Pluspunten

Goede communicatie en uitermate snelle levering, (dezelfde dag- 's avonds) met vooraf aangegeven hoe laat te verwachten.

Ga zo door

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Gewenste toestel op voorraad. Even gebeld en kon het toestel meteen afhalen. Het stond al klaar toen ik aan kwam en werd geholpen bij het inladen. De volgende dag werd ik nagebeld of alles in orde was. Vriendelijke service.

Ze zijn onlangs een ander pand betrokken. Daar zitten (nog) geen reclame uitingen op, dus ik twijfelde even of ik wel goed zat. Borden komen binnenkort.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alvast een hele grote pluim voor klantenservice. Een oled lg 55c7v besteld gisteren avond Wij komen uit harelbe (belgie) Als je chat met kijoo krijg je meteen antwoord de eigenaar heeft me zelf opgebeld om een uur af te spreken voor het leveren van de tv en om 13 uur vandaag was hij er Ook zeer lage prijzen doe zo verder. eerlijk en zeer vriendelijk Alvast aanrader voor iedereen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Eerlijk, vriendelijk, betrouwbaar internet bedrijf met uitstekende communicatie . Bedrijf wat ik iedereen kan aanbevelen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Meteen bovenaan op internet en ook qua assortiment erg uitgebreid. Toen ik de tv kwam ophalen paste die niet goed in de auto waarna eigenaar aanbood om gratis de tv bij mij thuis af te leveren (zelfde gemeente) Top!! 100% tevreden

Pluspunten

wij zijn heel erg goed geholpen ze hebben verstand over wat ze verkopen en heel vriendelijk aan de telefoon super service en snel met leveren echt een aanrader

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer scherpe prijzen, prettige manier van communiceren, persoonlijk, neemt klanten serieus, oprecht.

Naam op het pand, pin automaat voor afhalen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Klantenservice medewerker was zeer vriendelijk. Ik kreeg een deskundig advies welke aansloot op mijn wensen. Snelle levering. Kortom een betrouwbaar bedrijf welke ik iedereen zal aanraden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Na al veel jaren met plezier genoten te hebben van de eerste generatie smart tv van Samsung was het tijd voor wat anders. Ik wilde graag weer een Samsung omdat de beeldkwaliteit zeer goed is. Zat sterk te twijfelen tussen de 55MU8000 en de 55Q7F, daarom telefonisch contact gezocht. Op basis van mijn wensen die door Kijoo zeer goed werden vertaald gekozen voor de QLED. Bestelling en levering probleemloos en dankzij het deskundige advies geniet ik nu van een kijkervaring 3.0. Helemaal TOP.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alleen maar lof over dit bedrijf, ik was op zoek naar de LG OLED55E7N en via een kennis van mij werd ik gewezen op dit bedrijf eerst even via de chat contact gezocht met hun er werd perfect geïnformeerd. Vrijdagmiddag nog telefonisch contact gezocht en ze hebben me perfect te woord gestaan en heb toen dit toestel online besteld en is vanmiddag bij mij afgeleverd en werd hierover keurig van te voren over geïnformeerd tot zelfs een half uur voor levering ! Voor een nieuw bedrijf een geweldige service helemaal TOP ! Bedankt KiJoo

Houd deze koers vast en dan gaan er steeds meer toekomstige klanten van jullie horen !!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Supervriendelijk personeel en goede prijs kwaliteit

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Leverd snel en netjes

Nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben zeer goed geholpen door het personeel van Kiyoh! Erg snelle service!! De man die mij geholpen heeft, had echt verstand van zijn producten, top!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goede prijzen en snelle levertijd , goed en vriendelijk contact bij eventueele vragen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Dit is de eerste keer dat ik online een tv heb gekocht. Het is erg prettig dat mijn vragen meteen telefonisch beantwoord konden worden. Ik ben ontzettend vriendelijk te woord gestaan!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Van af de bestelling van een televisie en een soundbar hadden we het vlug in huis. Ik met 2 linkse handen had nog wat vragen betreft de aansluiting van de tv en de soundbar, maar dat was met behulp van een vriendelijke medewerker meteen verholpen. Voor mij is KIJOO wel een aanrader

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mijn bestelling is er vlot verlopen. Na mijn bestelling had ik nog wat vragen en die werden meteen beantwoord door de vriendelijke medewerker van dit bedrijf. Ik kan het iedereen aanraden om via dit bedrijf een product aan te schaffen!

Kan er geen bedenken, ik ben erg goed geholpen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Als nieuw bedrijf een geweldige service en communicatie. Heel het proces van het bestellen van de Samsung 49Q7C tot aan de levering helemaal Top ! Zelfs gebeld door KiJoo met de vraag of dat ik tevreden ben over het verloop van mijn bestelling wat ik bijzonder waardeer !

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!