Pluspunten

Goede service en goede prijs/prestatie verhouding. Aanrader.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering en een goede nazorg

n.v.t.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

topservice

niets

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Na veel zoeken op internet voor een LG W7 65Inch terecht gekomen via google op KiJoo. Ik had eerst een beetje me twijfel over deze webwinkel (Je komt hem weinig tegen in de prijs vergelijkings site's ) en via google streetview zag ik een auto handel op dat adres zitten? Dan toch maar even gebeld en ik werdt gelijk gerust gesteld door de vriendelijke eigenaar aan de telefoon, bleek dat KiJoo pas een jaar open is en de foto meer dan een jaar oude was op streetview. De levering zou plaats vinden op een vrijdag, nu op donderdag avond werd ik persoonlijk netjes opgebeld dat het een dag later zou worden omdat (buiten de schuld om van KiJoo) zijn leverancier het toestel nog niet geleverd had. Op de dag van levering is het toestel netjes door 2 man via de tap op de 2e verdieping gebracht, nette snelle mannen die als service nog mee oude doos van me vorige lcd tv hebben afgevoerd!! Later die dag werd ik weer gebeld door de eigenaar met de vraag hoe de levering is gegaan, nou dat heb ik bij nog geen een winkel mee gemaakt. En nu de tv op zich...….. O Yes voor OLed en nooit meer Lcd tv's voor mij :-)

Gewoon door gaan hoe jullie het nu doen !! Voor de eigenaar gewoon mensen blijven bellen ondank u vrouw lol.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goedkoop en ook nog een persoonlijk belletje hoe het allemaal gelopen was. Top !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles liep naar wens na levering opgebeld voor te vragen hoe de tv bevalt en de aansluiting gelukt is top leeft voor zijn bedrijf zo moet het zijn

Pluspunten

persoonlijk nagebeld of alles ok was, top!

• Afspraken nakomen

meedenkend, en goede advisering zelfs tot na sluitingstijd. Topbedrijf

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ook al was er een storing bij de bestelling (ik kreeg geen bevestiging van bestelling), ik werd meteen gebeld met de geruststelling dat order en betaling wel goed waren gegaan. Op de dag van levering was er een probleem bij de transporteur waardoor mijn bestelling wellicht niet zou worden bezorgd. 1 telefoontje naar KiJoo en ze gingen er meteen achteraan, hebben gezorgd dat bestelling alsnog op dezelfde dag is bezorgd. Later op de dag werd ik nog even door KiJoo gebeld om te kijken of alles in goede orde was ontvangen. Ontzettend klantvriendelijk! Top

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Uitstekende service, voor, tijdens en na de bestelling. Persoonlijke benadering, klant is geen nummer maar "koning". Een topbedrijf! En de prijs is zeer concurrerend, altijd 20% -25% lager dan bij de ketens zoals Coolblue, BCC, Mediamarkt etc..

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Donderdag 3 mei Samsung OLED49 inch tv besteld. Vrijdagmorgen 10.40 werd deze bezorgd. Ik kon het precies volgen via track en tracé waar de bezorger was. Een top systeem. Dezelfde dag werk ik gebeld door KiJoo of alles naar wens was gegaan . Ja dus. Maandag werd de tv bij mij geïnstalleerd. 2 dagen later weer een telefoontje of het gelukt was. In een woord fantastisch. Ik kan niets dan lof geven over KiJoo. Een aanrader

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Levering volgende conform afspraak.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben 1 van de eerste in NL die de Sony KD-55AF8 televisie heeft mogen ontvangen. De levertijd was in eerste instantie 2-3 dagen, dat werd iets meer (ca 5 werkdagen). Hier werd ik echter gelijk op de dag van de bestelling over geïnformeerd (en het is niet zo gek dat je bij een compleet nieuw product iets meer levertijd hebt). Ook ten tijde van de uitlevering wordt je keurig op de hoogte gehouden van de bestelling, zeer persoonlijk. De prijzen van KiJoo zijn zeer goed. Ik zou bijna willen zeggen: prijzen van een prijsvechter/prijsstunter, maar met de service van een speciaalzaak (bv nog even contact leggen na de levering of alles goed verlopen is en hoe de aankoop in de praktijk bevalt, dat zie je niet vaak!). Zowel de TV als de (in de actie kosteloos meegeleverde)muurbeugel, bevallen uitstekend! Kortom: KiJoo.nl is absoluut een aanrader!

Zoekfunctie op de website kan beter. Als je het artikel + merk in tikt ga je het product niet vinden. Als je alleen het artikel nummer gebruikt kan je het product wel vinden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Keurig zoals afgesproken terugbellen. Produkr zelf af kunnen halen is prettig.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Laagste prijs. Goede communicatie. Snelle levering.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great customer service, phone call, explanation of delivery arrangement. I particularly like the fast delivery and tracking updates sent after order, a few hours before delivery company deliver and then the text around 30 minutes before the delivery company reach your house.. Prima !!

• Price
  • Communication
  • Speed/Delivery period
  • Reliability
  • Follow up agreements

Pluspunten

Absoluut positieve ervaring met dit bedrijf! De televisie die ik wou hebben was voor een goede prijs beschikbaar en werd netjes volgens afspraak de volgende dag in perfecte staat afgeleverd. In de avond ben ik nog gebeld omdat ze graag wilden weten hoe alles verlopen was. Prima service dus!

Geen, ga zo door.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, vakkundig, scherp geprijsd.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Fantasische klantenservice en mooie producten tegen de beste prijzen! Zeker een aanrader!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle afhandeling en afspraken nakomen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ze maken waar wat ze beloven.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!