Bestelling geplaatst, even een vraag over de betaling waarbij ik snel te woord werd gestaan door de klantenservice. Top. Tv werd snel geleverd in afgesloten doos zonder schade.
Circa 5 weken geleden heb ik een Samsung Qled gekocht. Ik had bij de aankoop expliciet aangegeven dat ik de TV op 29-06 geleverd wilde hebben. Tot 2 weken voor de levering had ik nog steeds geen bericht mbt het tijdstip dat de tv bezorgd zou worden. Ik heb er tot de dag van levering 4x achteraan gebeld om te informeren hoe laat de tv bezorgd zou worden. Iedere keer kreeg ik te horen dat ze dat niet aan konden geven, omdat deze door een extern bedrijf bezorgd zou worden. Ze zouden doorgeven dat ik had gebeld en vragen om mij terug te bellen over het tijdstip. In de middag werd ik uiteindelijk gebeld door het externe bedrijf, die doodleuk aangaf dat de eerstvolgende levermoment op de daaropvolgende woensdag zou zijn. Hier ging ik niet mee akkoord, omdat ik had aangegeven de tv op 29-06 te willen ontvangen. Toen ik de order wilde annuleren werd ik gebeld door de eigenaar van Kijoo. Hij is persoonlijk voor mij aan de slag gegaan om er voor te zorgen dat de tv alsnog geleverd wordt.
Originele beoordeling
Circa 5 weken geleden heb ik een Samsung Qled gekocht. Ik had bij de aankoop expliciet aangegeven dat ik de TV vandaag (29-06) geleverd wilde hebben. Tot 2 weken voor de levering had ik nog steeds geen bericht mbt het tijdstip dat de tv bezorgd zou worden. Ik heb er tot vandaag 4x achteraan gebeld om te informeren hoe laat de tv bezorgd zou worden. Iedere keer kreeg ik te horen dat ze dat aan konden geven, omdat deze door een extern bedrijf bezorgd zou worden. Ze zouden doorgeven dat ik had gebeld en vragen om mij terug te bellen over het tijdstip. Tot vandaag kreeg ik maar niks te horen, dus heb ik er opnieuw achteraan gebeld. Ik zou weer gebeld worden werd er gezegd. In de middag werd ik uiteindelijk gebeld door het externe bedrijf, die doodleuk aangaf dat de eerstvolgende levermoment op aankomende woensdag zou zijn. Toen ik aangaf dat ik daar niet mee akkoord ging omdat ik bij de aankoop duidelijk had aangegeven dat ik de tv vandaag bezorgd wilde hebben, gaf de dame aan de lijn aan dat de order pas afgelopen vrijdag (26-06) was doorgegeven. Ik raad daarom niemand aan om hier een tv/artikel te kopen. Wat een amateuristisch gebeuren.
Samsung Qled TV besteld via internet en volgende ochtend al bezorgd!
In het begin had ik even wat moeite met bestellen, maar perfect te woord gestaan en opgelost. Levering vlekkeloos en op tijd! TV werkt perfect.
Gebeld, gelijk teruggebeld. Tv stond klaar, prima prijs en service. Geen buitenlandse rommel producten, gewoon nieuw uit de EU.
Aardige man die top service en kwaliteit levert. Er staan negatieve recensies op internet echter kloppen deze niet. Er wordt ten alle tijden helder gecommuniceerd over de status van je bestelling. Kortom bestel hier uw nieuwe tv
Morgen in huis werd helaas na 10 dagen. In contact komen is niet makkelijk. Let op bij the frame, het model is geen Benelux model dus de lijst kan niet gratis bij Samsung verkregen worden. De vraag die daarover gesteld is bleef helaas onbeantwoord. Lage prijs maar verder niet top.
Beste Jonathan, U geeft in uw beoordeling aan dat u niet de gratis lijst kon bestellen bij Samsung daar dit toestel geen Benelux model zou zijn. Wij hebben u ook verteld dat deze actie alleen geldig is bij een aankoop in het reguliere winkelkanaal ( BCC, Mediamarkt enz...) en dat een webshop is uitgesloten van deze actie maar in de winkel ligt de verkoopprijs dan ook beduidend hoger van dit toestel. En daarnaast leest u ook op onze website dat wij uitsluitend modellen verkopen voor de Nederlandse markt en dat kunt u ook terug vinden op de code die op de doos staat vermeld, en staat dan ook los van de gratis lijst die u bij Samsung kunt bestellen. U geeft in uw beoordeling aan dat de levering van dit nieuwste Samsung Frame model 10 dagen heeft geduurd terwijl bij het artikel stond vermeld een " Levertijd van 7 dagen " en dat is uiteindelijk 3 dagen later geworden waarvoor ons excuses en hebben u hier zelfs een financiële compensatie voor toegestuurd! Daarnaast wensen wij u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Team KiJoo.nl
TOP bezorging komen afspraken netjes na en bellen nog even half uurtje voor de bezorging.Zelfs tv die behoorlijk groot en zwaar was mee naar boven getild. Dank je wel.Gaan ervan uit dat mocht er iets zijn we altijd terecht kunnen.
