werkzaam bent in de zorg, een praktijk runt of op zoek bent naar betrouwbare hulpmiddelen voor thuisgebruik: bij Vosmedisch vindt u een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor gezondheid, mobiliteit, comfort en dagelijkse zorg.
Voorraadartikelen worden vaak dezelfde dag verzonden en kunnen ook direct worden afgehaald bij ons pick-up point in Duivendrecht, vlakbij Amsterdam en de Ring A10.
In onze webshop vindt u onder andere:
Medische instrumenten en diagnostische apparatuur Stethoscopen, bloeddrukmeters en verpleegkundige artikelen Verbandmiddelen, EHBO en disposables Braces, bandages en orthopedische hulpmiddelen Rollators, wandelstokken, krukken en rolstoelen Toiletstoelen, douchestoelen en andere thuiszorg hulpmiddelen Medische sieraden en veiligheidsproducten Opleidingsmaterialen en anatomische modellen Verhuur van diverse hulpmiddelen
Wij combineren het gemak van online bestellen met persoonlijke service en deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij klanten gericht helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun situatie. Van professionele medische toepassingen tot dagelijkse ondersteuning thuis.
Bij Vosmedisch staan kwaliteit, snelle levering en klantgerichte service centraal. Of het nu gaat om een zorgprofessional, mantelzorger of particulier: wij helpen u graag met betrouwbare medische producten en praktische oplossingen voor iedere zorgvraag.
Met meer dan 65 jaar ervaring is Vosmedisch uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier binnen de zorgsector. Wij leveren hoogwaardige medische producten aan onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, zorginstellingen én particulieren die waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en service.