Pluspunten

Na afloop van de levering werd nagebeld of alles naar tevredenheid was afgeleverd. Prima.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De persoonlijke touch word zeer gewaardeerd, je word goed op de hoogte gehouden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke benadering door te overleggen over levering, melden dat levering onderweg is, vriendelijke benadering bij aflevering en na aflevering overleg over hoe de levering is geweest en alles naar wens is verlopen.

Blijf zo doorgaan

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Belde netjes toen product nog niet leverbaar was

Zou dinsdag of woensdag product geleverd krijgen had wel op prijs gesteld als dinsdags gebeld was dat levering woensdag was zat nu dinsdag voor niets te wachten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Nette levering en vriendelijke aan de telefoon. Als ze in de buurt zijn, bellen ze nog even dat ze er aan komen. Dat is prettig.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Product goed geleverd binnen 24uur. Ze laten het product zien zodat je weet dat het compleet is. Ik werd later op de dag gebeld of ik tevreden was met de tv en dat was ik.

Geen idee, ze deden wat ik verwachte.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Donderdag een Samsung QE49Q7F laat besteld en zaterdag door het bedrijf zelf bezorgd , en tevens bij mij thuis gecontroleerd of alles aanwezig was .Ben zeer tevreden zeer aan te bevelen . Prijs bijzonder gunstig ruim 300 euro onder de grote prijzenvechters.

Zo doorgaan

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Via google terecht gekomen bij KiJoo. Perfect advies ingewonnen via de chatoptie op de website. Na de bestelling werd er zelfs op zondag met mij telefonisch contact opgenomen om de leverdatum en tijdstip af te stemmen. Levering wordt door KiJoo zelf gedaan wat de service alleen maar ten goede komt. Al met al, dit bedrijf krijgt van mij een DIKKE 10!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede product informatie gekregen ,tv netjes thuis afgeleverd tegen een scherpe prijs

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Nog maar zo kort als bedrijf gestart en voor ons allemaal Tienen.Via de website een Samsung Qled gekocht en zelf afgehaald in Veghel.Op een geweldige klantvriendelijke manier geholpen, en daags daarna werd ik gebeld door de eigenaar of het installeren was gelukt en hoe de TV beviel.Dit maak je bijna nergens meer mee.Gewoon uitmuntend.

Helemaal niks aan toe te voegen, gewoon op deze manier doorgaan en heel veel succes.Els & Ber

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super snelle service en advies op maat. Snel in huis.

Nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Betrouwbaar en komen afspraken na.

Ook reclame op sociale media zoals facebook enz.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Na bestelling snelle bevestiging zowel per mail als per telefoon. Keurige levering op afgesproken tijd en na levering nog een telefoontje of als naar wens is afgeleverd. Alles bij elkaar een services die je nog maar heel zelden tegenkomt. Heb de site al aanbevolen bij mijn kennissen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Tv besteld via internet. Direct gebeld door eigenaar heel erg vriendelijk en verstand van zaken Na prima levering weer gebeld of alles naar wens was. Kijk dat is nog eens service.

Zou het niet weten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer persoonlijke benadering, keurig afspraken nagekomen. Ze bezorgen zelfs op zondag. Prijs uitstekend veel goedkoper dan fysieke winkels. Zeer aan te raden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

In één woord geweldig! Scherp geprijsd en een fantastische service. Zaterdag rond lunchtijd een tv gekocht, waarna ik binnen zeer korte tijd werd gebeld om de levertijd af te spreken. Dit bleek dezelfde dag nog te lukken...130 km rijden! De volgende dag werd ik gebeld of alles naar wens was. Ik bestel bijna alles online, maar deze super service heb ik nog nooit meegemaakt. Hier is de klant werkelijk koning, daarom zal ik KiJoo bij iedereen aanraden.

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De prijs was doorslag gevend. Nergens was de LG OLED55C7V goedkoper. Nadat ik de bestelling heb gedaan kreeg ik meteen een telefoontje om een afspraak voor de aflevering te maken. Perfecte service.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer net bedrijf. Vrijdagavond besteld en zaterdagochtend al in huis! Ze belde netjes vtv op en na de levering nog een keer of alles naar wens is geweest.

Pluspunten

in alle opzichten is dit een geweldige ( web ) winkel geen loze verhaaltjes maar eerlijke communicatie die ook nog eens doorgaat na de aankoop . ik raad dit bedrijf dan ook echt aan voor kopers die service en kwaliteit willen en dat ook nog voor een prima prijs . veel succes KIJOO

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer scherpe prijs, na enkele uren al bezorgd (25 km) en nagebeld of alles het doet. Hulde!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

bestelde artikelen in voorraad is volgende dag in huis. altijd telefonisch bereikbaar en komt afspraak na.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Is dat je niet meer dan 5 sterren kan geven want ze verdienen zeker meer.

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!