Wij hadden een oled tv besteld, we kregen vrij snel na de bestelling keurig een mail dat de tv niet was geleverd en dat hij later werd geleverd. Na een week werden we keurig gebeld dat de tv niet meer leverbaar was, dit vonden ze zelf ook erg vervelend. Er werd een voorstel gedaan om een andere nieuwere tv te leveren. Wij hebben dit voorstel zelf niet aangenomen omdat we graag de andere tv wilden. Was geen probleem, bestelling werd geannuleerd, en we krijgen ons geld terug. Ook mochten we ter compensatie de muurbeugel houden, die ons al wel was toegestuurd. Het contact verliep prettig en vriendelijk. Nu hopen dat we ons geld vlot terugkrijgen....
op zo 31-05 de Samsung QE65Q90T besteld. Levering liet helaas wat lang op zich wachten (zou 'onder voorbehoud' op di 02-06 bezorgd worden, maar kwam uiteindelijk pas op 10-06). Wel werd er steeds snel op email gereageerd en levering op 10-06 was verder prima.
Ik had een LG TV besteld. (ze hadden de beste prijs). De levering zou 1 dag zijn. De volgende dag kreeg ik bericht dat het toch een aantal dagen langer ging duren. Omdat ik de TV eerder nodig had heb ik de order geannuleerd. Ik vond het te lang duren voordat ik mijn geld terug had, maar uiteindelijk is het binnen de gestelde 14 dagen allemaal afgehandeld.
Originele beoordeling
Ik had een LG TV besteld. (ze hadden een goede prijs). De levering zou 1 dag zijn. De volgende dag kreeg ik bericht dat het toch een aantal dagen langer ging duren. Omdat ik de TV eerder nodig had heb ik de order geannuleerd. Het duurde een aantal dagen (na vragen van mijn kant) voordat ik daarvan een bevestiging kreeg. (acceptabel). Ik had vooruit betaald had (bijna 2000) en wilde natuurlijk graag mijn geld terug. Dat is inmiddels meer dan 2 weken geleden. Ik heb meerdere keren verzocht om een update (via email en telefoon) en heb nog steeds geen duidelijkheid wanneer ik mijn geld terug krijg. Ik verwacht beter.
Snelle afhandeling! Zeer tevreden.
Goede service en uitleg
Eerst muurbeugel kapot . Daarna service door een nieuwe persoonlijk gebracht
ik heb een LG oled tv besteld na een duidelijk en goed advies via de telefoon. en zoals beloofd was hij er de volgende dag. wat hangt die mooi aan de muur een wat een mooi beeld dank voor jullie advies en snelle en goede sevrive
65 inch q led besteld en binnen 20 uur in huis geleverd volgens afspraak. Gratis accesoires of tv meubel. #toptv #topprijs #kijkvergelijkenbestellenmaar
Originele beoordeling
65 inch q led besteld en binnen 20 uur in huis Geen Benelux model ( x of xn code) maar de vertegenwoordiger verzekerde mij dat Nederlands stond ingesteld en alle apps konden worden opgezocht. En dat klopte allemaal. #toptv #topprijs
Tv was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. De dag van leveren een mail gehad van de vervoerder, tv was niet aangeleverd door KiJoo. Na telefonisch contact en beloofd dat het de volgende dag geleverd zou worden, een mail van KiJoo dat de vervoerder te laat was om te laden. Op de derde dag tv geleverd.
Beste Marcel, Allereerst ons excuses dat je toestel niet binnen 24 uur is geleverd maar door alle drukte in logistiek Nederland i.v.m. de Corona crisis was de levering van dit toestel te laat binnen in ons magazijn om nog aansluiting met onze vervoerder te hebben om de volgende dag te kunnen bezorgen. We hebben je hier ook van op de hoogte gesteld dat we door deze oorzaak een kleine vertraging hadden in je levering en dat spijt ons dan ook. We wensen je veel plezier met je nieuwe TV. Team KiJoo.nl
Op dag om 16:00 uur besteld en dag erna helemaal op tijd geleverd. Top !
Binnen 1 dag geleverd
Goede keuze en dienstverlening
Tv via internet gevonden, zelf opgehaald bij winkel. Wij werden zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen meneer hielp ons zelf met inladen van de tv. Al met al een zeer goede ervaring
I ordered a TV from them which would be supposedly delivered in 3-7 days. After 2 weeks I called them just to hear that they would know next week when they would have the TV in order to send it. After that I canceled the order. 4 weeks later I still haven't got my money back and they are simple unreachable. They don't answer to emails, their call center always sends "urgent messages" to someone that I never hear back from. So everything is fine if you pay. If you cancel the order you are screwed and have to go to legal measures
Een LG55SM9010 onlangs in bezit gekregen. Zeer mooie TV. Verzending en communicatie verliepen zeer snel en gemakkelijk echt een aanrader. Zeker met het oogpunt dat zij originele nederlandse tv's leveren voor een zeer scherpe prijs waarvoor twee duimen omhoog. Winkel is een echte aanrader! mvg Edgar
TV netjes afgeleverd; nette prijs. Besteld vlak voor weekend, eerste reactie pas op maandag. Wel direct afleverdag gepland en netjes nagekomen. TV werkt perfect. Geen ervaring (nog) met service / nazorg.
Neutronenlaan 80
5405NH Uden
Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!