Na plaatsing tel contact gehad en Nav hun deskundig advies mijn bestelling aangepast naar een ander type televisie Levering snel en goed. Ik ben heel tevreden over deze webshop Scherpe prijzen!

Snelle reactie / prima prijs

Na enkele vragen m.b.t. aankoop van een televisie zeer snel en correct (telefonisch) reactie en advies gekregen. Scherpe prijs en prima service!

uitstekend

Goede service personeel weet waar ze over praten

• Afspraken nakomen

Volgende dag bestelling geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van het betaal-, bestel- en leveringsproces.

• Afspraken nakomen

Heb een tv besteld, de volgende dag was mn tv netjes bezorgd. Zo als het hoort. Kende de webshob nog niet had eerst dus mijn twijfels maar nergens voor nodig, zeker voor herhaling vatbaar..

• Afspraken nakomen

Super service snel en betrouwbaar en goedkoop

Super service en snel en goedkoop

• Afspraken nakomen

Geweldige service en adequate probleemoplossing

Zeer prettig en professioneel telefooncontact Zeer probleemoplossend

• Afspraken nakomen

Wat je bestelt wordt correct (en vlot) geleverd.

Bij de aanschaf van een grote TV handelt het om een behoorlijke inves****** in geld. Dan vertrouw je wel op een correcte en juiste uitvoering.

Zeer prettig

Zeer scherp

Zowel de prijs als de beeldkwaliteit van de aangeschafte Samsung QLED zijn superscherp! Bedankt!

• Afspraken nakomen

Prima uitleg omtrent de verschillende types televisie, de prijsverschillen hierin en de te maken afweging. Gemaakte afspraken nagekomen. Ook de vragen na de aankoop ten aanzien van het gebruik zijn direct uitgebreid beantwoord.

• Afspraken nakomen

Naast een scherpe prijs en de snelle levering (mijn tv was er binnen een dag) ben ik ook zeer tevreden over de vriendelijke en behulpzame klantenservice van Kijoo! Een aanrader!

• Afspraken nakomen

Zeer goed geholpen en een goed gesprek gehad. De TV is perfect. Zeer goede prijs.

Uitstekend!

Heel goed!

• Afspraken nakomen

KiJoo heeft mijn ogen geopend

Dankzij de goede reclame die KiJoo voert, was ik er sneller achter gekomen dat ik aan het juiste adres was om mijn TV, de Samsung QE55Q90R daar te kopen. Eigenlijk was ik niet direct overtuigd omdat de prijs zo afweek van alle andere zaken in Nederland die TV's verkopen. Maar dankzij Wil uit Uden, waar ik verschillende keren telefonisch contact mee heb gehad, werd ik over de streep getrokken en overtuigde mij dat ik op een goed adres was. Inmiddels heb ik de TV geïnstalleerd en ben blij dat ik niet mee gedaan heb met de vaste prijsgarantie die Nederland nog steeds toepast. Mijn groet, Lia Hoes Schoonhoven

• Afspraken nakomen

Tv prima. Helaas was doos van beugel open en onvolledig

Uw personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het probleem met de beugel werd opgelost.

• Afspraken nakomen

Snelle levering. Alles op tijd.

Super !!!

KiJoo is een bijzonder klantvriendelijke webshop. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding als zeer goed te kwalificeren. De Samsung Qled-TV heeft tal van mogelijkheden en het beeld is van een zeer hoog niveau. De installatie wijst (bijna) zichzelf. Ook de bereikbaarheid en evt. ondersteuning door KiJoo is optimaal. Dank !

de televisie is geweldig

Hij werd bezorgt en de doos was erg beschadigd . die chauffeur zei ja hij komt net van de veiling . en daarom is hij zo beschadigd we hebben hem uit gepakt ende tv mankeerde gelukkig niets Ik hoop dat we er veel plezier van mogen hebben correctie / Het is niet waar wat die chauffeur heeft gezegd dat hij van de veiling kwam . ik kwam er achter dat die jongen maar iets gezegd had om dat die doos beschadigd was .

• Afspraken nakomen

Snelle service en snelle levering

Super goedkoop en snel geleverd

• Afspraken nakomen

Prima product voor een lage prijs

Snelle levering. Mooie prijs voor een goed product.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Prima ervaring, verrassend !

Prima ervaring vwb de levering en service er om heen. Mooi om te zien dat er bedrijven zijn die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Top bedrijf

Beste prijs online. Snelle levering en de LG55C8 is een supermooie TV. Dik tevreden.

Goede service.

Tv besteld, prima prijs.

• Afspraken nakomen

Goede prijs, super klantvriendelijk en snelle levering.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!