Goede afspraken en levering

Makkelijk te bereiken en in omgang en komen hun afspraken na.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Perfect geregeld.

De televisie gevonden die ik zocht voor een goede prijs. Sommige reviews gaven aan dat het op voorraad zijn wel eens een probleempje zou kunnen zijn. Mail gestuurd of het wel echt op voorraad was en werd direct teruggebeld met de bevestiging. TV besteld en twee dagen later stond hij in huis! De track&trace van de vervoersmaatschappij is trouwens ook erg handig met een live routekaart etc.

Slechte Service

Bij Kijoo een Samsung TV gekocht QE55Q90R ben niet tevreden met het beeld en wil deze terug geven krijg dan te horen dat het toestel meer als 2uur gespeeld heeft en hierdoor het teruggaverecht van 14DAGEN is vervallen ik kan toch niet in 2uur tijd dit toestel controleren dan hoef ik ook geen 14dagen teruggaverecht ik vind dit een zeer slechte Zaak

• Afspraken nakomen

Netjes en correct geholpen. Afspraak nagekomen.

Voor de definitieve bestelling van mijn LG Oled-65C8PLA eerst nog even chatcontact gehad met KiJoo. Op mijn verzoek is in het magazijn gecheckt of dit type tv op voorraad was en dat was inderdaad zo. Vervolgens de bestelling geplaatst en de volgende middag werd de tv door de bezorgdienst Dynalogic keurig binnen het opgegeven tijdvak bezorgd. Erg plezierig om van Dynalogic de sms- en T&T berichten te ontvangen om zo de bestelling te volgen. Dus al met al met beiden een prima ervaring. De tv staat inmiddels te pronken in de huiskamer en het volgen van de Tour de France is een stuk leuker. Dat belooft wat voor de F1 race op Silverstone met Max in de hoofdrol. Ik kan niet wachten!!!!

Perfecte en vriendelijke service

Bij het bestellen van de tv gebruik gemaakt van de chat functie... binnen 2 minuten kreeg ik antwoord op mijn vragen. Na het plaatsen van de bestelling nog telefonisch contact gehad over het tijdstip van bezorgen. De volgende dag perfect op tijd bezorgd. Telefonisch goed te bereiken.. Geen minpunten

• Afspraken nakomen

Het totaal oordeel is goed.

Ik heb het contact met Kijoo als zeer positief ervaren.

• Afspraken nakomen

Goed bereikbaar en fijne communicatie. Vlotte bestelling, levering

• Afspraken nakomen

Een zeer goed bedrijf, vriendelijk, meedenken. Werd laat op de avond gebeld, voor de tussenstand van de levering. In 1 woord geweldig, en dat voor die prijs. Ga zo vooral door.

• Afspraken nakomen

Bezorger bracht de bestelling naar binnen precies op de aangegeven tijd.

Klantvriendelijk,klantgericht en snelle levering

Iets wat ik aangegeven had kon niet. Werdt binnen een half uur gebeld en werdt uitgelegd waarom. Daarna had ik zelf een foutje gemaakt dat ik de tv wilde ophalen. Gemaild of het bezorgd kon worden. Al heel snel mail terug dat het geen probleem was. De volgende dag was het al binnen.

Goede service en personeel

Goede klantenzorg bij bestelling geduld en hulp zeer op prijs gesteld

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Erg klantvriendelijk!

Na mijn telefoontje naar KiJoo waarbij de persoon die ik blijkbaar moest hebben niet aanwezig was, werd ik na 4 minuten al teruggebeld. Op mijn verbazing daarover was het antwoord: u koopt een product bij ons, wij willen dat u tevreden bent. Zo simpel is het. En inderdaad; zo is het en zo simpel kan het zijn. Uitgebreide moeite, uitgebreide uitleg, hartelijk gesprek. Zo doe je dat! Prima ervaring, klant erbij. Zo simpel is het!

Top!!

Goede prijs / deal en snelle levering!

• Afspraken nakomen

Goede service, goed bereikbaar!

Samsung qled tv gekocht. Erg tevreden over de service en over de prijs! Top!

• Afspraken nakomen

Vriendelijk, en behulpzaam met een leuke dosis humor erbij..Top!

Nadat ik m'n TV kocht/betaald had nog even gechat en gebeld over bepaalde producten/prijzen etc. met een vriendelijke, en informatieve medewerker.. Mijn ervaring was positief..

• Afspraken nakomen

Snelle persoonlijke service na bestelling via internet

Snelle persoonlijke service na internet bestelling.

Zo door blijven gaan.

Goed geregeld.

Goede ervaring

• Afspraken nakomen

Goede aandacht voor de klant door deze eerlijk te doen benaderen.

Ik ben op een nette manier benaderd op een klantvriendelijke wijze. Er is een snelle feedback geleverd op mijn vragen. De bezorging is op een juiste wijze afgehandeld.

Helemaal Top

Ik was een beetje in paniek toen ik een tv hier besteld had, ik nog reviews las, van mensen die niks ontvangen hadden. Maar helemaal prima, en het vervoersbedrijf wat ze gebruiken Dynalogic ook top. Mailtjes, smsjes met de status, inderdaad 30 in voor ze komen, een sms. Heel blij, en mensen pin je niet vast op die paar negatieve reviews. Bij elk bedrijf gaat er wel eens wat mis. En hier is het prima geregeld. Top HH.

• Afspraken nakomen

Kort en krachtige uitleg, door ons snel beslist en persoonlijk afgeleverd.

Sterk in een lage prijs en vlakbij huis, wat willen we nog meer.

prima service

Op tijd geleverd, product OK

Goede service en advies, met zeer prettige prijzen

LG 65C8 besteld omdat deze voordelig was. Daarnaast ook de tevredenheid van klachten op internet opgezocht en de tevredenheid was erg hoog. Wij zijn erg tevreden met de service en de prijs en kregen er ook een wallmount bij.

Professionele en vriendelijke service.

Voor de aflevering van de bestelde tv werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang, daarbij waren ze telefonisch ook makkelijk bereikbaar. Binnen twee dagen na de bestelling was de tv in huis en hebben ze onverwacht ook nog uitgebreid geholpen om de tv te installeren. Naar aanleiding van deze ervaring raad ik deze leverancier van harte aan bij familie en vrienden. Normaals hartelijk bedankt voor de professionele en vriendelijke klantbenadering.

Helemaal blij met de aankoop.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!