Snel geregeld

Snel geregeld de bestelling

• Afspraken nakomen

Besteld en bij afhalen werd er geholpen om het zware apparaat in de auto te zetten. Top bedrijf en zeer behulpzaam.

• Afspraken nakomen

Levering ok, klantbeleving beneden peil…

Na een Jura koffie automaat besteld te hebben en deze prima geleverd is, besloot ik uiteindelijk voor een ander apparaat van een andere partij te kiezen. Vervolgens heb ik de Jura zelf retour gebracht in Uden en kreeg direct een credit factuur mee als bevestiging van de correcte retourname. Deze ontving ik nogmaals digitaal op 2-11 jl. Als reactie op enkele mails ontving ik 20-11 de toezegging dat de credit verwerkt zou zijn en de week erop betaald zou worden. Helaas is dit nog steeds niet gebeurt en krijg ik geen enkele reactie op mails. Ik zou het enorm waarderen als er op passende wijze gereageerd wordt en als de betaling zsm wordt geregeld.

Mijn tv is beeldschoon!

Na mijn bestelling van 1 week geleden en onwijs veel onzekerheden door post.nl met het niet afleveren van mijn order mocht dan eindelijk zo zijn gisteren na mijn uitval naar post nl werd dan mijn Sinterklaas kado netjes afgeleverd! Wij zijn super happy,ik beveel het bedrijf zeker aan! De beugel van de tv is niet best is krom Inplaats van recht en heb daar dan niet al teveel plezier van verder het beeld en het geluid is waanzinnig! Ik bedank dit bedrijf dan ook met hun geduld met post.nl en mij als paniek klant

Geweldig service !

Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik werd direct teruggebeld en heb mijn TV gelijk kunnen ophalen. Heel erg blij mee ! En zeer goede prijs.

Snel en goed geregeld!

Goede artikelomschrijving, snelle bestelling, snelle levering. Duidelijke informatie over wijze van bezorging!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snel, duidelijk en goed

We hadden echt al jaren een tv die niet zo smart was, dus nu was het echt tijd voor een nieuwe. De tv besteld dus bij kiyoh. Goede communicatie, snel geleverd en superblij met de tv. Prijs kwaliteit van deze Samsung is helemaal in orde.

perfect geregeld

alles volgens afspraak

Top product!! Goede snelle levering 100 punten

Uitstekend geholpen door Kijoo

Snelle levering en goede communicatie naar klant toe!

Top Service

Top website, user interface op zijn punt! Betaal in 3 termijn is echt een pain relief! Alleen een nadeel over het locatie, ik wilde op een nieuwbouw locatie laten bezorgen maar de systeem geeft aan dat is niet bekend, dus moest op andere adres laten verstuurd. Voor de rest is alles goed geregeld.

Top bedrijf

Heb daar 2 Samsung Qled tv's gekocht .(niet de eerste keer) Had verwacht dat we daar wel even op moesten wachten i.v.m de black friday, en de drukte die daar mee komt. Maar we hadden hem sneller als dat we dachten. Netjes bezorgt en goede uitleg gehad ook over de garantie. Wij kunnen wel zeggen dat je daar zeker kan kopen. en niet alleen tv's zagen we nu ook op hun site.

• Afspraken nakomen

Heel erg fijn, echt een aanrader.

Het is heel erg fijn om de 1 in 3 optie te hebben vrij van rente dan heb je toch een mogelijkheid voor de mensen die het niet breed hebben toch iets kunnen aanschaffen wat ze graag willen. Bedankt kijoo!

Super ervaring

Snap niet dat je hier niet meer over dit bedrijf ziet of hoort.!! Super levering en service

Uitstekend!

Heel snel geleverd, uitgepakt en getest door de bezorger. Top service!

• Afspraken nakomen

Tv besteld en de volgende dag geleverd volgens afspraak

• Afspraken nakomen

Snelle levering en vakkundig geholpen

Wij hadden een tv gekocht. Volgende dag had ik hem al in huis. Meteen alles aangesloten,bleek dat we alleen de kanalen 1,2 en 3 konden ontvangen. Meteen een mailtje gestuurd,en 's middags werden we terug gebeld dat het probleem wel eens aan mijn ci module kon liggen. Bleek dat we een verkeerd type ci module hadden. Meteen een nieuwe module gekocht,en toen weer geprobeerd. Probleem opgelost,alles werkt.

• Afspraken nakomen

De definitie van klantvriendelijkheid!

Rond het middaguur een televisie besteld. Direct via de mail op de hoogte gebracht met een super goeie andere aanbieding, een vernieuwde toestel voor ongeveer dezelfde prijs inclusief korting. Rond het begin van de avond heeft de eigenaar Wil ook nog eens snel telefonisch contact met mij opgenomen om alles rond te krijgen en mij extra uitleg over het toestel te geven, er zat namelijk spoed achter omdat ik met een gesneuveld toestel thuis zat met een kleine van 4. Na het gesprek direct mail met de track link ontvangen. Ronduit TOP! Dit is wat je snelle en zuivere service mag noemen! En mijn dochter kon de volgende dag weer genieten van haar Elsa film!

Top geregeld

Snelle service, keurig verpakt en nog voor een scherpe prijs ook.

• Afspraken nakomen

Super! Wordt snel bezorgd en goed geadviseerd.

Ik raad Kijoo zeker aan! Bestelling wordt volgende dag geleverd. En als je contact opneemt wordt er met je meegedacht en goed geadviseerd. Heb 2 tv’s besteld. Super tevreden..

Topbedrijf! Goede duidelijke communicatie

Bestelling was geplaatst. Hierop snel een mail waarin werd aangegeven dat de bestelde tv niet leverbaar was. Gelukkig wel een alternatief, een nieuwer beter model. Wel iets duurder maar wegens het ongemak wel €10 extra korting. Hiermee akkoord gegaan waarna het bedrijf netjes telefonisch contact opnam om eea af te handelen. Tv binnen 24uur geleverd zonder problemen.

Zeer snelle service

2 Jura bonenmachines gekocht. Alles snel geleverd, en goed verpakt. Ook de koffie bonen machines doen het heel goed, maar dat is Jura natuurlijk. Als ik weer een espresso apparaat nodig ben, ga ik hier waarschijnlijk weer een halen. Ook zijn ze niet duur bij Kijoo.

Perfect!

Ondanks de drukte van Black Friday toch de belofte waar kunnen maken. Snel en netjes bezorgd tot over de drempel op drie hoog. Alle communicatie rondom het bestellen, verzenden en afleveren is keurig voor elkaar en duidelijk. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Super snelle levering

Een tevreden klant! Eenvoudige website, goed communicatieproces zodat je weet waar je aan toe bent en erg snel geleverd met PostNL extra@home.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!