Snelle en duidelijke levering

Top levering en een aardige bezorger

• Afspraken nakomen

Snel, netjes en conform afspraak geleverd.

Alles zoals je mag verwachten. Duidelijke communicatie, tijdig een tijdsblok en daarna zelf met live locatie duidelijk waar het pakket nu is en hoe laat deze aankomt. Super

• Afspraken nakomen

Super snelle levering en goede service

Snelle levering, je wordt netjes op de hoogte gehouden over het bezorg moment. Je krijgt een halfuurtje voor de levering een belletje. Tv werd zelf nog in de huiskamer gezet. In een woord hier kunnen de grote bedrijven nog wat van leren. TOP!! Wel wat problemen met de Samsung QE55q95t !!!!!!aansluiten op de Sonos arc geeft problemen HDMI-eARC- modus werkt niet. Hopelijk gaat hier een Update van Samsung voor uitkomen.

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Fijne bezorgdienst! Product is zoals omschreven, goed prijs

Prettig

Ik heb de tv gekocht vanwege een goede actie. Deze werd de volgende dag netjes bezorgd. Ik kreeg van tevoren een WhatsApp bericht waardoor ik Dennis kon volgen. Tien minuten van tevoren werd ik nogmaals gebeld met de mededeling dat hij er bijna was. De tv is naar binnen getild. Wat erg prettig was omdat ik alleen was.

Vriendelijk bedrijf!

Ik was opzoek naar een nieuw TV. Normaliter ben ik meer van de grotere bedrijven als het aankomt op dure aankopen. Gewoon omdat ik hierbij zeker ben dat het betrouwbaar is. Naar het lezen van reviews heb ik toch de stap gezet om bij KiJoo een tv te kopen. Prijs was niet de voordeligste maar concurrerend genoeg met andere bedrijven. Gezien de reviews daarom ook de keuze KiJoo gemaakt. Al fijn vrijdag middag de TV besteld. Hij werd geadverteerd met de volgende dag levering. Dit hebben ze helaas niet waar kunnen maken. Wat ik echt niet erg vind. Wat ik wel vervelend vond is dat ik hier niet van op de hoogte werd gehouden. Maandag ochtend zelf gebeld, waarbij ik uitleg en een excuses kreeg. Dit zou normaliter wel vooraf worden gecommuniceerd. Mij werd verteld dat de levering nu de volgende dag zou plaats vinden. Echter kreeg ik in de middag het bericht dat hij in de avond geleverd zou worden. Super blij! Tv werd vriendelijk en netjes binnen geleverd. Na het installeren van mijn tv kom ik erachter dat het model nummer wat afwijkt. Ik had een OLED65CX6LA besteld en ik heb het model OLED65CX3LA gekregen. Als ik internet moet geloven dan zou dit een Poolse versie zijn. Dit dan wel weer tot mijn verbazing omdat er geadverteerd wordt dat de TV's uitsluitend voor de Nederlandse markt is. Verder werkt de TV prima en heeft hij alle Nederlandse content. Ik hoop alleen dat dit geen invloed heeft op de garantie. Dus ben je opzoek naar een nieuwe tv dan kan je deze gerust bij KiJoo bestellen, neem alleen de volgende dag in huis niet te letterlijk en houd in je achter hoofd dat het een paar dagen langer kan duren. Als tip zou ik willen mee geven aan KiJoo. Ben bewust van de communicatie tussen je klant. Als ik een TV koop van 2000 euro dan wil ik heel graag weten wat de vordering is. Het gaat om veel geld en ik zou niet 3 dagen later zelf moeten bellen afvragend wat de status is. Vooral als je adverteert met nu kopen morgen in huis. Ook betreft het model.

Top ervaring

Tv is dezelfde dag als de bestelling nog bezorgd, was hier aangenaam verrast door omdat de levertijd normaal 1 dag is. Voor de levering ben ik even gebeld en ook een locatie tracker gekregen. De Samsung QE55Q80T was helemaal in orde en ben er enorm blij mee.

Prima bedrijf / transportbedrijf top

Kijoo uitgekomen, qua prijs was prima, snelle bestelling en levering, alleen in doos zat geen nederlandse gebruiksaanwijzing, dus moeten opzoeken, transportbedrijf top, op de dag bericht van ongeveer hoe laat, half uur van te voren een locatie en belletje dat ze onderweg waren, nette aflevering, zeg maar waar de tevee moet staan,

• Afspraken nakomen

Professioneel, kundig, écht Top!

