Goede kwaliteit
Snelle levering keurig op tijd
Ze hebben mij zo goed geholpen met het opvragen van hun voorraad over het product wat nauwelijks meer verkrijgbaar is(Bosch kompakt oven). Vandaag besteld en daadwerkelijk volgende dag in huis.
Goede service, goede qualiteit voor een goede prijs
Bosch inbouw koffiemachine gekocht! Kiyoh was de enige die hem had en was allemaal volgens afspraak verlopen
Dankbaar voor de goede en persoonlijke service! Heb bij Kijoo een Liebherr koelvriescombinatie gekocht. Door een fout, zeer waarschijnlijk bij de fabrikant, was er een verschil in kleur tussen de twee delen. Wil van Kijoo heeft zich persoonlijk ingezet om naar tevredenheid een oplossing te vinden; hij heeft ons zeker niet “in de kou laten staan”. Klasse! (kopie van bericht op Trustpilot)
Heb een AEG IKB64301XB inductie kookplaat besteld, bleek niet leverbaar door AEG. KiJoo stelde een duurdere van AEG IKB64431XB voor en verschil kosten in ons voordeel gedeeld. Ben heel tevreden met deze deal. Bedankt KiJoo!
ik kocht een dure liebherr koelkast bij de heren, 5.549 euro. Ik had tevoren op schrift bevestiging gevraagd dat het ding bij de NL importeur gekocht was en er dus NL garantie op verleend zou worden. Ook zou bij klachten direct het geld teruggestort worden, lettterlijk 'zonder mitsen en maren'. Het ding werd bij de voortuig gedumpt en niet binnen afgeleverd. De bezorgers reden gewoon weg. Na klachten gaf Kijoo niet thuis. De bevestiger van garanties en loze beloften was 'op vakantie'. Na klachten bij de importeur van Liebherr, gaf deze aan de fa Kijoo helemaal niet te kennen, en er dus ook geen garantie in Nederland op verleend zou worden. Ik ga aangifte doen van oplichting, maar ik hoop dat deze ellende anderen bespaard blijft. Koop hier dus niet !
Beste Martin We begrijpen dat u boos bent, ook wij vinden de gang van zaken niet helemaal goed gegaan. U draait wel enkel zaken om. De bezorgers kunnen geen oude koelkast mee terugnemen die nog is aangesloten en waar water en ijs in zit. Het vocht zou de nieuwe producten die ook in die wagen staan kunnen beschadigen. Dat wij niet bij die importeur aangesloten zijn zegt niets over de garantie wij kunnen de lage prijs alleen krijgen als we niet bij die importeur kopen aangezien we dan verplicht zijn aan hun prijzen te voldoen. Uw aanschaf valt volledig onder de garantie. Sterker nog het is nooit de fabrikant of de importeur maar altijd de winkel die de garantie moet verlenen. En die garantie verlenen wij. We proberen met u tot een oplossing te komen maar u kunt ook begrijpen dat wanneer u aangeeft dat als wij de koelkast op willen halen en uw geld terug storten en u aangeeft ik heb niks in ontvangst genomen er staat een koelkast in mijn tuin, dat wij daar niets mee kunnen. Het kan niet zo zijn dat u zegt niks te hebben ontvangen, en dat de koelkast in uw tuin staat dat wij aan u geld overmaken en maar hopen dat we de koelkast terug krijgen. U geeft namelijk zelf aan dat u hem niet heeft ontvangen en dus ook niks kan terugsturen. Nogmaals wij willen samen met u tot een redelijke oplossing komen. Het apparaat ophalen en uw geld terug storten. Hiervoor is echter wel uw medewerking nodig. Groet webcare team Kijoo
Heteluchtoven besteld. Zeer snelle levering. Alle afspraken prima nagekomen. Kijoo, ga zo door!
Een TV besteld via Kijoo en keurig netjes thuis afgeleverd binnen 48 uur.
Voor Kiyoh gekozen vanwege de prijs. Service zou volgens de reviews ook dik in orde zijn. Bestelling zou de volgende dag verzonden worden. Vervolgens meerdere dagen helemaal niets horen. Klantenservice telefonisch niet te bereiken. Reactietijd van 24 uur op een mail was ook allang verstreken. Uiteindelijk toch een reactie. De levering had vertraging opgelopen, we verzenden zo snel mogelijk. Geweldig, maar ik ben op vakantie. Kan ik dan iets wijzigen mbt adres of datum? Ik wacht na bijna 2 weken nog steeds op een reactie. Inmiddels het product wel binnen, maar dat is alleen dankzij een goed functionerende klantenservice van de bezorger. Volgende keer liever een paar tientjes meer betalen, want bij Kiyoh is een antwoord op een simpele vraag te lastig..
