Advies gevraagd bij keuze TV. Gezellig gesprek gehad. Overwogen, besteld, geleverd op tijd. Prima service!

• Prijs N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Snelle reactie per mail en telefonisch. Levering gelijk de volgende dag

Kijkgenot

Wat een supertelevisie voor een superprijs! Levering en contact ook top!

Helemaal top

Heb een nieuwe tv besteld op zondag werd maandag gebeld dat deze niet op voorraad was en werd meteen aangeboden om een ander model voor dezelfde prijs geleverd te kunnen krijgen is netjes op dinsdag afgeleverd ik ben zeer tevreden

• Afspraken nakomen

Tot nu toe waardeloos wat betreft service.

Een Qled TV gekocht mooie prijs en de instalatie pakket er bij genomen. Zoals ze beloven binnen 3 dagen alles geregeld.... Klantenservice gebeld voor enkele vragen . Krijg niemand te pakken 3x 11minuten in de wacht gestaan waarna zomaar de verbinding verbroken wordt. Op dag 3 krijg ik een telefoontje van het bedrijf dat kom leveren en installeren en vertel me dat ze pas over 6 dagen kunnen komen en installeren heb gezegd dat ik daar niet zo blij mee was en direct daarna zegt ze " we hebben morgen nog een plekje" ik zou in de loop van de middag een mail krijgen met de tijd wannneer ze langs zouden komen. Vervolgens krijg ik om 16:59 uur een mail dat ze mij niet kunnen bereiken op het ingevulde nr. Heel raar als ik door de zelfde bedrijf enkele uren eerder ben gebeld. Ik moest terug bellen dus ik bel om 17:03 terug en krijg ik tehoren dat ze tot 17:00 werken en het morgen moet proberen. Met andere woorden " wij komen morgen niet de tv brengen en installeren" en die vermoeden had ik na het eerste gesprek. De service die ze aan bieden is echt waardeloos op zijn zachts gezegd. Al had ik dit geweten had ik nooit die service genomen van €109 dan had ik het zelf wel gedaan en de tv gewoon de volgende dag thuis laten bezorgen. Nu moet ik zeken een week wachten op mijn tv.

Goede service, prima levering

De aangekochte televisie werd geleverd op het aangekondigde tijdstip. Vriendelijke man bij levering die samen met ons de tv heeft gecontroleerd, alles was prima in orde. Prijs is zeker geen discussiepunt, nergens goedkoper.

Zoals het hoort

Mijn eerste oled aangeschaft en ben super tevreden

• Afspraken nakomen

Snelle levering en fijne communicatie

Je kun mooi aangeven wanneer je bestelde TV geleverd ging worden en er werd aangegeven op welke tijd en ik werd ong 10 min. Van te voren gebeld dat ze snel aan de deur stonden en dit klopte precies. Kortom erg tevreden over de levering.

• Afspraken nakomen

Snelle bezorging en netre afhandeling

Duidelijke productinformatie en keurig snelle levering! Top!

Super service

Snelle levering; vriendelijke & meedenkende medewerker;

• Afspraken nakomen

Snelle levering en nette service.

• Afspraken nakomen

Gebeld naar Kijoo voor advies, was prettig en goed. Samsung Qled besteld, volgende dag in huis. Op de hoogte gehouden wanneer de bezorger kwam. Die heeft de tv uitgepakt en gecontroleerd. Zeer tevreden met mijn aankoop en service.

• Afspraken nakomen

Kort en bondig: prima levering en service

Vrijdagmiddag om 17.00 uur gekeken op de website en gebeld voor informatie, prima geholpen en duidelijke uitleg. Direct daarna besteld en zaterdagmorgen rond half elf werd de tv al bezorgd. Veel succes in de toekomst!

• Afspraken nakomen

Transparante website. Telefonisch contact gehad voor meer info. Vriendelijk en uitgebreid advies gekregen. Werd zelfs volgens afspraak teruggebeld. Niet te vergeten; scherp geprijste artikelen.

Super bedrijf

Fijne DeLonghi Expresso machine besteld.! Goeie service en goedkoper als de rest. Ik ga zeker vaker bestelen.!

• Afspraken nakomen

Van teleurgesteld tot ontzettend tevreden.

Van teleurgesteld tot ontzettende tevredenheid. Na talloze keren en moeizame pogingen tot het bestellen van de tv wat niet lukte ( WAT ZEKER NIET DE SCHULD VAN KIJOO IS) naar uiteindelijke ultieme tevredenheid. Goede Service. Behulpzaam. En ook tot het uiterste gaan om de klant te helpen. Uiterst tevreden zijn wij.

Uitstekend.

Erg klantvriendelijk. Snelle reacties en je word netjes terug gebeld binnen een paar minuten. Heel tevreden over het product en de mogelijkheid voor afhalen

• Afspraken nakomen

Perfecte volautomatische delongi koffiemachine en perfecte levering

Op 1-10-2021 de DeLonghi Prima Donna Class ECAM550.65.SB besteld bij Kijoo. Op zaterdag zou deze bezorgd worden door PostNl Extra@Home, helaas bleek dat door omstandigheden niet mogelijk. De eigenaar belde mij nog in de avond op met de mededeling dat hij die persoonlijk op zaterdag toch de machine kwam leveren!1 Dit is een perfecte manier van service die de vooral de ouderen onder ons nog vaag kunnen herinneren, toen was dir nog normaal. Voor mij betekent dit dat ik een fan van Kijoo ben geworden, voor toekomstige kopers die toch twijfelen: Je kan je aankoop ook achteraf betalen, hoeveel meer zekerheid kan je hebben? Gewoon doen!

• Afspraken nakomen

Ik heb een Samsung tv gekocht en voor en na de aankoop meerdere keren contact gehad en er is altijd goed, netjes en op tijd geantwoord. Ben tevreden met tv en service.

Goede feedback en service

Samsung frame gekocht en voordat ik echt besloot 3x met KiJoo gebeld. Uitermate vriendelijk en behulpzaam geholpen en na mijn bestelling de volgende dag al een prachtige tv in huis! Bedankt KiJoo

• Afspraken nakomen

Goede prijs en correct Geleverd. Zeker voor de geoote van de tv (75)

Super !!

Snelle levering. Goed product super sevice!!

Top bedrijf

Sony 55 inch tv besteld op een donderdag 12:02 en de tv was de volgende dag om 8:30 afgeleverd. Apparaat wordt aangesloten om te zien of alles werkt en ik kan mijn aankoop in 3x betalen zonder rente. Top!

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!