Pluspunten

Snelle levering, paar dagen na ontvangst nog contact gehad over mijn bestelling en of er nog vragen waren. Zeer tevreden over mijn aankoop

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel, vriendelijk, komt afspraken goed na.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelheid, service en prettige omgang. Men wil een goede dienst verlenen. Levering op dezelfde; als het mogelijk is wordt daarvoor contact gezocht. Er werd zelfs een upgrade bezorgd, omdat het bestelde produkt tijdelijk niet leverbaar was.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers. Na een week genieten van mijn nieuwe tv werd ik gebeld hoe de tv beviel en alles goed was gegaan met installatie. Na bestelling op de site werd ik meteen gebeld dat er geen voorraad was. Maar na een weekend wachten werd ik gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Tv werd netjes binnen gezet en uitgepakt en gecontroleerd. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Zo doorgaan!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Bestellen en leveren LG OLED65E7V ging vlekkeloos. Scherpe prijs. Uitstekende communicatie!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zonder telefonisch onderhoud en op goed geluk er naar toe gereden voor een televisie. Gelukkig was hij op voorraad. Perfect en keurig netjes geholpen!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Nog niets besteld, wel geïnteresseerd om een tv te kopen, echter wat niet meer van deze tijd is vindt ik dat je 2% XTRA moet betalen indien je met een credit card wilt bestellen... Volgens mij is de overheid hier ook mee bezig om webwinkels ed te verbieden dit nog langer te doen....

Geen 2% xtra kosten berekenen bij betaling met een CC

• Prijs

Pluspunten

Super service, snelle levering ! In de avond om 18:00 contact opgenomen met Kijoo en de vraag gesteld of de LG Oled tv op voorraad was. Nooit verwacht 2 uur later de TV in huis te hebben :) over snelle service gesproken !! Normaal zou ik de TV een dag later in huis hebben (wat ook al super snel is natuurlijk) echter zou deze avond KiJoo langs Tilburg komen tijdens hun rit naar hun distributieservicepunt. "Dan kunnen we net zo goed even langs Tilburg rijden !! Om de door jouw zojuist bestelde TV even af te leveren !!! Dit noem ik nog eens klantgerichtheid !! Kijoo super bedankt voor deze actie !!!

Geen enkele !! Vooral zo doorgaan !!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Persoonlijk contact. Goede service en als zeer prettig ervaren.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Communicatie,snelheid

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Nabellen of alles goed was gegaan met de levering Of er nog vragen waren

• Afspraken nakomen

Pluspunten

open comuunicatie over het leveren van het product, en belt er zelf actief achter aan als er een "kink in de kabel zit". Top!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, correct, alles volgens afspraak verlopen. Tot zover Top dus.

Bij vermelding Op Voorraad ook op voorraad hebben. Rest Top.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Naast de beoordeling van hierboven is KiJoo zeer vriendelijk en sterk in prijs/kwaliteitverhouding. Doe zo verder

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prettig persoonlijk contact als de levering niet zo kan zijn als afgesproken...

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel goede communicatie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie. Afleverdag per mail dag van te voren ontvangen. Deze online zelf gewijzigd naar een paar dagen later. Avond daarvoor een tijdsindicatie gekregen en half uur voor aflevering een SMS bericht met de exacte aflevertijd. Helemaal top.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Topservice snelle levering uitstekende communicatie en heel fijn dat er na de bezorging wordt gebeld.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer aardig geholpen netjes afspraak gemaakt wanneer OLED geleverd zou ,twee dagen later gebeld of alles naar wens was gegaan met de levering top

Kan nog niets bedenken

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima afhandeling. LG OLED TV voor een goede prijs gekocht, zeker aan te bevelen.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!