Beste Boaz, Wat vervelend dat u het zo ervaren heeft. Wij hebben het anders ervaren. We hebben u geïnformeerd dat het later zou worden, u heeft zelf aangegeven dat u dan eerst op vakantie zou gaan. U wilde dat het dan bezorgd zou worden op 5-5 wat dus ook gebeurde. We hebben zelf uw bestelling achter gehouden en pas later meegegeven aan de bezorger. Hier had de bezorgdienst niets mee van doen. Dat elektronica op dit moment langere levertijden kan hebben is inmiddels wel bekend bij de meeste mensen. Het is niet de schuld van de verkopers, ongeacht welke winkel of webshop. Wij vinden deze situatie ook alles behalve leuk, we moeten vertrouwen op de informatie van onze leveranciers maar het is momenteel niet te doen. Onze excuses voor de eventuele vervelende ervaring maar we hopen ook op een beetje begrip van uw zijde. Met vriendelijke groet webcare team Kijoo.nl
Originele beoordeling
Bij kijoo een vaatwasmachine gekocht,en die was snel geleverd,vriendelijke bezorgers die het kwamen brengen en op de aangewezen plek neergezet. bij mij staat ie tijdelijk nog in de schuur ivm de verbouwing van de keuken,zodra die aangesloten is volgt derest van de review over de werking van het produkt maar tot nu toe ben ik zeer tevreden
Had een Boschkoelkast besteld maar die kon niet geleverd worden. In datzelfde mailtje stelden zij mij een andere (beter nog) Liebherr voor maar die was dan wel iets duurder. Het verschil hebben KiJoo en ik gedeeld. Dat vond ik erg klantvriendelijk. Heb ook 1 man aan de telefoon gehad en die was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een 10 van mij voor KiJoo.
Alle producten zijn scherp geprijsd, reviews zijn goed en service bleek ook snel te zijn. Hier kom ik zeker weer terug!
Na andere artikelen voor onze keuken elders besteld te hebben met oplopende wachttijden van wel een half jaar besloten we na de belofte het artikel binnen 3 dgn te leveren bij Kijoo te bestellen Na 2 dagen was onze 90cm kookplaat binnen, top service De prijs was ook nog eens scherper dan bij andere aanbieders
Snel geleverd, alle afspraken nagekomen. Service zoals het hoort !
Weinig ervaring met dit bedrijf. Maar de ervaring die ik heb kan ik alleen maar zeggen dat het heel goed is. Ga zo door
bestelling geplaatst op 23 februari 2022 en zou binnen een week geleverd worden . Telefonisch zijn niet te bereiken, beantwoorden niet op de mail , Ik kreeg geen geld terug en ook geen apparatuur....
Prima prijs en echte voorraad jammer de drie leverdagen niet gehaald zijn maar dat kwam waarschijnlijk door de paasdagen maar daar was op de webpagina geen rekening mee gehouden
Top bedrijf met een top eigenaar. Al eerder voor mijn schoonouders hier een tv besteld en nu ook voor onszelf. Kan mij geen beter en vriendelijker bedrijf bedenken! Altijd bereikbaar en super vriendelijk. Wilt u goede kwaliteit en goede service? Kijoo is de plek om te bestellen of af te halen!
Prima levering, mooi snel en telefonisch ook bereikbaar
Zelf Leverdatum kunnen kiezen. Ideaal en gebruik gemaakt van in3 betaling. Zijn echt over de streep trekkers. En ook duidelijke communicatie ibt levering. Ga zeker weer deze site gebruiken
Goed advies, duidelijke communicatie en een snelle levering
Voor het eerst iets besteld via Kijoo Mijn televisie werd de volgende dag al via post NL geleverd. De chauffeur belde netjes 10 min van tevoren op om te zeggen dat hij er bijna was. Hij heeft de tv netjes binnen gebracht. Tv was keurig verpakt en voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Een aanrader.
Neutronenlaan 80
5405NH Uden
Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!