kookplaat besteld snel geleverd bij bestelde stekker niet geleverd na bellen snel na geleverd dus top. alleen kookplaat ziet aan 1 kant de pannen niet wel stroom . gelukkig 17 okt komt siemens hier naar kijken hopelijk dan dat ook op gelost wat betreft kookplaat kan gebeuren blijft een produckt.

• Afspraken nakomen

Ik ben erg tevreden met de service

In het begin had ik ik veel twijfels om een order te plaatsen. KiJoo was voor mij onbekend. Na telefonisch te hebben besproken mijn order toch geplaatst. Nu ben ik heel erg blij dat ik het heb gedaan. Ik dank KiJoo heel erg veel voor de service en de snelle levering.

Persoonlijke service

Ik heb een kookplaat besteld die op ander sites of niet leverbaar of een stuk duurder was. Dus dat is al een plus. Vervolgens had ik een aantal vragen over de wijze van afzuigen etc, allemaal netjes afgehandeld en zelfs nog een mailtje na gekregen met tips over waar ik de filters (die kijoo zelf niet verkoopt) het best kan halen. Bezorging is heel netjes afgestemd en was heel snel (volgende dag na bestelling). Top service. Al was ik niet bekend met Kijoo en was ik door het lezen van een aantal recensies niet 100% zeker wat te verwachten.

• Afspraken nakomen

Elica NIKOLATESLA SWITCH BL/F/83 Zwart Inductiekookplaat gekocht. Snelle levering en goede service, het werd netjes thuis gebracht ondanks dat het na sluitingstijd was. Top!

• Afspraken nakomen

Koelkast besteld en zeer snel was deze binnen.

Top!!

Ik heb op deze webstite 3 producten gekocht ik was blij met de levering en met de service van kiJoo HELEMAAL TOPPP!!

Snel in huis!

Onze kookplaat was stuk dus wij moesten snel een nieuwe hebben en dat is niet gemakkelijk in deze tijd qua voorraad en dan nog eens dezelfde maat en een goed product. Bij KiJoo werden wij goed geadviseerd via de mail en uiteindelijk snel geleverd. We kunnen weer lekker kokkerellen!

geen service na verkoop

Een TV kopen is hier geen probleem maar service als hij stuk is krijg je niet. Samsung TV van 2000 euro defect en je raad het al een Hongaars model. Dus Samsung wil hem niet herstellen en bij Kijoo komen ze niet over de brug. Dus u bent gewaarschuwd.

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

geen woorden maar daden!

duidelijk, helder. zijn afspraken nagekomen, communicatie over product helder en zonder poespas.

Goede Service TOP :-)

Goede service, snelle reactie op vragen en als enige een kookplaat kunnen leveren die overal niet leverbaar is. TOP!

Goede voorlichting, goede bezorging

Was gewoon de goedkoopste. Goed gesprek over de kwaliteit en correct bezorgd.

Fantastisch geholpen!

Op het laatste moment bleek onze kookplaat niet meegeleverd te kunnen worden met de keuken die we hadden gekocht. Na de gehele Benelux online afgezocht te hebben, bleek KiJoo de enige die er ook daadwerkelijk nog één had. Vervolgens aan de telefoon heel fijn geholpen door een medewerker, welke beloofde dat de kookplaat direct verzonden zou worden en dat is ook gebeurd. Daarom in één woord: fantastisch!

Snel en correct

Mijn ervaring met KiJoo is super en raad het iedereen aan. Eerst het mail contact. Binnen 10 min een bevredigend antwoord. Daarom onze nieuwe stoom oven besteld. Kreeg daarna weer netjes een mailtje met een bedankje. Dag daarop. 10:15 . Onze aankoop werd netje bezorgd door Postnl extra @ home. Snel en correct. Volgende aankoop gewoon bij KiJoo.

Goede service, snel leveren

Goede service, snel verzenden.

• Afspraken nakomen

Op voorraad, laagste prijs en goede service

Oven was op voorraad, als enige in NL. En laagste prijs. Snel en correct antwoord op mijn emails. Levering gewoon goed.

• Afspraken nakomen

Afzuigkap voor leuke prijs supersnel geleverd

Afzuigkap voor een leuke prijs besteld met mogelijkheid in 3 termijnen te betalen zonder rente en razendsnel verstuurd en geleverd.

Zeker aan te raden.

Uiteindelijk bij kiyoh besteld. Alle informatie mbt het product was aanwezig op de site. Dit miste ik bij de andere aanbieders. Kiyoh heeft de laagste prijs voor mijn product en ruime betaalmogelijkheden. Snelle levering en van stap tot stap wordt je op de hoogte gehouden over de levering van je product. Verpakking had in mijn oogen beter gekund. Het is een behoorlijk breekbare product en we weten hoe de bezorgers met de pakjes omgaan.

uitstekend

Op tijd, perfecte communicatie. Hulpvaardige mannen. Netjes en vriendelijk.

GE-WEL-DIG !!!

Afgelopen week een mooie QLED Samsung televisie besteld (met een mooie actie waarbij de kabel gratis is). Na 2 dagen stonden ze al op de stoep om hem te leveren en waarbij de bezorger hem netjes binnen heeft gezet. Voor een vraag nog via de e-mail contact gehad, waarbij ze als ze de bliksem zo snel reageren + enorm vriendelijk zijn. Gewoon een geweldig bedrijf waar vele bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen! Groet, Jimmy Verschuur

• Afspraken nakomen

Top ! Duidelijk info en stipte levering!

Alles zoals het hoort , veel en duidelijke info op de site, scherpe prijs, snelle levering en duidelijke communicatie over dag en tijdstip van levering.

• Afspraken nakomen

Goeie hulp. Snelle levering. Betrouwbaar super!!!!!

Mijn zoontje had de tv kapot gegooid met een blokje mijn zoontje kan niet lopen of praten dus dit ging echt perongeluk ik vertelde dit aan de verkoper hij leefde echt mee en heeft ook goed met me mee gezocht we hebben een nieuwe tv gevonden tegen een mooie prijs hij vertelde me dat het morgen geleverd zou worden dit is ook gebeurd ik heb gebeld met de klantenservice een super vriendelijk man die mij goed geholpen heeft ,,, en ook nog zijn afspraken is na gekomen een dikke 10. Super service.s!!!! Ik zou iedereen hun aanbevelen wat een fijne mensen ik ben geholpen van a tot z. Dankjullie wel

• Afspraken nakomen

Goed product voor een mooi prijsje

Goed product voor een mooie prijs

• Afspraken nakomen

Voor her eerst hier wat besteld omdat ze kwa prijs het goedkoopste waren, maar absoluut geen spijt van. Snelle levering binnen 2 dagen in huis en de bezorging was ook top!

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Goeie ervaring & Mooie TV!

Vorige week een TV besteld bij KiJoo. Alles was helemaal prima. Hij staat mooi in de woonkamer en kan weer lekker Netflixen! Hartstikke bedankt KiJoo!

• Afspraken nakomen

Goede deal voor mijn Siemand inductiekookplaat

Goede deal online. Vriendelijke verkoper. Nam meteen contact op over de levering. Opgehaald in Uden in een mooi modern pand. Niets op aan te merken.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!