Goede en snelle service

Goede en snelle communicatie, mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding. Contact met medewerkers was prettig, meelevend. Wij zijn heel goed behandeld.

snel en goed

Goed advies gekregen van de eigenaar. Snel geleverd.

Uitstekende service

Een nieuwe tv gekocht maar was helaas niet meer leverbaar. Als alternatief een nieuwer model met korting gekregen. Super blij met de tv

Perfecte service!

Geweldig advies en levering zoals afgesproken. Kundige medewerkers bij klantenservice die adequaat meehelpen en denken. Echt fijn!

• Afspraken nakomen

Geweldig bedrijf, super klantvriendelijk en laagste prijs

Heb voor het eerst hier een prachtige tv gekocht. Site is duidelijk met veel informatie. Maar ook telefonisch contact gaf alle vertrouwen. Dat is ook uitgekomen, genieten nu van een geweldige tv Zal kijoo zeker aanraden bij vrienden en familie

Goed service

Duurde wat langer dat mijn tv werd bezorgt. Maar netjes op de hoogte gehouden. En keurig gebeld. Of alles in orde was

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Zeer open en klantgericht.

Ondanks de kerstdrukte is alle moeite gedaan om de bestelling correct af te leveren.

Geweldige ervaring!

20 minuten geleden een TV besteld en die zou maandag binnen komen. Net werden we gebeld dat die binnen een half uur al wordt thuisbezorgd! Echt een top service!

Super geregeld

Na een misverstand heeft Kijoo mij super geholpen met mijn TV, de eigenaar heeft veel voor de klant over en dat is ook te merken, super!

A SCAM - STAY AWAY!

I have ordered an QLED TV on the 30 November but have not received it until today 16 December. A helpless telephonist answers the phone and says she will forward the details to someone who will call you back but no one calls back. Emails are also not replied to. I should have checked the reviews before ordering so please save yourself the troubles and DO NOT ORDER FROM THEM.

• Afspraken nakomen

Geen levering, geen reactie, geen terugbetaling

Mijd deze webshop. Ze leveren niet, zijn onbereikbaar en je kunt naar je geld fluiten. Voor de aankoop heb ik ze een mail gestuurd om te vragen of de Samsung 65 inch TV op hun site ook echt wel beschikbaar is. Mailtje terug: jazeker, als u nu bestelt heeft u de TV morgen. Du snel de tv bestelt. Ik kreeg ook die avond een verzendbevestiging. Echter toen de koerier voor de eur stond de volgende dag, zat mijn tv niet in het busje. SIndsdien ieder dag een mail gestuurd om te vragen waar mijn tv bleef en ook gebeld, en een terugbelverzoek-berichten achtergelaten bij hun ' receptionist'. Het is nooit gelukt om iemand aan de lijn te krijgen, die mij te woord kon staan. Uiteindelijk een mail gestuurd dat ik de order annuleer en het bedrag (ruim 1600 Euro) terug wilde. Nooit enige reactie op ontvangen. Ook nooit het geld teruggestort gekregen. Ik laat mijn credit card maatschappij nu de betaling terugdraaien. Wat ben ik blij dat ik op deze wijze betaald hebt, anders had k naar mijn geld kunnen fluiten.

Slechte service en onvriendelijk

TV van Philips besteld, 3 dagen later kreeg ik een telefoontje dat de TV die ik had besteld niet meer werd geleverd, of ik een andere TV van Philips wilde. Dan moest ik nog wel 30 euro bijbetalen. Het werd gebracht als een coulance, want ze zouden me dan 150 euro korting geven. Ik zag dat deze TV op Kijkshop nog goedkoper was, maar dan zonder gratis muurbeugel. Toch ingetrapt helaas. De TV werd geleverd, maar beschadigd aan beide punten aan de onderkant. Blijkt een fabrieksfout te zijn en ze willen hier niets aan doen. Na 11 keer bellen ben ik teruggebeld, 0,0 empathie getoond en de schuld in mijn schoenen gelegd. Advies; niet bij Buymi / Kijoo bestellen!

Hartstikke slechte service

Veel te laat geleverd product, twee onbeantwoorde mails, zes maal getelefoneerd naar de firma (die je niet te pakken krijgt omdat ze werken met een externe telefoondienst) telkens de belofte gekregen dat ze terugbellen wat NIET gebeurt. Ik heb een halve ster gegeven want minder gaat niet. Ik ga deze firma zeker NIET aanraden, slechtse ervaring met een internet aankoop.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Wacht nog steeds op mijn geld ....

Ik heb een OLED tv besteld maar die was blijkbaar niet meer leverbaar. Ik werd gebeld of ik geen QLED wilde die € 60,- goedkoper was. Hiermee ging ik akkoord. De tv werd geleverd maar ik wacht al tijden op de credi****** van € 60,-. Mails en telefoontjes helpen niet ....... Wat slecht KiJoo!