Snelle levering, prima communicatie en nakomen van de afspraak mbt de voorgestelde tijd. Fijne deskundige monteurs/ chauffeurs die de tv prima en snel hebben geïnstalleerd. Wij zijn echt heel tevreden over de kwaliteit, service en levering!

• Afspraken nakomen

Duidelijke website, mooie prijzen, nakomen afspraken

Zeer tevreden over besteld product. Ook qua prijs t.o.v. andere winkels. KiJoo heeft conform afspraak de volgende dag geleverd en de accesoireset erbij geleverd. Duidelijke communicatie vanuit KiJoo en ook de levering van PMP Logístics is perfect verlopen. 2 keer een bericht ontvangen en binnen welk tijdstip er wordt geleverd. 30 minuten van tevoren gebeld en ook de laatste 40 minuten precies kunnen volgen waar de bezorger rijdt. Zeer tevreden met KiJoo.nl en PMP Logistics.

Snelle levering en TOP installatie

Op maandag 28 september een LG Oled TV bij KiJoo besteld met de bedoeling deze op donderdag 1 oktober te laten bezorgen en te installeren. Tot mijn grote verrassing werd ik door de vervoerder/installateur PMP Logistics gebeld of de TV ook op woensdag 30 september bezorgd en geïnstalleerd kon worden. Voor de installateurs was niets te veel om ervoor te zorgen dat alles in de puntjes was opgehangen en aangesloten (TV en SONOS soundbar). Hun manier van werken getuigt van een hoge mate van deskundigheid, geduld en bereidwilligheid. Het gevolg is dat wij nu met heel veel plezier genieten van onze nieuwe aankopen. Hartelijk dank, jongens

Door de bezorgdienst van PlanMijnPakket 5 sterren waard

De tv moest geleverd worden voor een zieke meneer in het verpleeghuis, doordat ik niet zeker wist of dit goed zou gaan had ik toch maar mijn adres als bezorgadres doorgegeven en zou ik dus zelf met de tv moeten sjouwen. Maar door de goede communicatie van de jongens van PlanMijnPakket kon ik mijn verhaal uitleggen en stelden ze zelf voor om de tv af te leveren in het verpleeghuis. Vlot geregeld, goede communicatie en gehouden aan het tijdvak. Super service was het!! Dank je wel jongens!

Top quality

High level of professionalism and willingness to help

Goede communicatie en service!

Ik werd goed op de hoogte gehouden hoe laat mijn pakket bezorgd zou worden, middels telefoon en WhatsApp. Ook werd mijn, vrij grote doos, naar binnen gebracht op aanbod. Heel vriendelijk en goede communicatie!

Heel goed top werk

Heel goed.

Goed bereikbaar. Komen afspraken keurig na. Levering en installatie service ook prima. Vriendelijke jongens die alles (televisie) netjes opgehangen en geïnstalleerd hebben. Zeer tevreden!

Uitstekend!

goede deal, snel geholpen , behulpzaam , goed advies, snel geleverd

• Afspraken nakomen

Netjes en correct afgehandeld volgens afspraak.

TV gekocht, zelf afhalen was mogelijk zelfs in de avound uren. Netjes geholpen en kreeg zeker vertrouwen dat mocht er iets met de TV aan de hand zijn het ook netjes opgelost wordt. De prijs van de TV was zeker concurerend ! Je kunt misschien ergens nog wel iets goedkoper maar ik betaal liever iets meer voor gemak en service.

Top site en goedkoop

service was top aardige verkoper. samsung frame gekocht en kon hem volge de dag meteen ophalen.

Afspraken nagekomen

Volgende keer weer

• Afspraken nakomen

Goed maar ruimte voor verbe******

Zondag een Samsung tv besteld, op de site stond dat deze voorradig was en morgen (maandag) geleverd zou worden. Dit bleek te mooi om waar te zijn, bevestigings mail ontvangen met de definitieve lever datum (dinsdag). De levering ging prima, goed op de hoogte gehouden via track n trace. Levering was keurig optijd en netjes tot aan de woonkamer bezorgd.

• Afspraken nakomen

prima telefonisch kontakt. Bestelling op tijd klaar Prima uitleg en garantie gegevens gegeven. Prijs kwaliteit uitstekend

Een fijn betrouwbaar bedrijf

Prima service en fijne mensen in de omgang!

Super .

Alles ging super snel en goed .

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Prachtige tv voor een hele scherpe prijs.

Toestel afgehaald, netjes geholpen en geen onzin verhalen over extra kabels ect., zeer tevreden over de tv, overigens gewoon een toestel die in Nederland verkocht word, dus geen import/afgekeurd apparaat.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!