Nadat aanvankelijk de nieuwe OLED TV niet geleverd kon worden omdat hij nog niet bij KiJoo binnen was afspraken hierover gemaakt. De directeur kwam hem op zaterdag zélf brengen. Een tevreden klant.

Gratis 's avonds geleverd

Kon bij het plannen van de levering gratis kiezen voor een tijdvak in de avond. Helemaal super! TV was gloednieuw en zonder schade, 100% tevreden

Goede service, goede kwaliteit, goede prijs! Als je niet zeker bent kan je altijd bellen en staan ze je goed te hulp.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goede service en goede communicatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima zaken meegedaan

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik heb een mail gestuurd omdat ik dacht dat er iets ontbrak, 5 minuten later kwam ik erachter dat ik simpelweg blind ben en heb dus meteen weer een mail gestuurd om me te verontschuldigen. Ben een kwartier later gebeld om na te gaan of alles wel echt goed was. Heel netjes!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

communicatie was perfect!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede sevice en bezorging. De bezorger gaf tevens nuttige tips over o.a. het ophangen en verdere installatie van de televisie.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

LG oled55CPLA gekocht. Keurig door hen zelf afgeleverd, door ons gekozen dag. En gebeld hoe laat ze ongeveer kwamen. Helemaal goed, niets op aan te merken.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Lieve medewerkers betrouwbaar

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Correcte levering en nakomen van afspraken m.b.t. afhalen goederen.

Nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles is ok behalve de taal instructies in het handboek dat er bij zit. U mag raden 18 talen en geen nederlands in Belgie of nederland. Wel het verbruik en dingen dat mensen niet moeten weten. Handboek Voila 18 Talen maar Geen Nederlands Top hoor!

Wat obegrijpbare talen uit het handboek weg laten en Nederlkandse versie in zetten dank u. We zouden met zen allen dit moeten kunnen weigeren wanneer er geen 100% nederlandstalige versie bijzit. Dit is al jaren zo en er verandert niets aan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Voor het eerst een Samsung tv gekocht bij KiJoo, degene die wij wilde was helaas even niet voorradig, maar ik werd keurig gebeld dat die over een paar dagen wel werd geleverd. De doorslag om voor KiJoo te kiezen heeft te maken met dat de prijzen ook aanzienlijk lager liggen dan bij de 'Grote' winkelketens. Kortom ik zou ze zeker aanbevelen.

Nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Hanteren goede prijzen en denken verder mee met accessoires

Een tijdsblok voor levering zou fijn zijn.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle levering en meer dan goede communicatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel geleverd en goede service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik had voor mijzelf al bepaald welke tv ik zou aanschaffen. Voor de zekerheid toch maar even naar de plaatselijke grootste elektronicawinkel. Een uur later, na een overigens prima advies, kwam ik uit op de tv die ik voor mijzelf al had uitgezocht. Goede keuze dus. Nu de prijs. Ongelofelijk, ze waren bijna 500€ duurder dan KiJoo. Laagste prijs garantie, ho maar. Omdat ik het prijsverschil toch wel extreem vond heb ik Kijoo gebeld en gevraagd hoe dat kan. Ik kreeg een duidelijk verhaal en heb uiteindelijk de tv besteld. Omdat ik in de buurt moest zijn heb ik hem zelf opgehaald. Alles prima volgens afspraak verlopen en de tv werkt perfect. Ik ben nog altijd onder de indruk van het gigantische prijsverschil en dus zeer tevreden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Correctheid, stiptheid, vriendelijkheid, Gunstige prijzen.

?!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

ik werd vriendelijk geholpen , kreeg goed advies en had mijn tv beugel snel in huis

• Afspraken nakomen

Pluspunten

ondanks dat mijn bestelling niet op tijd geleverd kon worden, werd ik netjes belt en een dag later kwamen ze het alsnog netjes brengen

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!