Verschrikkelijk slecht

Ik denk serieus dat de positieve recenties hier door het bedrijf zelf geschreven zijn. Ze leveren niks, beloven geld terug over te maken, maar doen dat vervolgens niet. Er is geen klantenservice, alleen een externe telefooncentrale die telefoontjes door geeft, maar waar nooit op wordt gereageerd. Nog nooit zo'n slecht bedrijf tegengekomen.

• Afspraken nakomen

Leveren niet zoals ze beloven en geen communicatie

Op zaterdag 5 december heb ik Samsung TV QE55Q74T (2020) welke volgens de site uit voorraad leverbaar was en maandag 7 december geleverd zou worden. Helaas is dit niet gebeurd en na contact met het bedrijf te hebben opgenomen werd mij verteld dat deze zeer waarschijnlijk dinsdag zou binnenkomen en Ik deze dan snel zou ontvangen. Op zaterdag 12 december heb ik wederom gebeld omdat ik nog steeds niets gehoord of ontvangen had, ik zou door de verkoper teruggebeld worden. Ook dat is tot nu toe niet gebeurd waarna ik wederom gebeld heb om naar de status te vragen. Tot op heden nog niet teruggebeld. Ik annuleer de order en bestel het wel bij een betrouwbaar bedrijf

• Afspraken nakomen

Kijoo heeft het te druk..

Zakelijk in het verleden al verschillende bestellingen hier geplaatst. Ging altijd perfect, tot deze laatste. Op 3 december een bestelling geplaatst. Dag later netjes een mail ontvangen dat ze het druk hadden en de levering op 9 december gepland stond. Op 11 dec toch maar weer even contact opgenomen. Kreeg toch beetje raar gevoel in me lijf. 's Avonds om 20u ineens een mail met factuur en 1 min later een opdracht bevestiging van de transporteur. Mail met leverdatum zou volgen. Krijg ik zondagmiddag een Facebook Messenger bericht van een buurman, of ik met spoed naar de zaak wil komen, want er is bij hem een 65 inch TV bezorgd die beetje in de weg staat. Zouden ze nou echt een zakelijke bestelling met waarde van bijna 2000 euro, zonder aankondiging, op een zondag bij een buurman hebben achtergelaten? Antwoord JA dus. Ongeloofelijk. Het is dat ik een eerlijke buurman heb... Kijoo heeft de bestelling netjes afgehandeld. Begrijpelijk dat het momenteel een drukke periode is, maar communiceer dat dan netjes, scheelt hoop ergernis en stress.

• Afspraken nakomen

Communicatie, service super goed!

Ik heb verschillende producten besteld voor de kerstdagen bij kiyoh. Voor mijn aankoop ben ik goed geinformeerd en ben ik tot een keuze kunnen komen. Werd ook meteen te woord gestaan door een medewerker. Omdat ik zeker wilde zijn dat mijn producten op tijd geleverd zouden zijn en rond deze drukke dagen de levertijd iets wat kan verschillen heb ik even contact opgenomen met hen na dat ik mijn bestelling geplaatst had. Opnieuw werd ik netjes te woord gestaan en gaf de medewerker aan wanneer ik mijn pakket kon verwachten. Alles is op tijd geleverd. Super dat ze me te woord willen staan en de tijd hiervoor willen nemen in deze drukke tijd. Ik ben dik tevreden.

• Afspraken nakomen

Geweldig bedrijf goede vriendelijke service. Kwaliteit en goede prijs.

Prachtige tv gekocht, goede telefonische informatie omtrend aansluiten. Snelle service. Top

SNELLE LEVERING

Kijoo is een heel fijn bedrijf. Snel geleverd en een goede service. Daarna nog kontakt gehad met het bedrijf, erg vriendelijk en meteen opgelost. Het bedrijf is een echte aanrader.

Top service!!

Top service, eerlijk geholpen, en de bestelde tv was de volgende dag in huis! Ik beveel dit bedrijf aan, is goed en betrouwbaar!!

Snelle levering, vriendelijk personeel

Gisteren tv besteld en vandaag al in huis ondanks de drukke periode. Top service, netjes binnen gezet. Verschillende keren met KiJoo gebeld en terug gebeld worden was wel een dingetje. Maar altijd eerlijk en vriendelijk te woord gestaan. Ze geven aan dat ze het heel erg druk hebben en het maar net aan kunnen.

• Afspraken nakomen

NIET BESTELLEN!! Je ontvangt niks en ook geen geld terug!!!

Bestel alsjeblieft niks bij dit bedrijf! 16 november philips tv besteld, week later blijkt tv niet meer voorradig te zijn. Alternatief wat ze boden was minder dan oorspronkelijke. Dus na herhaaldelijk telefoneren (4x) order geannuleerd. Op 27 december met gods gratie een credit factuur gekregen maar tot op heden nog steeds geen terugbetaling. Heb inmiddels 3x gebeld, telefoniste geeft te kennen dat ik terug gebeld zal worden, wat nog steeds niet gebeurd is. Helaas heb ik vorige reviews niet gelezen want dan had ik hier NOOIT bij besteld. Dan maar liever bij Bol.com of mediamarkt bestellen, bij deze bedrijven wordt je tenminste niet belazerd!!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!