Uitstekend!

Een geweldige en vriendelijke service! Er was iets fout gegaan met een bestelling binnen een half uur was het opgelost en het bestelde product de volgende dag in huis!

Geweldig bedrijf

Een spontane gezellige verkoper kom je geen praat aan te kort ooit een keer binnen geweest en de rest besteld via de telefoon. Goede uitleg en waar voor je geld

Top verpakt

Top verpakt, duidelijke afspraken en vlotte levering! Had direct een soundbar erbij besteld en kreeg een mail dat deze met de direct met de tv geleverd zou worden! Goud!

• Afspraken nakomen

Top product voor concurrerende prijs

In eerste instantie was ik naar de locatie gegaan. Daar vriendelijk ontvangen door een medewerker of eigenaar. Het bedrijf was echter een online bedrijf. Maar door mijn ervaring live met een medewerker ging ik vol vertrouwen thuis mijn bestelling online plaatsen. Binnen een week kon ik mijn Jura machine ophalen. Keurig verpakt en werkt fantastisch. Onder het genot van een lekker kopje koffie schrijf ik nu deze review. Ik ben heel tevreden en positief over KiJoo

• Afspraken nakomen

Prima service voor een goede prijs

Na het bestellen van een tv werd ik gebeld. Het bestelde model was niet op voorraad. Voor een zeer kleine meerprijs een betere tv aangeboden gekregen. Snel geleverd.

Goed geholpen

• Afspraken nakomen

Fraude en niet verantwoordelijk met financiën en afspraken

Mijn geld wordt na het ontvangen van een credit factuur niet teruggestort. Klanten service is een spooklijn waar nooit wordt opgenomen.Emails worden niet beantwoord.

Snel levering

Bestelling geplaatst en gelijk de volgende dag geleverd. Kon gelijk genieten van mijn Samsung Frame 55 inch. Prijs is een aanrader vergeleken met andere winkels. Ik heb gelijk aan een familie/vrienden verteld dat ze een kijkje moeten nemen op de website.

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Hele fijne en super ervaring! Gister bestelt vandaag al in huis! Goede prijzen met geweldige kwaliteit tv's!

Toppersss

Een tv gekocht van 65 inch, alles ging soepel en nemen heel snel contact op bij een vraag. Ook de bezorging was supersnel. Over de prijs gesproken.. goedkoper kon ik niet vinden. De beste service en waard voor je geld, zeg ik kijoo

Super goede service

Hele snelle service van een koelkast die niemand meer kon leveren

Helemaal top

Besteld en super snel geleverd. Gewoon prima allemaal. Zeker aan te raden.

Wat een geweldige service

Wat een topservice. En wat ben ik blij met mijn nieuwe oven. Heel fijn dat hij sneller geleverd kon worden.

• Afspraken nakomen

geleverd binnen de beloofde tijdvork van 3 uur. Minpunt: In de mail stond dat de vervoerder de tv zou uitpakken en testen. De chauffeur was hiervan duidelijk niet op de hoogte. Heeft het wel gedaan na tonen vd mail die ik wel moest vertalen naar frans, vermits ze geen woord Nederlands spraken.

Underated winkeltje ..

Onlangs nieuwe 4k tv besteld. Ik had hem binnen gelijk volgende dag. Bezorging gelukkig door postNL dat vind ik altijd een plus punt. Aleen vind ik ze wel beetje verstopt goede reclame zal goed doen aan ze. Voor de rest Top service

• Afspraken nakomen

prima prijs, en voorraad.

Siemens inductie EX975KWW1e kookplaat aangekocht, tegen een zeer scherpe prijs Tevens uit de voorraad geleverd, besteld en kon hem direct ophalen!! Word ook direct op de mailtjes met vragen geantwoord.

Vriendelijk geholpen, snel levering

Telefonisch werden mijn vragen goed beantwoord. Ik heb daarna een bestelling geplaatst voor een LG Oled tv 55A16LA . Prijs lager dan bij andere bedrijven die ook de tv's voor de Nederlandse markt leveren Eerst nog getwijfeld om de kleinere 48 inch versie te kopen. De tv werd de volgende dag netjes afgeleverd. Wij zijn tevreden met de tv en de diensten van Kiyoh.

Super goede service

Ik vond het een super goede ervaring.

• Afspraken nakomen

Goede TV voor een mooie prijs

Zeer een aanrader

No TV. No $

They didnt send my order. After 2 months sill no money back. Scammers

Keurig netjes!

Goede prijzen. Goed geregeld. En alles netjes en op tijd afgeleverd! Een aanrader dus.

• Afspraken nakomen

Meer dan verwacht mocht worden!

Ik heb maandagavond mijn Samsunh The Frame 75 inch besteld inclusief muurmontage. Woensdagochtend vóór 10.00 was het scherm al opgehangen en aangesloten!! Ronduit perfect. Daarna werd ik nog gebeld door Kijoo of alles naar wens was verlopen! Geweldige service!

• Afspraken nakomen

Goedkoop en snel geleverd. Volgens de site zou de tv aangesloten worden ter controle. Dat was niet gebeurd maar geen probleem.

Oplichters

Had een Televisie besteld via kijoo maar het model bleek niet meer leverbaar. Hierom verzocht ik mijn geld terug te storten. Kreeg meteen een creditnota maar mijn geld is na 3 maanden nog steeds niet teruggestort!!! Op e-mails reageert het bedrijf niet en telefonisch zijn ze onbereikbaar. (Callcenter dat alleen terugbelverzoeken plaats, die het bedrijf vervolgens niet na komt) heb dit ook op 6 september gemeld. Bedrijf heeft nog steeds geen contact gezocht laat staan het geld teruggestort. Kortom oplichters!! koop niet bij ze

fijne ervaring

eenvoudig te bestellen, supersnel en professioneel geleverd

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!